Έλεγχο Των εντόμα

Προϊόντα 1-40 από 52

ανά σελίδα
Σελίδα

Με τον ερχομό του καλοκαιριού και την άνοδο του καιρού, τα έντομα ξυπνούν και δραστηριοποιούνται πολύ, γι' αυτό και τα συναντάμε πιο συχνά στα σπίτια μας. Αν έξω ανεχτούμε την παρουσία τους, στο σπίτι αυτό είναι απαράδεκτο και είναι λόγος να ληφθούν μέτρα για την καταπολέμησή τους. Τι τους ελκύει και πώς να πολεμήσουν αποτελεσματικά μέσω διαφορετικών συσκευών και παρασκευασμάτων;

Γιατί εμφανίζονται έντομα στο σπίτι;

Τα μικρά παράσιτα είναι φορείς μολύνσεων και ασθενειών. Καταστρέφουν όχι μόνο τρόφιμα και έπιπλα οικιακής χρήσης, αλλά προκαλούν και διάφορες ζημιές στα ρούχα. Τα οικιακά έντομα προκαλούν ενόχληση σε ανθρώπους και κατοικίδια, καθώς δαγκώνουν και είναι φορείς μολύνσεων.

Προσελκύονται κυρίως από τις ευνοϊκές συνθήκες σε ιδιωτικές κατοικίες. Τα παράσιτα αγαπούν τη φιλική προς τον άνθρωπο θερμοκρασία δωματίου, υγρασία, φαγητό. Όταν βρίσκονται σε ένα δωμάτιο που κατοικείται από ανθρώπους, τα έντομα βρίσκουν εύκολα κάτι να φάνε και η ευχάριστη θερμοκρασία δωματίου τα βοηθά να πολλαπλασιαστούν γρήγορα. Προσαρμόζονται ιδιαίτερα σε διάφορες σκληρές συνθήκες, επιβιώνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να τρώνε ή ακόμη και με μερική έλλειψη οργάνων από το σώμα τους.

Πώς να απαλλαγείτε από αυτά;

Στην καταπολέμηση των εντόμων, είναι απαραίτητο να τους δημιουργηθούν δυσάρεστες συνθήκες, που θα τους κάνουν να εγκαταλείψουν μόνοι τους τον κατοικημένο τόπο. Εδώ είναι τι μπορείτε να κάνετε:

περιορισμός της πρόσβασης σε τρόφιμα και νερό - επωφεληθείτε από τα πλαστικά κουτιά των οποίων τα καπάκια εξαλείφουν την πρόσβαση ακόμη και των πιο μικρών κακών. Αφαιρέστε τις διαρροές νερού από τις βρύσες σας, σκουπίστε το νεροχύτη μετά από κάθε χρήση της βρύσης.
αφαίρεση μικρών ρωγμών σε τοίχο, δάπεδο, οροφή - οι καλλυντικές επισκευές κάθε χρόνο μπορούν να διευκολύνουν την καταπολέμηση των εντόμων, καθώς εξαλείφονται οι χώροι για την αναπαραγωγή τους.
καθαρισμός ψίχουλα φαγητού - ο λεπτομερής καθαρισμός των ψίχουλων φαγητού στο πάτωμα είναι υποχρεωτικό μέρος της καταπολέμησης των απρόσκλητων επισκεπτών στο σπίτι.
Η τοποθέτηση λεπτών διχτυών στα παράθυρα και τα ανοίγματα εξαερισμού θα αποτρέψει την εισβολή ιπτάμενων και σέρνοντας ζωυφίων στο διαμέρισμα ή στο ιδιωτικό σπίτι.
Ποια προϊόντα να χρησιμοποιήσετε για την καταπολέμηση των εντόμων;

Υπάρχουν διάφορα προϊόντα για την καταπολέμηση των οικιακών παρασίτων. Αυτά μπορεί να είναι χημικοί παράγοντες και παρασκευάσματα ψεκασμού. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα βρείτε επίσης αποτελεσματικά ηλεκτρικά μηχανήματα που συνδέονται στην πρίζα και παράγουν υπερηχητικά σήματα που απωθούν ορισμένους τύπους τρωκτικών. Αυτοί οι ήχοι δεν ακούγονται στο ανθρώπινο αυτί, αλλά είναι πολύ ερεθιστικοί για τους απρόσκλητους επισκέπτες και επηρεάζουν το νευρικό τους σύστημα.

Όλα τα προϊόντα πάγκου μπορούν να αγοραστούν σε εξαιρετικές τιμές και υψηλή ποιότητα από εμάς στο peststop.gr