Συσκευες για κουνουπια

9 είδη

ανά σελίδα

Συσκευές κουνουπιών

Οι συσκευές κατά των κουνουπιών έχουν σχεδιαστεί για να σας προστατεύουν από τα ενοχλητικά και ακόμη και επικίνδυνα άτομα με τσιμπήματα κουνουπιών. Η καταπολέμηση των κουνουπιών είναι πλέον πιο εύκολη όταν μπορείτε να βασιστείτε σε κουνουπιέρες.

Συσκευές κατά των κουνουπιών: Αυτός ο τύπος συσκευής εκπέμπει υπερηχητικές συχνότητες με διαφορετική εμβέλεια για την απόρριψη των κουνουπιών, αποτρέποντάς σας από το να το δαγκώσετε. Τα διαφορετικά μοντέλα συσκευών εκπέμπουν διαφορετικές συχνότητες υπερήχων ισχύος.

 Ηλεκτρικες εντομοπαγιδες με πλεγμα υψηλης τασης

Αυτός ο τύπος συσκευής έχει καλό αποτέλεσμα εκτός από τα κουνούπια που χρησιμοποιούνται σε χώρους όπως κήποι, κάμπινγκ, εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Η συσκευή προσελκύει κουνούπια από υπεριώδη ακτινοβολία μέσα στο περίβλημα όπου βρίσκεται ένα πλέγμα υψηλής τάσης ή μια κολλητική πλάκα, ανάλογα με το μοντέλο της συσκευής κουνουπιών.

Τα δίχτυα κουνουπιών λειτουργούν σε διαφορετικά μεγέθη ανάλογα με τη δύναμη της συσκευής. Όλες οι συσκευές κατά των κουνουπιών τροφοδοτούνται με ενέργεια, μπαταρίες ή ηλιακό πάνελ ανάλογα με τις ανάγκες σας.