Телефон 21 12340080

Έλεγχο Των Κοριών

Εμφάνιση φίλτρων
Ταξινόμηση κατά Θέση
  • Όνομα
  • Μοναδος
Εμφάνιση από 40
  • 80
  • 100
 
11,50 €

Παγιδα χωρις δηλητιροση 10 τεμ

 
24,40 €

κοριών παγίδα επιφάνεια της Bugo στερεά του.

 
25,00 €

κοριών παγίδα επιφάνεια της Bugo Soft είναι

Ταξινόμηση κατά Θέση
  • Όνομα
  • Μοναδος
Εμφάνιση από 40
  • 80
  • 100

Ποιες είναι οι κοριοί;:

Κοριών είναι ένα ανοιχτό καφέ έως κοκκινωπό χρώμα kravosmucheshto εντόμων. Το σώμα τους είναι πεπλατυσμένο οβάλ σχήμα και το μέγεθος ενός ενήλικα έντομα φτάνει σε μήκος 4-5 mm. Με την ικανότητα να πολλαπλασιάζονται γρήγορα κοριοί συνιστούν σοβαρή απειλή για κάθε σπίτι ή είναι hotel.Darvenitsite εξαιρετικά ανθεκτικό στις περισσότερες των παρασκευασμάτων και μπορεί να είναι χρειάζονται περισσότερες από μία θεραπεία για να επιτευχθεί πλήρης καταστροφή.

Πώς είναι να εξαπλωθεί κοριοί;:

Η μόλυνση ενός σπιτιού μπορεί να συμβεί με πολλούς τρόπους, αλλά πιο συχνά μεταδίδεται με την κατάθεση των αποσκευών, τα έπιπλα, τις επισκέψεις των ανθρώπων που κατοικούν σε περιοχές μολυσμένο με κοριούς.

Τα πρώτα σημάδια ότι το σπίτι σας έχει την παρουσία των κοριών δάγκωμα σε διάφορες περιοχές του σώματος. Κοριοί δεν μεταδίδουν τη νόσο μέσω των δαγκωμάτων τους, αλλά από κοριός δάγκωμα βάζει πολλά αλλεργιογόνα κάτω από το δέρμα και προκαλεί έντονο κνησμό.

Πού κρυβουντε οι κοριοί;:

Στις περισσότερες κοριοί slchay εγκαταστάθηκαν κοντά στα κρεβάτια ότι ο ύπνος πρέπει να εξετάσουμε προσεκτικά ολόκληρο το κρεβάτι, συμπεριλαμβανομένων στρώμα ,κομοδηνο, τις αρθρώσεις, τους αεραγωγούς, μαρσπιέ, σεντόνια, κουβέρτες, μαξιλάρια. 

Είναι σημαντικό να ξερετε τι ψάχνετε κατά τον έλεγχο για την παρουσία των κοριών:

Ανακαλύπτοντας τους όταν η πυκνότητά τους δεν είναι υψηλό μπορεί να είναι δύσκολο γι 'αυτό πρέπει να είσαι αναζητήσετε μετά την οποία τα παράσιτα αφήνουν, όπως μικρές κόκκινες κηλίδες στο στρώμα είναι τα περιττώματα των κοριών. Μπορείτε να παρατηρήσετε το ίδιο σφάλμα ή τα αυγά της, που είναι μικρές άσπρες μπάλες. Αν έχετε βρει τα ίχνη ή τα έντομα πρέπει να λάβουν μέτρα αμέσως οποιαδήποτε καθυστέρηση θα οδηγήσει σε ένα υψηλό πληθυσμό των παρασίτων και ως εκ τούτου πιο δύσκολο καταστροφή.

Καταστροφή κοριών μέσω παρασκευάσματα:

Καταστροφή κοριών ξεκινά με prebiraneto του καθενός, όπως κουβέρτες, σεντόνια, μαξιλάρια σε πλαστικές σακούλες, έτσι θα αποτρέψει davenitsite να ξεφύγουν εάν έκρυψε εκεί. Όλα τα κλινοσκεπάσματα θα πρέπει να πλένονται ΑΠΕ 50 βαθμούς πριν από τη χρήση τους και πάλι. Η υψηλή θερμοκρασία θα καταστρέψει όλα τα υπάρχοντα σφάλματα σε φύλλα ή κουβέρτες.

Το επόμενο βήμα είναι η επεξεργασία με μία σύνθεση εντομοκτόνο για την καταστροφή σφάλματα. Χειρίζονται επιφάνεια όλων κατοικείται κατά την εστίαση σπρέι πάνω στο στρώμα, αλλά δεν σπρέι εκ μέρους οποιουδήποτε ύπνου ή αν Priscilla πρέπει εσύ να έχουν μια μεγάλη karntina. είναι ωραίο να αντιμετωπίζονται με προσοχή παντού είναι πιθανό να φιλοξενούν κοριοί. Θεραπεία ενάντια κοριοί επαναλαμβάνεται μετά από 7 έως 14 ημέρες. Μετά από κάθε θεραπεία ενάντια κοριοί με την προετοιμασία εντομοκτόνο είναι απαραίτητο να μην χρησιμοποιήσετε το δωμάτιο λίγες ώρες, ανάλογα με το είδος του απορρυπαντικού που χρησιμοποιείται και τις συστάσεις του κατασκευαστή.

Η απόδοση μετά τη θεραπεία για κοριών:

Μετά τη θεραπεία με ένα βιοκτόνο είναι ωραίο να ξέρω αν είναι επιτυχής ή όχι, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις παγίδες παρακολούθησης για να συλλάβει κοριοί. παγίδα παρακολούθηση είναι μια δομή από χαρτόνι ή πλαστικό χωρίς κόλλα ξήρανσης και προσέλκυσης. Το σχήμα των κοριών παγίδα είναι κατάλληλο για τα έντομα φόρου kravosmucheshtite και έτσι πέφτουν στην παγίδα. Τόπος παγίδες Oklo στρώμα και ελέγξτε το κρεβάτι αν Ηλά αλιεύονται κοριός κάθε μέρα.

                                               ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Καταστροφή κοριών