Έλεγχο Των Σκώροιων

2 είδη

ανά σελίδα

Σκώροι
Όλοι έχουν συναντήσει αυτά τα μικρά ιπτάμενα έντομα, αλλά τι γίνεται με τους σκώρους και τον τρόπο ζωής τους. Οι σκώροι είναι βασικά δύο τύποι σκώρων τροφίμων και σκώρων, τα δύο είδη χωρίζονται σε πολλά υποείδη. Και οι δύο τύποι σκώρων είναι συνηθισμένοι στα σπίτια και στους χώρους αποθήκευσης τροφίμων και πρέπει να πούμε ότι οι σκώροι κάνουν άμεση ζημιά στα ρούχα και τα τρόφιμα και πολλαπλασιάζονται πολύ γρήγορα.

Τύποι σκώρων:

1.Σκώροι τροφίμων Αυτός ο τύπος σκώρου αναπτύσσεται σε διάφορα τρόφιμα όπως ξηροί καρποί, δημητριακά, μπαχαρικά και πολλά άλλα. Εισάγονται συνήθως στο σπίτι ή στην αποθήκη με μολυσμένα τρόφιμα και δεν μπορείτε να παρατηρήσετε την παρουσία τους, καθώς οι πεταλούδες πετούν παντού και ιδιαίτερα κοντά στο μολυσμένο φαγητό.

  молец          молец     

Τι να κάνετε παρουσία σκώρων:

Αυτό το πρόβλημα δεν απαιτεί την παρέμβαση μιας επαγγελματικής εταιρείας  που μπορείτε να χειριστείτε μόνοι σας ακολουθώντας μερικά απλά βήματα:

1.Ελέγξτε τυχόν τρόφιμα για προνύμφες ή πεταλούδες που έχουν ήδη αναπτυχθεί εάν βρείτε μολυσμένα τρόφιμα που απορρίπτονται αμέσως βάζοντας το σε φάκελο.

2. Οι σκώροι μπορούν να μολύνουν άλλα τρόφιμα στο ντουλάπι σας, να ελέγξουν προσεκτικά για σημάδια μόλυνσης, να ξεκινήσουν με τρόφιμα που ήταν κοντά σε μολυσμένα από σκώρο τρόφιμα, αν υπάρχουν σκώροι σε αυτό, απορρίψτε την με τον ίδιο τρόπο όπως πριν.

Καταπολέμηση σκώρων:

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ειδικές μη δηλητηριώδεις παγίδες με μια ειδική φερομόνη που συλλαμβάνει τους σκώρους στην κολλώδη επιφάνεια της παγίδας. Η παγίδα των δοντιών είναι απολύτως ασφαλής για ανθρώπους και ζώα, δεν περιέχει χημικά ή βιοκτόνα. Τοποθετήστε παγίδες κοντά σε σκώρους.

молци

 

2. Σκώροι στα ρούχα (σκώροι):

Οι σκώροι των ρούχων εξελίσσονται σε ρούχα, με τις προνύμφες να τρώνε και να καταστρέφουν τα ρούχα τους πριν γίνουν μια πεταλούδα. Οι σκώροι των ρούχων εξελίσσονται γρήγορα και μπορούν να προκαλέσουν μεγάλη ζημιά σε όλα τα είδη υφασμάτων, προτιμώντας φυσικά όπως το μαλλί και τα δερμάτινα υφάσματα.

Τι να κάνετε παρουσία των σκώρων στα ρούχα:

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι ποτέ δεν πρέπει να υποτιμάτε το πρόβλημα των σκώρων στα ρούχα. Ακόμα και με την εμφάνιση ενός σκώρου, θα πρέπει να λάβετε μέτρα για να βρείτε και να αφαιρέσετε μολυσμένα ή μολυσμένα ρούχα.