Απωθητικο για μυγες

24 είδη

ανά σελίδα

Καταπολέμηση και την εξάλειψη μύγες:

Ο πιο κοινός εκπρόσωπος της οικογένειας των μυγών είναι η οικιακή μύγα (Musca domestica) εξαπλώνεται γρήγορα και είναι η πιο διαδεδομένη ιπτάμενο έντομο. Μύγες μεταφέρουν 100 διαφορετικούς τύπους ασθενειών, όπως ορισμένες από αυτές είναι σαλμονέλας, χολέρα, και η φυματίωση.

Πώς να τρώτε μύγες:

Οι μύγες έχουν ένα πολύ ενδιαφέρον τρόπο διατροφής και συγκεκριμένα εμετό γαστρικό υγρό πάνω από το φαγητό σας καθώς διαλύεται το φαγητό και να πετάξει τον Ιανουάριο αναρροφάται πίσω από τον κορμό του. Εξ ου και ο όρος προέρχεται από την μύγα-φυσητό μύγες αφήνουν και κοπράνων σημεία των τόπων εκφόρτωσης περισσότερα. Ακριβώς επειδή όλα αυτά τα πράγματα τον έλεγχο και την καταπολέμηση των μυγών θα πρέπει να είναι αδιάλλακτη.

Οι μέθοδοι και τα μέσα για τον έλεγχο των μυγών:

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για την καταπολέμηση μυγών οι οποίες περιλαμβάνουν χημικές επεξεργασίες (ψεκασμός ή επάλειψη παρασκευάσματα για μύγες) αριθ δηλητηριώδη μεθόδους σύλληψης από κολλώδεις παγίδες μύγα ταινίες, ρολά για μύγες, καταστροφή των μυγών μέσω εντομοκτόνου λάμπες, παγίδες μύγες με βρώσιμα δολώματα (μόνο για εξωτερική χρήση.) οι διάφοροι τύποι προϊόντων για την καταστροφή των μυγών χρησιμοποιούνται ανάλογα με τον τύπο του αντικειμένου που πρέπει να εφαρμόζονται.

Παρασκευάσματα για την καταστροφή μύγες:

Στην αγορά υπάρχουν πολλά είδη των διαφόρων παρασκευασμάτων για την καταστροφή των μυγών, αλλά τα πιο αποτελεσματικά είναι παρασκευάσματα με προσελκυστικά τροφής και φερομόνη είναι συνήθως ξηροί κόκκοι που διαλύονται στο νερό και μπορεί να εφαρμοστεί μέσω ενός ψεκασμού με ένα ψεκασμό ή με βούρτσισμα κατά τη διάρκεια των διαφόρων κατασκευαστών έχουν διαφορετικές αναλογίες αραίωσης του παρασκευάσματος. Τέτοια παρασκευάσματα έχουν συν και τα πλην ως συν σημαντική μακροπρόθεσμη επίδραση της θεραπείας ως λιγότερο υψηλό ρυθμό κατανάλωσης του παρασκευάσματος. εντομοκτόνο ευρέος φάσματος για τη θανάτωση μύγες Τέτοια παρασκευάσματα μετατρέπονται σε ένα ευρύ φάσμα των υφέρπουσα και ιπτάμενα έντομα, όπως το όνομα της λειτουργίας σε σχέση με το είδος του εντόμου που θέλετε να διαθέσει από την άποψη της μύγες Τέτοια παρασκευάσματα έχουν πλασέ θανάτωση και κάπως απωθητικό αποτέλεσμα.

Δεν δηλητηριώδη κολλώδεις παγίδες για τις μύγες:

Τα κολλώδη παγίδες για τις μύγες που χρησιμοποιούνται σε περιοχές και χώρους όπου η χρήση των χημικών ουσιών είναι αδύνατη ή ανεπιθύμητη. Αντιπροσωπεύουν διάφορα σχήματα και μεγέθη των λωρίδων χαρτιού χωρίς ξηρά κόλλα στην οποία επικολλούνται εκφορτώνονται μύγες. Οι παγίδες μύγες αντικαθίστανται με νέα συμπλήρωσης κατέλαβε ιπτάμενα έντομα. Σε διάφορα μοντέλα και μάρκες παγίδες που χρησιμοποιούν διάφορες εφαρμογές των λουλουδιών ή 3D εικόνες για να προσελκύσουν τις μύγες να προσγειωθεί στο παγίδα με κόλλα.

Λάμπες 

Οι λαμπτήρες εντομοκτόνο είναι κατάλληλο για τον έλεγχο των μυγών σε εσωτερικούς χώρους που προσελκύουν τα ιπτάμενα έντομα με φθορίζοντα λαμπερό πούρα τους και να τους καταστρέψουν με δύο τρόπους:

1. Η χρήση του δικτύου υψηλής τάσης με ηλεκτρική ενέργεια και προσέλκυσε ένα ιπτάμενο έντομο ακουμπήσει το δίκτυο υψηλής τάσης και αμέσως κατέστρεψε τα λείψανά του πέφτουν στο συρτάρι στο κάτω μέρος του λαμπτήρα αυτό λαμπτήρες τύπου δεν συνιστώνται για τα αντικείμενα της βιομηχανίας τροφίμων, επειδή μπορούν να μολύνουν τα προϊόντα με υπολείμματα κατεστραμμένων εντόμων μύγες, κουνούπια, vinarki και άλλα.

2. Με κολλώδη επιφάνεια-προσελκύονται τα ιπτάμενα έντομα είναι κολλημένα στην κολλητική επιφάνεια η οποία είναι αναλώσιμο και αντικαταστάσιμη κατά την πλήρωση με τα έντομα, αυτός ο τύπος λαμπτήρων είναι επίσης συνιστάται για χρήση στη βιομηχανία τροφίμων επειδή-δεν υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης της παραγωγής συντρίμμια των εντόμων. Επιπλέον λαμπτήρες κολλώδες πίνακες εντομοκτόνο χρησιμεύουν για την παρακολούθηση καθορισμό των ειδών των εντόμων συμπεριλαμβανομένων των αριθμών τους.

μύγες Λάμπες είναι περισσότερο αποτελεσματικά τη νύχτα από την ημέρα που οφείλεται στην ακτινοβολία UV-A φως το οποίο αποτελεί μέρος του ηλιακού δοκού. Όταν έχετε μια λάμπα εναντίον μύγες θα πρέπει να βρίσκονται στις πιο σκοτεινές chat room, ώστε τα ιπτάμενα έντομα θα πέσουν επάνω του και θα καταστραφεί από δίκτυο υψηλής τάσης ή κολλώδη επιφάνεια.

Οικολογικές παγίδες για τις μύγες με ελκυστικές τροφίμων:

Αυτό το είδος των οικολογικών παγίδων για μύγες χρησιμοποιούνται κυρίως σε εξωτερικούς χώρους, όπως ο στόχος τους είναι να συγκεντρώσει όλες τις μύγες τυχαία περνώντας σε μια αυλή ή εκμετάλλευση. Trap είναι μια ειδική κατασκευή από μαλακό PVC και μία δίοδο για την είσοδο των μυγών στην παγίδα τοποθετείται βρώσιμο δόλωμα το οποίο συνήθως ξηραίνεται και διαλύεται σε νερό. μύγες παγίδα κρεμασμένα μακριά από χώρους ανάπαυσης όπως ο ίδιος μύγες προσελκύονται από τη μυρωδιά της προσέλκυσης διαλύεται σε αυτό. Μύγες εισέλθουν στην παγίδα και δεν μπορεί να βγει από αυτό πιο συχνά πνίγονται στο νερό και δόλωμα την παγίδα. Αυτός ο τύπος παγίδες έχουν μεγάλη επίδραση φορά όλο το καλοκαίρι μόνο κάνει το νερό καθώς εξατμίζεται από τη θερμότητα.