Телефон 21 12340080

Βακτηριοκτόνο - 2 x 30 w

Τιμή (Incl.tax):
186,00 €
Αμεσα διαθέσιμο
Ποσότητα:

Ισχυρός βακτηριοκτόνος λυχνία με δύο εκπομπούς 30W το καθένα!

Περιγραφη

Αριθμός καταλόγου: 200450

Βάρος: 2.0000

Μάρκα на Παραγωγός: BG

Free delivery

Μοιραστείτε το προϊόν:

Βακτηριοκτόνος λυχνία εκπέμπει ένα UV-C μήκος κύματος ακτινοβολίας 200 έως 295 nm, η επίδραση μικροβιοκτόνος οφείλεται στην φωτοχημική δράση του υπεριώδους φωτός στα βακτήρια. Έτσι, οι ιοί και άλλοι πρωταρχικοί οργανισμοί καταστρέφονται.

Σκοπός:
Οι βακτηριοκτόνος λαμπτήρες που χρησιμοποιούνται για απολύμανση του αέρα, των υδάτων, επιφάνειες και περιοχές σε νοσοκομεία, εργαστήρια, εγκαταστάσεις της βιομηχανίας τροφίμων, όπως γαλακτοκομεία, ζυθοποιεία, αρτοποιεία, αποθήκες, ψυγεία, οι επιχειρήσεις για αναψυκτικά και αλκοολούχα ποτά, πόσιμο νερό και μεταλλικό νερό, κλπ .n. Αποτελούν αναπόσπαστο μέρος στην επεξεργασία των τροφίμων, υλικά συσκευασίας, πισίνες και τη μελισσοκομία.

Πομποί:
Βακτηριοκτόνος λαμπτήρες χρησιμοποιούν ειδικές σώματα του φωτός UV-C (253,7 nm), την παραγωγή OSRAM, η οποία καταστραφούν όλοι οι ιοί, τα βακτήρια και μικροοργανισμούς σε ένα δωμάτιο. Ο βαθμός της απολύμανσης εξαρτάται από την πηγή ισχύος και τη διάρκεια της έκθεσης.

Εγκατάσταση:

Βακτηριοκτόνο λάμπες θα πρέπει να εγκατασταθεί μόνο από εξειδικευμένους επαγγελματίες και σύμφωνα με τις απαιτήσεις της προστασίας της εργασίας. Είναι απαραίτητο να εξαλειφθεί κάθε πιθανότητα της έκθεσης των ατόμων στην ακόλουθη λογική:
- για συνεχή παραγωγή, όπως γραμμές συσκευασίας - περίβλημα,
- για αποθήκες και βιομηχανικά κτίρια παρτίδα - συμπεριλαμβανομένου ενός σημείου εκτός των εγκαταστάσεων (σε αυτή την κατάσταση να επηρεάσει αρκετά λεπτά, το οποίο είναι ασφαλές). Είναι απαραίτητο να παρέχεται κυκλοφορία αέρα.
- άλλες επιλογές - κρίνονται επιτόπου.

Επίδραση:

Βακτηριοκτόνο λάμπες εγγυημένη παρατείνει τη διάρκεια ζωής των πρώτων υλών και της παραγωγής στη βιομηχανία τροφίμων. Καταστρέφουν μικροοργανισμούς όπου άλλα μέσα είναι αβοήθητα. Το αποτέλεσμα που επιτυγχάνεται απαιτεί συγκριτικά μικρές επενδύσεις και χαμηλό λειτουργικό κόστος.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Χρήση: Εσωτερική
Τροφοδοσία: 220v-50Hz
Διαστάσεις: 950 x 150 x 100 mm
Στεγανοποίηση: IP20
Εγκατάσταση: Τοίχος, οροφή
Ισχύς: 60w
Θερμοκρασία λειτουργίας: +10 έως +30 μοίρες

Εγγύηση 24μ.
Προέλευση: Βουλγαρία

Παράδοση:
Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex σε κάθε σημείο στην Ελλάδα

Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex εντός 3-5 εργάσιμων ημερών

Πώς και πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 24 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες που έχουν γίνει μετά τις 15:00 μμ, καθώς και το Σαββατοκύριακο ή σε μέρες αργιών θα επεξεργαστούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε πόσο καιρό θα παραδοθεί το δέμα μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 48 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών οπουδήποτε στην Ελλάδα 


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψετε ή ανταλλαγή, εφόσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Διατήρηση καλή παρουσίαση (το προϊόν δεν έχει σπάσει, γδαρμένο).
2. Δεν υπάρχει καμία ζημία που προκλήθηκε από κακή χρήση.
3. άθικτη αρχική συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ σε περίπτωση που τους είχε συμπεριληφθεί.
4. Το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη. (Σε περίπτωση επιστροφής των πελατών εμπόρευμα πληρώνει 1 χρέωση courier αντί για 2 τελών για τις μεταφορές και στις δύο κατευθύνσεις).
ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ
Τραπεζικό έμβασμα - εισάγετε το πλήρες όνομα του δικαιούχου του λογαριασμού και το IBAN (αριθμός λογαριασμού). Η πληρωμή θα ακολουθήσει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας σε εμάς.

 
 
 
 

 

Send us inquiry: