Телефон 21 12340080

Χτένα Ηλεκτρική Κατοικιδίων για Εξολόθρευση Ψύλλων και Παράσιτων Gardigo FLOH-KAMM BZZZ

Εκπτωσεις Τιμή (Incl.tax):

Κανονική Τιμή: 34,29 €

Special Price 24,99 €

Εκτός αποθέματος

Ηλεκτρική χτένα για την περιποίηση του κατοικίδιου ζώου σας που απομακρύνει ψύλλους και παράσιτα

Περιγραφη

Αριθμός καταλόγου: 70497

Βάρος: 0.1000

Μάρκα на Παραγωγός: GARDIGO

Μοιραστείτε το προϊόν:

Χτένα Ηλεκτρική Κατοικιδίων για Εξολόθρευση Ψύλλων και Παράσιτων Gardigo FLOH-KAMM BZZZ

Όποιος έχει κατοικίδια ζώα ή γάτες γνωρίζει πόσο δύσκολο είναι να πιάσουμε τους ψύλλους στα αγαπημένα μας ζώα. απόφαση Gardigo Floh-Kamm BZZZ για την καταπολέμηση των ψύλλων για σκύλους και γάτες, καθιστώντας ευκολότερο για την απομάκρυνσή τους. Gardigo Floh-Kamm BZZZ είναι δύο όψεων χτένα για να αφαιρέσετε το χέρι τους ψύλλους από τη γούνα των σκύλων και γατών. Από τη μια πλευρά η συσκευή έχει ένα πρότυπο χτένα για να χτένα τα μαλλιά από την άλλη πλευρά μονάδα έχει μια ειδική μεταλλική χτένα που μια μικρή σημερινή σκοπός του είναι να καταστρέψει τους ψύλλους σε επαφή με το μέταλλο. Η χτένα είναι απολύτως ασφαλής για κατοικίδια ζώα και ανθρώπους.

Πώς λειτουργούν τα ηλεκτρικά αντικολλητικά:

Το ηλεκτρικό κουπί για την απομάκρυνση ψύλλων από σκύλους και γάτες τροφοδοτείται από 2 μπαταρίες AAA 1.5v (περιλαμβάνονται). Από τη μία πλευρά η συσκευή έχει κίτρινη πλαστική χτένα που χρησιμεύει για την απομάκρυνση των καταστραφέντων ψύλλων από το σκυλί ή το παλτό της γάτας. Η κύρια καταστροφική κορυφογραμμή βρίσκεται στην άλλη πλευρά της συσκευής και είναι κρυμμένη σε ένα πώμα έλξης. Για να ενεργοποιήσετε τη μονάδα, είναι απαραίτητο να τοποθετήσετε μπαταρίες κάτω από το καπάκι που βρίσκεται στη μία πλευρά της συσκευής. Εκτελέστε τη συσκευή πιέζοντας και κρατώντας πατημένο το κίτρινο κουμπί ρύθμισης για 4 δευτερόλεπτα για να ακούσετε ηχητικά σήματα και φωτισμό LED για καλύτερη ορατότητα. Όταν η συσκευή είναι ενεργοποιημένη, ακούγεται ένα ηχητικό σήμα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, αυτό σημαίνει ότι η συσκευή λειτουργεί τα σήματα αλκοόλ μετά την απενεργοποίηση της συσκευής ψύλλων κρατώντας το κίτρινο κουμπί.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Πλήκτρο ενεργοποίησης / απενεργοποίησης

LED φως

Διαστάσεις: 7 x 8 x 2,8 cm

Λειτουργία μπαταρίας: 2 μπαταρίες AAA (περιλαμβάνονται)

Τάση λειτουργίας: 3V

Εγγύηση: 6 μηνες

Κατασκευαστής: Gardigo Γερμανία

Παράδοση:
Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex σε κάθε σημείο στην Ελλάδα

Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex εντός 3-5 εργάσιμων ημερών

Πώς και πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 24 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες που έχουν γίνει μετά τις 15:00 μμ, καθώς και το Σαββατοκύριακο ή σε μέρες αργιών θα επεξεργαστούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε πόσο καιρό θα παραδοθεί το δέμα μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 48 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών οπουδήποτε στην Ελλάδα 


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψετε ή ανταλλαγή, εφόσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Διατήρηση καλή παρουσίαση (το προϊόν δεν έχει σπάσει, γδαρμένο).
2. Δεν υπάρχει καμία ζημία που προκλήθηκε από κακή χρήση.
3. άθικτη αρχική συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ σε περίπτωση που τους είχε συμπεριληφθεί.
4. Το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη. (Σε περίπτωση επιστροφής των πελατών εμπόρευμα πληρώνει 1 χρέωση courier αντί για 2 τελών για τις μεταφορές και στις δύο κατευθύνσεις).
ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ
Τραπεζικό έμβασμα - εισάγετε το πλήρες όνομα του δικαιούχου του λογαριασμού και το IBAN (αριθμός λογαριασμού). Η πληρωμή θα ακολουθήσει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας σε εμάς.

 
 
 
 

 

Send us inquiry: