Έλεγχο Των Κατσαρίδες

10 είδη

ανά σελίδα

Καταστροφή κατσαρίδων:

Οι κατσαρίδες είναι ένα από τα πολλά κοινά παράσιτα και την καταπολέμηση τους μπορεί να γίνει ένα πραγματικό εφιάλτη, η επιλογή της ποιότητας και καλή προετοιμασία για την καταστροφή είναι υψίστης σημασίας.peststop.gr  Προσφέρει όλα τα είδη των επαγγελματικών παραγόντων για τον έλεγχο των κατσαρίδων, όχι μόνο στη Βουλγαρία αλλά και στην Ευρώπη. Μία από τις πιο αποτελεσματικές και προτιμώνται οι τύποι των παρασκευασμάτων είναι εσωτερική τζελ εντομοκτόνο που δεν μυρίζουν και καμία περίοδος καραντίνας. Αλλά ο συνδυασμός των αερολυμάτων οδηγεί σε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στην καταπολέμηση των κατσαρίδων.

Σχεδόν όλα τα προϊόντα που προσφέρουμε χρησιμοποιούνται από επαγγελματικές εταιρείες . Όταν χρειάζεστε μια καλή και επαγγελματική προετοιμασία για κατσαρίδες μπορεί να υπολογίζει σε peststop.gr  για τη διαβούλευση και την έγκαιρη παράδοση σε 24 ώρες.

Τις περισσότερες φορές, οι κατσαρίδες βρίσκονται σε κουζίνες παρουσία της θερμότητας και των τροφίμων είναι ευνοϊκές για την ανάπτυξή τους. Οι κατσαρίδες ζουν μόνο σε βρώμικα δωμάτια «είναι ένας μύθος» κάθε σπίτι ή εμπορικής ιδιοκτησίας μπορεί να γίνει θύμα ενός οικισμού με κατσαρίδες μπορούν να μεταφερθούν σε πολλά διαφορετικά στοιχεία ή τα εμπορεύματα δεν έχει σημασία πόσο πολυτελές και να καθαρίσει ένα δωμάτιο. Και ο περισσότερος χρόνος που δεν λαμβάνουν έγκαιρη και επαρκή μέτρα πιο πολλαπλασιάζονται και εγκαταστάθηκαν στο δωμάτιο. Και, η υψηλή πυκνότητα και παρουσία κατσαρίδες σε ένα δωμάτιο η πιο δύσκολη και δεν είναι ευχάριστο γίνεται καταστροφή τους.

Οι κατσαρίδες είναι κομιστής των διαφόρων τύπων βακτηρίων, όπως: Salmonella, Shigella, E. coli, Streptococcus (πνευμονία), αρκετά έλμινθες (hookwoorm, pinworms, ταινία), και ακόμη και ιούς (πολιομυελίτιδας). Οι κατσαρίδες παράγουν ισχυρά αλλεργιογόνα που μπορούν να προκαλέσουν αλλεργίες και άσθμα.

Προληπτικά μέτρα κατά των κατσαρίδων:

Ποτέ μην αφήνετε τις πηγές τροφίμων ή ποτών που προσελκύουν κατσαρίδες. Εάν έχετε ένα κατοικίδιο ζώο δεν αφήνουν του φαγητού 24 ώρες. μια μέρα που μπορεί να προσελκύσει τις κατσαρίδες καθαρό καλά όλα τα υπολείμματα τροφίμων. Καθαρίστε καλά γύρω από νεροχύτες και κουζίνα ηλεκτρικές συσκευές, σύγχρονες εντοιχισμένες κουζίνες είναι ιδανικό καταφύγιο για τις κατσαρίδες. Συλλέγουν σκουπίδια σακούλες απορριμάτων και απορρίψτε το καθημερινό κατσαρίδες σαν σκουπίδια. Μην αφήνετε βρώμικα πιάτα συσσωρεύονται, ιδιαίτερα τη νύχτα, αν δεν έχετε χρόνο για να πλύνετε τα να μουλιάσουν με απορρυπαντικό πιάτων και νερό στο νεροχύτη. Συνδέστε όλα τα κανάλια υδραυλικά όταν δεν χρησιμοποιείται ιδιαίτερα τη νύχτα κατσαρίδες εισέρχονται μόνο τότε.

Χρησιμοποιήστε την ποιότητα και την επαγγελματική προετοιμασία για την καταστροφή κατσαρίδων:

Η παραδοσιακή μέθοδος ελέγχου της κατσαρίδες είναι αεροζόλ παρασκευή εντομοκτόνο σπρέι. Σε αυτό το είδος της θεραπείας σημείωση όλα τα κρίσιμα σημεία στην αίθουσα, όπως ρωγμές, αρμούς, κουφώματα, δάπεδα και Oklo ηλεκτρικές συσκευές, ζεστό σημεία, ντουλάπια, αγωγοί κλπ shttrangove. κατσαρίδες ζουν και απόκρυψη Tami και υγρές τοποθεσίες κοντά σε τρόφιμα. Υπάρχουν διάφοροι τύποι των κατσαρίδων osnovini: πιο δημοφιλές είδος Γερμανικός Έλη, Έλη orientalika, Periplaneta amerikanika της κατσαρίδας είναι Έλη germanika.