Έλεγχο Των Τυφλοποντικών

19 είδη

ανά σελίδα

Ο τυφλοπόντικας είναι τρωκτικό με μικρά μάτια που καλύπτονται από επιδερμίδα οπότε η όρασή του δεν είναι τόσο καλή και διακρίνει απλά το φως από το σκοτάδι. Την αδυναμία του αυτή όμως υπερκαλύπτει η ιδιαίτερα ανεπτυγμένη του όσφρηση, η οποία σύμφωνα με έρευνες είναι στερεοσκοπική. Δηλαδή με το ίδιο ακριβώς τρόπο που χρησιμοποιούμε τα αυτιά μας για να εντοπίσουμε έναν ήχο, με τον ίδιο τρόπο ο τυφλοπόντικας μπορεί όταν θα μυρίσει το γεύμα του να αντιληφθεί προς τα πού να κινηθεί για να το βρει. Ή όταν θα μυρίσει κάποιο φυσικό εχθρό  να τον αποφύγει.

Ζει κάτω από τη γη σε στενές στοές τις οποίες ανοίγει χάρη στο σώμα του το οποίο είναι φτιαγμένο για αυτό ακριβώς το σκοπό: παχύ και ισχυρό σώμα με λεπτό τρίχωμα, κοντή ουρά, κωνικό ρύγχος, δυνατά, πλατιά και σε σχήμα φτυαριού πόδια με νύχια. Το δίκτυο των στοών που διανοίγει μπορεί να φτάσει τα αρκετές εκατοντάδες μέτρα.

Ο τυφλοπόντικας είναι μεγάλος μπελάς στον κήπο. Ανοίγει ταχύτατα στοές, τον γεμίζει τρύπες στην προσπάθεια του να βρει τροφή και καταστρέφει τα φυτά. Παρά την κοινή αντίληψη ότι είναι φυτοφάγος κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Είναι σαρκοφάγος και τρέφεται κυρίως με έντομα και σκουλήκια «καθαρίζοντας» από αυτά τον κήπο. Αερίζει και ανακατεύει το χώμα. Ανοίγοντας τις στοές όμως χαλάει τις ρίζες των φυτών. Τις στοές του τις χρησιμοποιούν και άλλα τρωκτικά για να φτάσουν στις ρίζες των φυτών μας και ολοκληρώνουν την «καταστροφή».

Ποιοι είναι τα καλύτερα προϊόντα για τον έλεγχο 

 

Μηχανικές παγίδες για τρωκτικό  τυφλοπόντικα - μπορείτε να πάρετε τα υπόγεια τρωκτικά σχεδόν αμέσως.

Ηλεκτρονικά όργανα και συσκευές για την προστασία των υπόγειων τρωκτικών - Αυτή η μέθοδος είναι ο ευκολότερος συμμετάσχουν όχι μόνο συσκευή σφυρηλάτηση στην πληγείσα περιοχή και λειτουργεί.

Απωθητικά και βόμβες καπνού για κρεατοελιές. Μπορείτε να επιλέξετε από μια τεράστια ποικιλία των προϊόντων και να διαβουλεύεται μαζί μας ποιο προϊόν είναι πιο κατάλληλο για αυλή ή τον κήπο σας.

Γιατί να μας εμπιστεύτηται PESTSTOP.GR

Κατανοούμε τις ανάγκες σας, επιλέγουμε τα πιο κατάλληλα προϊόντα για τον έλεγχο του υπόγειου τρωκτικά για σας γιατί ξέρουμε απόλυτα πώς να εργάζονται και τη δράση του κάθε προϊόντος. Θα λάβετε τα καλύτερα δυνατά προϊόντα στις καλύτερες τιμές