Παγιδα για γατες

2 είδη

ανά σελίδα

Το ότι ο γείτονας ταΐζει τακτικά τις γάτες της γειτονιάς δεν σημαίνει ότι πρέπει να το κάνουμε και εμείς. Πολλοί ιδιοκτήτες ακινήτων θεωρούν απαράδεκτη την παρουσία ζώων αυτού του τύπου στην αυλή ή ακόμα και μπροστά στην πόρτα. Ορίζονται ως ενοχλητικοί και δύστροποι, και αν εμφανίζονται απρόσκλητοι στο σπίτι μας, αυτό θα μπορούσε να φέρει μαζί του βίαια συναισθήματα έντονου εκνευρισμού και ακόμη και θυμού.

Δεν αποκλείεται το τετράποδο να είναι φορέας λοιμώξεων που εξαπλώνονται με τα κόπρανα και όχι μόνο. Οι παγίδες για γάτες είναι ένα εξαιρετικό μέσο για να συλλάβετε αυτό το είδος ζώου χωρίς να τα βλάψετε με κανέναν τρόπο. Το εργαλείο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να πιάσει άλλα είδη όπως σκίουρους και νυφίτσες.

Ποιος είναι ο σκοπός των παγίδων για γάτες

Είναι πολύ σημαντικό να στοιχηματίζουμε σε ανθρώπινες μεθόδους όταν αποφασίζουμε να τοποθετήσουμε αποτελεσματικά δολώματα για απρόσκλητους επισκέπτες. Με αυτόν τον τρόπο θα αντιμετωπίσουμε με επιτυχία τους τετράποδους εισβολείς χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο τη ζωή τους, που πολύ συχνά εξαρτώνται από εμάς τους ανθρώπους. Με τη βοήθεια μεταλλικών παγίδων με ειδικό μηχανισμό θα μπορέσουμε να πιάσουμε το ζώο και μετά να το απελευθερώσουμε.

Το εργαλείο λειτουργεί άψογα και τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά. Η ξηρή τροφή για γάτες είναι το καλύτερο δόλωμα για τις γάτες, αλλά άλλα είδη λιχουδιών μπορούν να τοποθετηθούν στο κλουβί. Τα τεχνικά του πλεονεκτήματα είναι πολλά και συγκεκριμένα:

Λειτουργικές διαστάσεις που καθορίζουν την ευρεία εφαρμογή αυτού του τύπου κυψελών.

Βέλτιστο πάχος του μεταλλικού πλέγματος και ένας καλά λειτουργικός μηχανισμός.

Υψηλή αντοχή σε τυχόν ατμοσφαιρικές επιδράσεις και προστασία από την εμφάνιση σκουριάς.

Βολικό για μεταφορά και τοποθέτηση.

Ελαφρύ βάρος.

Εμπιστευτείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα Otrovi.com και παραγγείλετε μια παγίδα για γάτες σήμερα. Μεγάλη ποικιλία και χαμηλές τιμές σας περιμένουν και θα πρέπει να βιαστείτε να επωφεληθείτε.

Πού είναι κατάλληλα

Οι παγίδες για ζώα όπως γατάκια, νυφίτσες και σκίουροι είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για χώρους αυλής όπου βρίσκονται συχνά διάφορα είδη τετράποδων ζώων που δεν είναι ευπρόσδεκτα στην ιδιοκτησία μας. Αλλά αυτό δεν είναι το μόνο μέρος όπου θα μπορούσατε να τοποθετήσετε το κλουβί. Μπορεί επίσης να τοποθετηθεί γύρω από επαγγελματικούς χώρους καθώς και βιομηχανικούς χώρους.

Πού να τα αγοράσετε

Σίγουρα θα συναντήσετε αρκετά καταστήματα που προσφέρουν παγίδες και προστατευτικά φράγματα κατά των ζώων. Αλλά μόνο στο κατάστημα Otrovi.com θα βρείτε τα πάντα - ευνοϊκές τιμές, καλή εξυπηρέτηση, μεγάλη ποικιλία και εγγυημένη ποιότητα. Αντιμετωπίστε τους τετράποδους επισκέπτες σας ανθρώπινα και φροντίστε για την ηρεμία σας σήμερα.