Φάρμακα Κατά Των Τσιμπουριών

1 είδος

ανά σελίδα

Ποια είναι τα τσιμπούρια και γιατί είναι επικίνδυνο:

Τα τσιμπούρια είναι μικροσκοπικά αραχνοειδή έρποντα έντομα που ονομάζεται τους ακόμα εξωπαράσιτα (εξωτερικά παράσιτα). Τρέφονται με το αίμα των θηλαστικών, πτηνών και σε ορισμένες περιπτώσεις επίγεια ερπετά. Τα τσιμπούρια είναι πολύ επικίνδυνο, δεδομένου ότι, όπως και με δάγκωμα του μπορεί να μεταδώσει τους ιούς και τα βακτήρια που προκαλούν σοβαρές ασθένειες όπως η νόσος του Lyme, αιμορραγικό πυρετό, τουλαραιμία και άλλα.

Πώς να αποφύγετε τα τσιμπήματα τσιμπούρι:

Τα τσιμπούρια ζουν κυρίως σε λιβάδια και μικτές περιοχές είναι προσεκτικοί όταν επισκέπτονται τα πάρκα, χλοοτάπητες, κήπους, χώρους με συχνή διέλευση των ζώων και κατοικίδιων ζώων. Όλες αυτές οι περιοχές είναι δυνητικά επικίνδυνες για την παρουσία των τσιμπουριών, εάν είστε ακόμα κολλημένοι σε μια τέτοια περιοχή είναι άμεσα προσεκτικοί όταν κάθεται στο γρασίδι ή σε σκόνη δικαίωμα τότε είναι πιθανό να δαγκώσει. Ελέγξτε που δεν καλύπτονται περιοχές του σώματος για την παρουσία των τσιμπουριών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά είδη κροτώνων εντομοαπωθητικά που εφαρμόζονται απευθείας στο δέρμα ή τα ρούχα αυτά τα προϊόντα απωθούν τα τσιμπούρια από θεραπεία περιοχές. Ωστόσο, ακόμη και απωθητικό έχουν προσωρινό αποτέλεσμα, ανάλογα με το πόσο ενεργό γίνονται.

Ψεκασμός κατά των τσιμπουριών:

Ο ψεκασμός κατά των τσιμπουριών σε dezakarizatsiya ονομάζεται στοχεύει να καταστρέψει όλα τα διαθέσιμα εξωπαράσιτα απευθείας στο βιότοπό τους και συγκεκριμένα χλοοτάπητες. Ψεκασμός κατά τσιμπουριών γίνεται με ειδικά αναφέρονται στον έλεγχο των τσιμπουριών, συνήθως συμπύκνωση των παρασκευασμάτων των οποίων είναι παρασκευασμένα υδατικά διαλύματα και εφαρμόστηκαν με ψεκασμό ή με το χέρι ψεκαστήρες κινητήρα. Η τεχνολογία είναι απλή προετοιμασία κατά των τσιμπουριών ψεκάζεται απευθείας επάνω στο γρασίδι με ψεκασμό είναι σφιχτό και το σύνολο του γκαζόν που θέλετε να προστατεύσετε τον εαυτό σας αφού ολοκληρώσετε τον ψεκασμό για τα τσιμπούρια επεξεργασία ενότητα επισημαίνεται με ένα σύμβολο που αναγράφεται το είδος της προετοιμασίας που είναι πασπαλισμένα χρόνο καραντίνας ή διάστημα κατά το οποίο η παρουσία των ανθρώπων και των ζώων στην υπό θεραπεία περιοχή απαγορεύεται συνήθως καραντίνας είναι να ανάλογα με το παρασκεύασμα που χρησιμοποιείται (24 ώρες.). Πριν τον ψεκασμό για τα τσιμπούρια θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η περιοχή χόρτο το οποίο θα κάνει θεραπεία κατά των τσιμπουριών κόβεται, είναι σημαντικό, διότι χωρίς καμία προετοιμασία γρασίδι δεν θα φθάσουν τα λαϊκά στρώματα εκεί που τα τσιμπούρια απόκρυψη. Εδώ τίθεται το ερώτημα ποια σκευάσματα είναι κατάλληλα για ψεκασμό κατά των τσιμπουριών προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία εντομοκτόνων ευρέως φάσματος και μερικά από αυτά χρησιμοποιούνται από επαγγελματικές εταιρείες για τον έλεγχο των παρασίτων, όπως Aiken 10Ks, Bandit 10EV, Fendina 60SK, Solfak ED50 και άλλα.

Η οποία είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για τον ψεκασμό κατά των τσιμπουριών:

Τα τσιμπούρια είναι ενεργοί από νωρίς την άνοιξη μέχρι τα τέλη του φθινοπώρου ως τις πλέον κατάλληλες προληπτικές θεραπείες που γίνονται πριν από τη θερινή περίοδο και συγκεκριμένα τέλη Απριλίου αρχές Μαΐου, ανάλογα με το πόσο ζεστό είναι άνοιξη. Η δεύτερη αντι-άκαρι θεραπεία γίνεται στο τέλος της θερινής περιόδου, δηλαδή Σεπτεμβρίου, έχει ως στόχο τη μείωση της παρουσίας των τσιμπουριών να ξεχειμωνιάσουν και θα είναι ενεργή την επόμενη σεζόν.