Телефон 21 12340080

Μη υφασμένο πέπλο προπυλενίου προστασίας των φυτών από τις καιρικές συνθήκες 50gr NORTENE WINTERTEX 1.60 x 5 м.

Τιμή (Incl.tax):
8,50 €
Αμεσα διαθέσιμο
8,50 €
Ποσότητα:

Μη υφασμένο πέπλο προπυλενίου προστασίας των φυτών από τις καιρικές συνθήκες

Περιγραφη

Αριθμός καταλόγου: 239687

Βάρος: 1.0000

Μάρκα на Παραγωγός: EU

Μοιραστείτε το προϊόν:

Μη υφασμένο πέπλο προπυλενίου προστασίας των φυτών από τις καιρικές συνθήκες

Τα χειμερινmά καλύμματα της σειράς WINTERTEX είναι κατασκευασμένα από μη υφασμένο ύφασμα (πολυπροπυλένιο) με χαμηλή πυκνότητα 50g / m², το κάλυμμα παρέχει καλή διαπερατότητα στον αέρα και την υγρασία. σημαντικό για το χειμώνα των φυτών για την αποφυγή ξαφνικών αλλαγών, ειδικά στα τέλη του φθινοπώρου και στις αρχές της άνοιξης, όταν οι θερμοκρασίες αυξάνονται και μειώνονται για μικρό χρονικό διάστημα.

Η ευκολία του πέπλου δεν είναι «συνθλίβεται» το φυτό, επιτρέποντας στους βλαστούς και μπουμπούκια να αναπτυχθούν κανονικά. Χειμώνας καλύπτει τη στήριξη στα φυτά την άνοιξη να αναπτύξει νωρίτερα μετά το χειμώνα.

Η χειμερινή προστασία της μονάδας δεν εμποδίζει μόνο την ψύξη και τη χαμηλή θερμοκρασία, αλλά και λόγω του πάγου, το υλικό επιτρέπει την εξαιρετική διαπερατότητα της υγρασίας, αλλά με τρόπο που εμποδίζει την διαβροχή και κατά συνέπεια τον σχηματισμό πάγου στα φυτά.

Το δελτίο ασφαλείας είναι μια προστασία υπεριωδών ακτίνων που επιτρέπει πολλές περιόδους χρήσης και η προειδοποίηση καταβάλλεται με την πάροδο του χρόνου. Στο τέλος της σεζόν, απλά πηγαίνετε στο σπίτι για το επόμενο έτος. Λόγω των διαφορών στις φυτικές επενδύσεις διατίθενται σε διάφορα μεγέθη, επιτρέποντάς τους να κοπούν σε μεμονωμένα μεγέθη. Για τη σταθεροποίηση, το NORTENE προσφέρει διάφορες επιλογές όπως salsa, raffia (φυσικό lyco) και άλλα.

 

Όταν οι θερμοκρασίες παραμείνουν σταθερά στους 15 ° C, πρέπει να αφαιρέσετε το προστατευτικό κάλυμμα από το χέρι για να αποφύγετε το αντίθετο αποτέλεσμα και να αποξηραστείτε.

Κατασκευαστής: NORTENE

Παράδοση:
Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex σε κάθε σημείο στην Ελλάδα

Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex εντός 3-5 εργάσιμων ημερών

Πώς και πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 24 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες που έχουν γίνει μετά τις 15:00 μμ, καθώς και το Σαββατοκύριακο ή σε μέρες αργιών θα επεξεργαστούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε πόσο καιρό θα παραδοθεί το δέμα μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 48 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών οπουδήποτε στην Ελλάδα 


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψετε ή ανταλλαγή, εφόσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Διατήρηση καλή παρουσίαση (το προϊόν δεν έχει σπάσει, γδαρμένο).
2. Δεν υπάρχει καμία ζημία που προκλήθηκε από κακή χρήση.
3. άθικτη αρχική συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ σε περίπτωση που τους είχε συμπεριληφθεί.
4. Το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη. (Σε περίπτωση επιστροφής των πελατών εμπόρευμα πληρώνει 1 χρέωση courier αντί για 2 τελών για τις μεταφορές και στις δύο κατευθύνσεις).
ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ
Τραπεζικό έμβασμα - εισάγετε το πλήρες όνομα του δικαιούχου του λογαριασμού και το IBAN (αριθμός λογαριασμού). Η πληρωμή θα ακολουθήσει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας σε εμάς.

 
 
 
 

 

Send us inquiry: