Απωθητικα για τυφλοποντικες

6 είδη

ανά σελίδα

Επομένως, ο καλύτερος τρόπος για να το αντιμετωπίσετε είναι μέσω συσκευών δόνησης υπερήχων.

Τι είναι μια συσκευή υπερήχων τρωκτικών;

Οι συσκευές υπερήχων κατά των υπόγειων τρωκτικών είναι μια εξαιρετική λύση για την αντιμετώπιση αυτού του τύπου παρασίτων. Τα πλεονεκτήματά τους είναι ότι είναι:

Ανθρώπινος

Οικολογικός

Εύχρηστος

Επαναφορτιζόμενη

Τα υπόγεια τρωκτικά έχουν πολύ κακή όραση ή είναι τελείως τυφλά, αλλά από την άλλη έχουν εξαιρετικά ευκρινή ακοή και είναι πολύ ευαίσθητα σε τυχόν κραδασμούς. Είναι αυτό το χαρακτηριστικό τους που είναι η βάση των συσκευών υπερήχων εναντίον τους. Αυτού του τύπου η μηχανή χρησιμοποιεί υπερήχους, οι οποίοι προκαλούν δονήσεις στο έδαφος, δημιουργώντας εξαιρετικά δυσάρεστες συνθήκες για τα τρωκτικά. Με αυτόν τον τρόπο ο κήπος καθαρίζεται με ανθρώπινο και ασφαλή τρόπο, χωρίς να σκοτώνονται ζώα και χωρίς τη χρήση δηλητηρίων και φυτοφαρμάκων.

Οι ηλεκτρονικές συσκευές υπερήχων εγκαθίστανται εύκολα. Για να τα χρησιμοποιήσετε, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να σκάψετε μια ρηχή και στενή τρύπα για να τα βάλετε και στη συνέχεια να ξεκινήσουν δράση, δημιουργώντας δονήσεις κάθε λίγα δευτερόλεπτα, ώστε τα τρωκτικά να μην έχουν την ευκαιρία να πλησιάσουν.

Οι συσκευές υπερήχων λειτουργούν με μπαταρίες ή μικρά ηλιακά πάνελ και έχουν πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής. Ο σχεδιασμός τους είναι καθαρός και έτσι δεν διαταράσσουν την αισθητική αξία του κήπου. Η επιφάνεια της οροφής τους εξαρτάται από το μοντέλο και στον ιστότοπο Otrovi.com προσφέρουμε επιλογές που προστατεύουν από 500 έως και πάνω από 1500 τετραγωνικά μέτρα επιφάνειας σε εξαιρετικές τιμές.

Σε ποια ζώα είναι πιο αποτελεσματικά;

Οι συσκευές υπερήχων απωθούν αποτελεσματικά τρωκτικά όπως κρεατοελιές και τυφλούς σκύλους. Αλλά εδώ στο Otrovi.com θα βρείτε επιλογές που προστατεύουν επίσης από φίδια, ποντίκια, έντομα, σκύλους και γάτες, και πάλι μόνο με τη βοήθεια κραδασμών.

Πώς χρησιμοποιούνται;

Είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση. Χρειάζεται μόνο να τοποθετήσετε τις μπαταρίες, να σκάψετε μια ρηχή και στενή τρύπα και εάν το χώμα είναι μαλακό, μπορεί να οδηγηθεί απευθείας στο έδαφος. Οι κουρευτικές μηχανές λειτουργούν από 4 έως 6 μήνες σε ένα σετ μπαταριών και εάν χρησιμοποιείται μια συσκευή με ηλιακό πάνελ, πρέπει να εκτίθεται στο ηλιακό φως για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τα πρώτα αποτελέσματα της χρήσης τους είναι αισθητά μετά από 10-14 ημέρες και συνεχίζονται καθ' όλη την ενεργό αγροτική περίοδο. Μπορούν να πάνε σπίτι το χειμώνα και να ξαναβγούν στις αρχές της άνοιξης.