Телефон 21 12340080

Βακτηριοκτόνος  GARANT AIRBOX

Βακτηριοκτόνος GARANT AIRBOX

Τιμή (Incl.tax):
205,00 €
Αμεσα διαθέσιμο
Ποσότητα:

Βακτηριοκτόνο- AIRBOX για την απολύμανση του αέρα σε ιατρικά κέντρα, νοσοκομεία, κλινικές, τμήματα ατυχημάτων και επειγόντων περιστατικών και άλλα.

Περιγραφη

Αριθμός καταλόγου: 8965772

Βάρος: 20.0000

Μάρκα на Παραγωγός: България

Free delivery

Μοιραστείτε το προϊόν:

Βακτηριοκτόνο λάμπα GARANT AIRBOX

GARANT AIRBOX ™ είναι μια συσκευή για την αποστείρωση του αέρα από το υπεριώδες φως, παράγουν Jessy Ltd. Ροή αέρα κυκλοφορεί μέσα στο περίβλημα και ακτινοβολείται από ultravioletovilampi περνώντας μέσα από ένα λαβύρινθο των προστατευόμενων τα κανάλια που αποτελούν ένα πατενταρισμένο σύστημα πολλαπλών σταδίων καταρράκτη - (UV-CHRIS). Χάρη σε αυτό το μοναδικό σύστημα, παρά το μικρό της μέγεθος, η κάμερα παρέχει ένα υψηλό βαθμό καθαρισμού του αέρα στο δωμάτιο. Σχετικά απλή δομή σε συνδυασμό με το μικρό σύνολο στοιχείων παρέχουν συνεπή και αξιόπιστη απόδοση.

Τεχνολογία και την καινοτομία

Το σύστημα έφθασε σε δύναμη ακτινοβολίας έως και 400% σε σύγκριση με εκείνη των συμβατικών συσκευών με τη γραμμική κίνηση του ρεύματος αέρα. Αυτές χρησιμοποιούνται ευρέως γνωστές ιδιότητες της υπεριώδους ακτινοβολίας - UV-C στα 254 νανόμετρα, και ιδίως την ικανότητα να μετουσιωθεί το γενετικό υλικό των ακτινοβολημένων κυττάρων εκάστου μικροοργανισμού στον αέρα (βακτήρια, μικρόβια, μύκητες, ιούς), με την απενεργοποίηση. Ο ατμοσφαιρικός αέρας φέρεται μέσα στη συσκευή μέσω αθόρυβη αξονικούς ανεμιστήρες και υποβάλλεται σε έντονη ακτινοβολία UV-C σε ένα σύστημα καταρράκτη πολλαπλών σταδίων. Αφού αποστειρωθεί διέρχεται αέρας εκκενώνεται πίσω στο περιβάλλον. Η δράση των υπεριωδών ακτίνων απομονώνεται μέσα GARANT AIRBOX ™, η οποία εμποδίζει την εξάπλωση των επικίνδυνων ακτίνες UV-C στο περιβάλλον και αφαιρεί την ανεπιθύμητη βλαβερές επιπτώσεις στην υγεία.

αποτελεσματικότητα

GARANT AIRBOX ™ έχει περάσει τις δοκιμές και λειτουργικές δοκιμές που αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητά της στη δολοφονία βακτηρίδια, ιούς (συμπ ο ιός του SARS -. Ιό SARS), μικρόβια, μύκητες και σπόρια στο 99,99% και εξαιρετική λειτουργικότητα και τη χρησιμότητά του. Όλες οι δοκιμές που έγιναν από το εργαστήριο απολύμανσης να NIZPB.

Τομείς εφαρμογής

Η συσκευή e για χρήση σε ιατρικά κέντρα, νοσοκομεία, κλινικές, τμήματα ατυχημάτων και επειγόντων περιστατικών, λειτουργίας, χειραγώγηση, ιατρεία, οδοντιατρεία, μονάδες αποστείρωσης, διαγνωστικές και εργαστηριακές εγκαταστάσεις, σχολεία και νηπιαγωγεία, καθαρές περιοχές παραγωγής, κουζίνες, επεξεργασία τροφίμων , καταστήματα τροφίμων και όλα τα μέρη όπου υπάρχει δυνητικός κίνδυνος μετάδοσης της λοίμωξης από τον αέρα.

Τεχνικά στοιχεία:
Διαστάσεις 50x15x60 cm
Βάρος 20 kg?
Η μέγιστη ισχύς εισόδου 125 W η,
η UV-C λάμπες 4x 15W η Sylvania?
Η UV-C εξόδου 251 W / sec / 1MT?

Εγγύηση: 24 μηνες

Παράδοση:
Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex σε κάθε σημείο στην Ελλάδα

Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex εντός 3-5 εργάσιμων ημερών

Πώς και πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 24 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες που έχουν γίνει μετά τις 15:00 μμ, καθώς και το Σαββατοκύριακο ή σε μέρες αργιών θα επεξεργαστούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε πόσο καιρό θα παραδοθεί το δέμα μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 48 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών οπουδήποτε στην Ελλάδα 


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψετε ή ανταλλαγή, εφόσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Διατήρηση καλή παρουσίαση (το προϊόν δεν έχει σπάσει, γδαρμένο).
2. Δεν υπάρχει καμία ζημία που προκλήθηκε από κακή χρήση.
3. άθικτη αρχική συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ σε περίπτωση που τους είχε συμπεριληφθεί.
4. Το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη. (Σε περίπτωση επιστροφής των πελατών εμπόρευμα πληρώνει 1 χρέωση courier αντί για 2 τελών για τις μεταφορές και στις δύο κατευθύνσεις).
ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ
Τραπεζικό έμβασμα - εισάγετε το πλήρες όνομα του δικαιούχου του λογαριασμού και το IBAN (αριθμός λογαριασμού). Η πληρωμή θα ακολουθήσει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας σε εμάς.

 
 
 
 

 

Send us inquiry: