Παγίδες για σφήκες

4 είδη

ανά σελίδα

Ορισμένα είδη εντόμων αποτελούν σοβαρό κίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία. Σαν σφήκες. Δεν υπάρχει τίποτα συμπαθητικό σε αυτά και τίποτα δεν μας εμποδίζει να τους διώξουμε από τα μάτια μας. Πριν αρχίσουμε να φτιάχνουμε παγίδες, είναι καλό να ξέρουμε γιατί είναι πραγματικά τόσο σκόπιμο να το κάνουμε. Πρώτον, οι σφήκες είναι επιθετικοί θηρευτές, των οποίων το τσίμπημα μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρή αλλεργική επίθεση και δεύτερον, το έντομο είναι εξαιρετικά ενοχλητικό, γεγονός που θα μπορούσε να χαλάσει την ευχάριστη διαμονή μας σε εξωτερικούς χώρους.

Τι είναι σφηκοπαγίδα

Εκτός από τα διαθέσιμα μέσα, μπορούμε επίσης να προετοιμάσουμε μια παγίδα για το έντομο βασιζόμενοι στις προσφορές υψηλής ποιότητας από το κατάστημα Peststop.gr Είναι ένα πλαστικό δοχείο στο οποίο τοποθετείται ένα ελκυστικό. Η ουσία χρησιμεύει ως δόλωμα για σφήκες και σφήκες και η επιτυχής αποβολή των ερεθιστικών εντόμων είναι εγγυημένη. Με την παρουσία μιας ολόκληρης φωλιάς, καλό είναι να καλέσετε επαγγελματίες, γιατί οι παγίδες είναι αναποτελεσματικές σε τέτοιες περιπτώσεις.

Η παγίδα κεντρί ορίζεται ως μια αρκετά αποτελεσματική μέθοδος κατά της εισβολής τους, η οποία μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή. Το υγρό που τοποθετείται στο κουτί είναι ένα ακαταμάχητο δέλεαρ για το έντομο που τσιμπάει και μόλις μπει μέσα, δεν μπορεί πλέον να βγει από την παγίδα και πεθαίνει. Ένα ελκυστικό είναι μια ουσία που περιέχει ορεκτικά αποστάγματα και ο κύριος ρόλος της είναι να δελεάσει όσο το δυνατόν περισσότερα έντομα αυτού του είδους. Τα ίδια τα συστατικά δεν είναι δηλητηριώδη και οι σφήκες πεθαίνουν πνιγόμενοι στο ενσωματωμένο υγρό.

Οταν ειναι απαραίτητο

Ο ηλιόλουστος καιρός μας προσκαλεί να μείνουμε περισσότερο σε εξωτερικούς χώρους. Ωστόσο, αυτό συνεπάγεται επίσης ορισμένους κινδύνους. Έντομα όπως τα κουνούπια, οι μύγες, οι σφήκες ακόμα και οι σφήκες συχνά έρχονται απρόσκλητα γύρω από το τραπέζι ή την πισίνα μας και αυτό σίγουρα δεν είναι ευχάριστο για κανέναν. Οι σύγχρονες παγίδες είναι κατάλληλες για:

αυλές

Λοζνίτσι;

Χώροι αναψυχής;

Κιόσκια;

Πισίνες κ.λπ.

Μην περιμένετε να σας τσιμπήσουν για να εμπιστευτείτε τις προσφορές παγίδων που έχει επιλέξει το Otrovi.com για εσάς. Αγοράστε ότι χρειάζεστε σε προσιτές τιμές και προστατέψτε όλη την οικογένεια από τα ενοχλητικά παράσιτα.

Γιατί να επιλέξετε το Peststop.gr

Το κατάστημα προσφέρει καινοτόμες και δημιουργικές λύσεις για προστασία από πλάσματα που τσιμπούν και μια ποικιλία άλλων παρασίτων και ανεπιθύμητων ζώων. Η ποικιλία προϊόντων θα σας δώσει την ευκαιρία να φροντίσετε για την ηρεμία και την ασφάλειά σας. Σε περίπτωση εισβολής εντόμων που τσιμπούν, μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικές μεθόδους καταπολέμησης παρασίτων. Μεταξύ των πιο πρόσφατων μέσων απώθησης αυτών των πλασμάτων είναι η παγίδα φωλιάς σκιάχτρου, η οποία προσομοιώνει την εδαφική ιδιοκτησία.