Βακτηριοκτόνοι ακτινοβολείς

8 είδη

ανά σελίδα

Χρήσιμο για βακτηριοκτόνες λάμπες

Οι βακτηριοκτόνο λάμπες που χρησιμοποιούνται για την απολύμανση του αέρα και των επιφανειών, που χρησιμοποιούνται πιο συχνά σε επιχειρήσεις της βιομηχανίας τροφίμων, νοσοκομεία, γραφεία ιατρών. Κατέστρεψε σχεδόν όλους τους τύπους ιών, βακτηρίων, μύγα, μούχλα καθιστώντας έτσι το περιβάλλον πιο υγιεινό και να αυξήσει τη διάρκεια ζωής και την ποιότητα των προϊόντων διατροφής. Οι λαμπτήρες για την απολύμανση του αέρα εκπέμπουν φως UV-C που έχει ένα μήκος κύματος των 253,7 nm. Βακτηριοκτόνο λάμπες πρέπει να λειτουργούν σε πλήρη απουσία των ανθρώπων και των ζώων στις εγκαταστάσεις στις οποίες τοποθετούνται.

Πώς να κάνει το λάμπες για την απολύμανση του αέρα:

Οι λυχνίες απολύμανση του αέρα που βασίζεται στην συναγωγή, δηλαδή μία ποσότητα ροή του αέρα μέσω του θερμαντήρα καθώς περισσότερος αέρας περνά μέσα από βακτηριοκτόνα πούρο καλύτερη είναι η απολύμανση πραγματοποιείται με το λαμπτήρα.

Πώς και πού να τοποθετήσουμε την βακτηριοκτόνες λάμπες:

Εγκατάσταση απολύμανσης φορείς εκτελούνται από εξειδικευμένο ηλεκτρολόγους.Te τοποθετημένη σε έναν τοίχο ή στην οροφή, ανάλογα με τη δομή του αντικειμένου.

Τι θα βρείτε σε εμάς:

Μια ποικιλία διαφορετικών τύπων και των ικανοτήτων βακτηριοκτόνες λάμπες, ανταλλακτικά και αναλώσιμα για τη διαβούλευση τους.Επαγγελματική για την εγκατάσταση και λειτουργία σε συγκεκριμένες καταστασεις