Παγιδες για τυφλοποντικες

11 είδη

ανά σελίδα


Παγίδες για Τυφλοπόντικες

Οι παγίδεςγια Τυφλοπόντικες είναι μία από τις ταχύτερες και αποτελεσματικότερες μεθόδους ελέγχου των υπόγεια τρωκτικά. Οι παγίδες των μορίων έχουν διαφορετικό τύπο και τρόπο δράσης σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες κάθε πελάτη μας.

Πόσες παγίδες με μοτίβο υπάρχουν και πώς επιλέγω;
Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι παγίδευσης:

Φάκα - Τούνελ για Τυφλοπόντικες: Αυτή η παγίδα είναι μία από τις πιο προτιμώμενες λόγω του απλού μηχανισμού και της υψηλής απόδοσης αποτύπωσης. Η σταγόνα είναι κατασκευασμένη από μαζικό γαλβανισμένο μέταλλο με ισχυρό ελατήριο και ισχυρά σαγόνια, φορτωμένο σχετικά εύκολα και δεν απαιτεί ειδικές δεξιότητες για τον χρήστη.

Η παγίδα σήραγγας για τυφλοπόντικες: Αυτός ο τύπος παγίδας είναι δύσκολος στη χρήση επειδή έχει δύο ξεχωριστούς βρόχους που μπορούν να πιάσουν δύο κρεατοελιές ή τυφλά σκυλιά. Η πολυπλοκότητα της χρήσης αυτής της παγίδας είναι η φόρτωση, η οποία πρέπει να γίνει με προσοχή. Ωστόσο, αυτή η παγίδα δεν αποτυγχάνει ποτέ να πιάσει τυφλό σκυλί ή μοσχάρι, γεγονός που την καθιστά πολύ αποτελεσματική.

Ζωντανές παγίδες για τυφλοπόντικες: Πρόκειται για ανθρώπινες παγίδες που παγιδεύουν κιλά ζωντανά σε ειδικά αγκάθια PVC με επιλεγμένα πτερύγια. Η παγίδα τοποθετείται κατά μήκος της σήραγγας κατά τη διάρκεια της κανονικής διέλευσης του οσμή στη σήραγγα της, εισέρχεται στην παγίδα και τα επιλεγμένα πτερύγια την εμποδίζουν να ρίχνει πίσω.

Εύκολοι και ασφαλείς δίσκοι φόρτωσης: Μια αρκετά καινοτόμος παγίδα που έχει πάρει εδώ και πολλά χρόνια, αυτές οι παγίδες είναι φορτωμένες με ένα πάτημα, χωρίς καμία επιλογή στην οποία δεν επιθυμείτε να φορτώσετε σωστά την παγίδα. η προ-εκσκαφή της σήραγγας του mole, ενεργοποιείται όταν το υποκείμενο τρωκτικό περνά κάτω από αυτό.

Όποιο και αν είναι το μοντέλο της μοριακής και τυφλής παγίδας σκύλου που επιλέγετε, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι οι παγίδες λειτουργούν μόνο αν τις τοποθετήσετε σε ενεργό τούνελ υπογείων τρωκτικών. Πώς να μάθετε ποια σήραγγα είναι ενεργή; Πριν παγιδεύσετε την παγίδα ή ευθυγραμμίσετε όλες τις διαθέσιμες  (για τυφλοπόντικες) και μπλοκάρετε τις τρύπες των τυφλοπόντικων. Την επόμενη μέρα θα σχηματιστούν νέοι μύλοι και βγάλει από το αδιέξοδο θέση παγιδευτεί σε αυτές τις σήραγγες!