Συσκευή Απώθησης Τρωκτικών

29 είδη

ανά σελίδα

Ηλεκτρονικές συσκευές υπερήχων για τρωκτικά.

Ηλεκτρονικές συσκευές για να αποκρούσει τα τρωκτικά κερδίσει όλο και περισσότερο τη δημοτικότητα στον αγώνα κατά ποντίκια και αρουραίους. Αυτές οι συσκευές προστατεύουν αποτελεσματικά μεγάλες περιοχές, τα σπίτια και τις επιχειρήσεις και διοικητικά γραφεία και κτίρια χωρίς τη χρήση του δηλητηρίου και τις προετοιμασίες για τον έλεγχο των αρουραίων και ποντικών. Οι συσκευές είναι απολύτως ακίνδυνη για τον άνθρωπο και τα ζώα που δεν αποτελούν στόχο, όπως τα έργα τους, τροποποιώντας το περιβάλλον μέσα από υπερηχητικά κύματα ή με άλλα λόγια, μόλις τρομάξει τα ποντίκια και τους αρουραίους και να τους κρατήσει στις πλευρές της προστατευόμενης περιοχής της συσκευής.

Γιατί είναι τόσο πολλοί τύποι συσκευών για την προστασία από τα τρωκτικά εκεί:

Εδώ θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία ηλεκτρονικών συσκευών εναντίον των τρωκτικών και όλα έχουν διαφορετικές λειτουργίες, την περιοχή κάλυψης και συχνότητες εξόδου των κυμάτων υπερήχων. Κάθε συσκευή έχει σχεδιαστεί για διαφορετικούς τύπους επιφανειών και να αναπτύξει το μέγιστο αποτέλεσμα της θα πρέπει να επιλέγονται πολύ προσεκτικά με τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Για συμβουλές σχετικά με την επιλογή μιας συσκευής για τρωκτικά μπορούν να επικοινωνήσουν με σύμβουλο μας που θα σας βοηθήσουν να κάνετε την καλύτερη σωστή επιλογή για τον τύπο του δωματίου στο 0700 10 522.

Υπάρχουν τρεις κύριες τεχνολογίες για να αποκρούσει τα ποντίκια και αρουραίους στους οποίους οι κατασκευαστές βαθμονόμηση των οργάνων τους:

1. Ο υπέρηχος: Αυτή είναι η συχνότητα που εκπέμπεται από ένα βομβητή ή τα ηχεία που είναι τοποθετημένο στη συσκευή. Υπερηχογράφημα κυμαίνεται από 20 Hz έως 25kHz και δεν ακούγεται για τον άνθρωπο αυτό το είδος του εξοπλισμού που λειτουργεί σε μια περιοχή που ορίζεται από τον κατασκευαστή, αλλά δεν μπορεί να περάσει μέσα από τοίχους, πόρτες και ό, τι ήταν το θέμα. Υπερηχογράφημα φοβισμένη τρωκτικά επειδή έχουν πολύ ευαίσθητη ακοή κορεσμένο περιβάλλον στο οποίο λειτουργεί με σήματα στρες στη συνέχεια τα ποντίκια και οι αρουραίοι δεν μπορεί να φάει, να περπατήσει και να πολλαπλασιάσει δεν διαταραχθεί και να αφήσει τον προστατευόμενο χώρο. Χρειάζεται χρόνος για να τρωκτικών μπορεί να αποφασίσει να αποχωρήσει από την αίθουσα συνήθως οι κατασκευαστές δίνουν διαφορετικές περιόδους κατά μέσο όρο μεταξύ 7-14 ημέρες ανάλογα με τον αριθμό των ποντικών και των αρουραίων.

2. Sound: Η συχνότητα που μπορεί να ακουστεί από τον άνθρωπο και τα ζώα που χρησιμοποιούνται δεν είναι συνεχώς κατεχόμενα δωμάτια, όπως γκαράζ, υπόγεια, σοφίτες και άλλα. Ο ήχος είναι πιο ισχυρή από ό, τι με υπερήχους και έχει ως στόχο να έχει μια επίδραση σοκ σε τρωκτικά που αφήνουν τον οικισμό, πιο γρήγορα το δωμάτιο.

3. Ηλεκτρομαγνητική: ηλεκτρομαγνήτη είναι ένα κύμα που εκπέμπεται από καλώδια και σύρματα του δωματίου στο οποίο τοποθετείται η διάταξη. Αυτή η τεχνολογία εμπόδια, όπως τοίχους, πόρτες δεν έχουν σημασία, διότι το σήμα που εκπέμπεται από ηλεκτρικές αντικείμενο στο οποίο έχει τοποθετηθεί. Ηλεκτρομαγνήτη δημιουργεί ισχυρή δεν είναι μια ευχάριστη αίσθηση στα τρωκτικά προκαλεί δυσφορία χρησιμοποιείται σε δωμάτια με οροφές, κατασκευές γυψοσανίδας και όλα τα είδη των κοιλοτήτων για σεληνίου σε ποντίκια και αρουραίους. Δεδομένου ότι τα πιο αποτελεσματικά θεωρούνται τα συνδυασμένα τρωκτικά εξοπλισμό που έχουν υπερήχους και ηλεκτρομαγνητικές αυτές τις δύο λειτουργίες είναι συμπληρωματικές και επίθεση τρωκτικά εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ !!!

Η διάταξη ελέγχου για τα τρωκτικά είναι βάναυση μέθοδο για μια ασπίδα από ποντικούς και αρουραίους και θεωρείται ως εναλλακτική λύση στη χρήση των τρωκτικοκτόνα. Οι συσκευές δεν χρειάζονται συντήρηση και δεν αναλώσιμα μόνη προϋπόθεση για να τοποθετήσετε τη συσκευή σωστά και να μην αποσυνδέσετε. Εάν το δωμάτιο έχει μια μονάδα διαπερατότητα ποντικού και αρουραίου δεν μπορεί να εγγυηθεί την τυχαία εμφάνιση των τρωκτικών μάλλον εξασφαλίζουν ότι δεν θα εγκατασταθούν στον προστατευόμενο αντικείμενο.