Συσκευή απώθησης σκύλων και γατών

16 είδη

ανά σελίδα

Ηλεκτρονικές συσκευές υπερήχων και συσκευές κατά των σκύλων και των γατών

Οι υπερηχητικές συσκευές κατά των σκύλων και των γατών εκπέμπουν με ακρίβεια βαθμονομημένα ακουστικά σήματα που ενοχλούν τα ζώα και αφήνουν έτσι την προστατευμένη περιοχή. Αυτό το είδος της προστασίας είναι προτιμότερη, επειδή είναι εντελώς ακίνδυνη για τον άνθρωπο και τα ζώα υπερηχογράφημα δεν βλάπτει τα ζώα, αλλά τους αναγκάζει να αναζητήσουν ένα ήσυχο μέρος όπου δεν υπάρχουν σήματα υπερήχων.

Αυτό το είδος της προστασίας από σκύλους και γάτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σχεδόν παντού όπου υπάρχει πρόβλημα με την ανεπιθύμητη παρουσία του δρόμου ή τα σκυλιά και τις γάτες συμπεριλαμβανομένης της προστασίας από ανεπιθύμητη παρουσία komshiyski σκύλους ή γάτες.

Οι συσκευές υπερήχων δημιουργούν ένα εμπόδιο και διδάσκουν τα σκυλιά και τις γάτες να μην επισκέπτονται εκείνα τα μέρη όπου αισθάνονται άβολα. Οι περισσότερες συσκευές είναι ανήκουστες για το ανθρώπινο αυτί, αλλά πολύ ερεθιστικές για τις γάτες ή τα σκυλιά. Αυτό το είδος του εξοπλισμού είναι εντελώς ακίνδυνη για τον άνθρωπο και τα ζώα έχουν την εκπαίδευση και απωθητικό αποτέλεσμα χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών, οσμών ή χημικές ουσίες απαιτούν ελάχιστη συντήρηση ανάλογα με το τι δύναμη που έχετε επιλέξει να είναι συσκευή σας ως το κύριο αναλώσιμο εμφανίζονται μπαταρίες.

Γιατί χρησιμοποιούνται;

Τα σκυλιά και οι γάτες σίγουρα δεν είναι παράσιτα, ανεξάρτητα από το αν είναι εγχώριες ή οδικές, η παρουσία τους έχει παρενέργειες όπως σήμανση μιας περιοχής μέσω ούρων και αφήνοντας περιττώματα σε μέρη που δεν θα θέλαμε να έχουμε. Εδώ έρχεται ο ρόλος της συσκευής που τροποποιεί το περιβάλλον και το κάνει από ευεργετικό σε δυσμενές για την παρουσία τετραπών. Οι συσκευές έχουν μαθησιακό αποτέλεσμα που μπορεί να διαρκέσει από 2 μέρες έως δύο εβδομάδες για να μάθουν να μην επισκέπτονται μια περιοχή. Η ταχύτητα του αποτελέσματος εξαρτάται από τις ατομικές αντιλήψεις ακρόασης κάθε επιμέρους ζώου.

Εδώ θα βρείτε υψηλής ποιότητας σκυλιά και γάτες από μάρκες που αποδεικνύονται στην ευρωπαϊκή αγορά με την ποιότητα και την αποτελεσματικότητά τους. Πλήρης εγγύηση και μετά την εγγύηση.