Телефон 21 12340080

ΠΑΓΙΔΑ ΓΙΑ ΤΥΦΛΟ ΣΚΥΛΙ ΚΑΙ ΚΡΕΑΤΟΕΛΙΕΣ SUPER CAT δυο κοματια

Τιμή (Incl.tax):
36,00 €
Αμεσα διαθέσιμο
Ποσότητα:

Σετ  παγίδα για κρεατοελιές και αρουραίο τυφλοπόντικα

Περιγραφη

Αριθμός καταλόγου: 500313

Βάρος: 0.1000

Μάρκα на Παραγωγός: Swissinno Solutions

Μοιραστείτε το προϊόν:

Μηχανικές παγίδες δύο κομμάτια των τυφλών σκύλου και κρεατοελιές.

Παγίδα αρουραίο τυφλοπόντικα είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό και εύκολο στη χρήση.
Παγίδα χρεώνεται με μία κίνηση απλώς τραβήξτε susaka-μέχρι το όριο και παγίδα slyapokuche και κρεατοελιές είναι έτοιμο για upotreba.Ne απαιτεί αντοχή και άλλες παγίδες ασφαλή και εύκολη φόρτιση. η παγίδευση διευκολύνεται επίσης χωριστά από το κιτ έρχεται φτυάρι και σουβλί για τρύπες με διάμετρο 6 cm. Ακριβώς όπως η διάμετρος της ένδειξης kapana.Lesna για να συλλάβει το mole αρουραίο ή mole όταν η σκανδάλη είναι στην κάτω θέση σημαίνει ότι η παγίδα ενεργοποιείται.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ παγίδα BLIND DOG ΚΑΙ mole:

1.Βρειτε της τριπα του τυφλό σκυλί ή ένα mole από τον καθετήρα όταν αποτυγχάνει ή υπάρχει έλλειψη της αντίστασης στο έδαφος τότε είστε στο σωστό μέρος.

2.χρησιμοποιείτε τύπου σουβλί μαχαίρι για να κάνουν μια τρύπα για την τοποθέτηση της παγίδας αρουραίο τυφλοπόντικα και mole σουβλί κάνει μια καθαρή και ακριβή κοπή του εδάφους με διάμετρο 6 cm. ακριβώς όπως η διάμετρος της παγίδας.

3.βάζεις χρεώνονται παγιδευτεί υπόγεια τρωκτικά δουκάτα τόσο στο εσωτερικό της σκανδάλης είναι κατά μήκος της σήραγγας του υπόγειου grizach.Βαζεις γύρω από την παγίδα χομα, αν είναι απαραίτητο, τυφλό σκυλί και κρεατοελιές δεν υου αρέσει φωσ τον ηλιο.

4.Prosto και αποτελεσματικά συλλάβει το αρουραίο τυφλοπόντικα και mole.

Σημαντικό: Το μαχαίρι γροθιά καθετήρα και δεν περιλαμβάνονται στο κιτ είναι ένα ξεχωριστό προϊόν .

 

Προέλευσης: Ελβετία  

Παράδοση:
Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex σε κάθε σημείο στην Ελλάδα

Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex εντός 3-5 εργάσιμων ημερών

Πώς και πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 24 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες που έχουν γίνει μετά τις 15:00 μμ, καθώς και το Σαββατοκύριακο ή σε μέρες αργιών θα επεξεργαστούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε πόσο καιρό θα παραδοθεί το δέμα μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 48 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών οπουδήποτε στην Ελλάδα 


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψετε ή ανταλλαγή, εφόσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Διατήρηση καλή παρουσίαση (το προϊόν δεν έχει σπάσει, γδαρμένο).
2. Δεν υπάρχει καμία ζημία που προκλήθηκε από κακή χρήση.
3. άθικτη αρχική συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ σε περίπτωση που τους είχε συμπεριληφθεί.
4. Το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη. (Σε περίπτωση επιστροφής των πελατών εμπόρευμα πληρώνει 1 χρέωση courier αντί για 2 τελών για τις μεταφορές και στις δύο κατευθύνσεις).
ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ
Τραπεζικό έμβασμα - εισάγετε το πλήρες όνομα του δικαιούχου του λογαριασμού και το IBAN (αριθμός λογαριασμού). Η πληρωμή θα ακολουθήσει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας σε εμάς.

 
 
 
 

 

Send us inquiry: