Телефон 21 12340080

ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΗ ΥΠΕΡΗΧΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΝΑΝΤΙ ΠΟΝΤΙΚΙΩΝ, ΑΡΟΥΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ GARDIGO PLUS - 2 TEM.

Εκπτωσεις Τιμή (Incl.tax):

Κανονική Τιμή: 77,00 €

Special Price 65,00 €

Εκτός αποθέματος

Aπωθητική συσκευή για τρωκτικα και μυρμήγκια Gardigo Plus - 2 TEM.

Περιγραφη

Αριθμός καταλόγου: 20900

Βάρος: 0.1000

Μάρκα на Παραγωγός: GARDIGO

Free delivery

Μοιραστείτε το προϊόν:

Σετ 2 τεμαχιων συσκευή απωθησης τρωκτικων , ποντικιων , αρουραιων και εντομα  Gardigo Plus

Σετ 2 τεμαχιων απωθητική συσκευή υπερήχων και ηλεκτρομαγνητικη συσκευή απωθηση  ποντικιων , αρουραιων  και εντομα. Οι συσκευές διαθέτουν με δύο από τα καλύτερα τεχνολογία των τρωκτικών και εντόμων, δηλαδή υπερήχους και ηλεκτρομαγνήτες.Οι συσκευές είναι εξαιρετικά ισχυρή , καθένα από αυτά  έχει έκταση 230 τ.μ. και οι δύο μαζί έχουν έκταση προστασίας 460 τ.μ. Η ηλεκτρονική συσκευή έχει δύο διαφορετικές ρυθμίσεις για το υπερηχητικό σήμα ανάλογα με τις ανάγκες σας. Η μονάδα διαθέτει πρόσθετες επιλογές, όπως νυχτικό φωτισμό που μπορεί να ανάψει ή να σβήσει. Αυτές οι προστατευτικές συσκευές είναι η ιδανική λύση για την καταπολέμηση τρωκτικών και κάθε είδους εντόμων σε οποιοδήποτε σπίτι, γραφείο ή αποθήκη.

Η συσκευή τρωκτικών και εντόμων διαθέτει έναν ισχυρό ηλεκτρομαγνήτη που οδηγεί τα τρωκτικά εκτός από τους κρυφούς χώρους τους, δηλαδή πίσω από τοίχους, γυψοσανίδες, ψευδοροφές και πολλά άλλα. Τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα δημιουργούν μια αίσθηση έντονης ανησυχίας και πανικού σε ποντίκια και αρουραίους, αναγκάζοντάς τους να εγκαταλείψουν την κρυψώνα τους. Εδώ λειτουργεί το υπερηχογράφημα, το οποίο οδηγεί μακριά από τα εκτεθειμένα μέρη της περιοχής Η κύρια λειτουργία αυτής της συνδυασμένης συσκευής τρωκτικών είναι να δημιουργήσει τη μέγιστη δυσφορία για τρωκτικά σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Η συσκευή είναι απολύτως ασφαλής για ανθρώπους και κατοικίδια ζώα, δεν υπάρχουν αναλώσιμα ή ανταλλακτιά.Η συσκευή ποντικιών και αρουραίων είναι εξαιρετικά οικονομική και καταναλώνει μόνο 3,5 W ηλεκτρικής ενέργειας.

Η συσκευή έχει επίσης οδηγική επίδραση σε μερικά έντομα, όπως τα μυρμήγκια, τα οποία επηρεάζονται έντονα από τον ηλεκτρομαγνήτη που εκπέμπεται από τη συσκευή.Η συσκευή αποπροσανατολίζει τα μυρμήγκια και τροποποιεί το περιβάλλον στο σπίτι ή το γραφείο σας από ευνοϊκό σε δυσμενή. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος για τον οποίο τα μυρμήγκια να μην εγκατασταθούν σε προστατευμένες από τη συσκευή θέσεις.

Χρήση της συσκευής:

Gardigo Plus κυνηγά ποντίκια, αρουραίους, μυρμήγκια, Σρεμπρένιτσα. Για να έχουν τα πιο γρήγορα αποτελέσματα στην καταπολέμηση ποντικούς, αρουραίους, μυρμήγκια συνδέστε τη συσκευή απευθείας στην πρίζα τοίχου όπως και πριν την συσκευή δεν θα έπρεπε να τοποθετηθεί έπιπλα, κουρτίνες ή άλλα αντικείμενα που θα περιορίζουν τη δράση του σήματος υπερήχων. Επιλέξτε συχνότητα υπερήχων σταθερή ή αλλαγή. Όλες οι ρυθμίσεις της ηλεκτρονικής συσκευής για την προστασία από έντομα και τρωκτικά βρίσκεται στις πλευρές του περιβλήματος aparata.Nastroykite επιλεγεί από τα κουμπιά. Η μονάδα έχει LED λειτουργίες φώτα δραστικότητα, δηλαδή, όταν η συσκευή εκπέμπει υπερήχους αναβοσβήνει σε πράσινο χρώμα συσκευή diod.Kogato πάγου εκπέμπει ηλεκτρομαγνητική αναβοσβήνει δίοδος πάγου πορτοκαλί. Δεδομένου ότι η μονάδα είναι πλήρως μη ακουστό σε ανθρώπους αυτοί οι δείκτες πάγου είναι ένα σημαντικό ορόσημο για σωστή λειτουργία.

Επίδραση της συσκευής:

Για όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές, η επίδραση είναι διαφορετική ανάλογα με την κατάσταση κάθε ατόμου. Κυρίως πυκνότητα τρωκτικών ή μυρμηγκιών. Υγειονομική τεχνική κατάσταση της εγκατάστασης, διαπερατότητα αρουραίου ποντικού και διείσδυση εντόμων. Στο ιδανικό περιβάλλον στο σπίτι, το αρχικό αποτέλεσμα είναι μεταξύ 7-14 ημερών. Σε υψηλότερες πυκνότητες παρασίτων, η επίδραση μπορεί να διαρκέσει έως 20-30 ημέρες. Το πιο θετικό από τη χρήση των συσκευών εναντίον των τρωκτικών είναι ότι δεν υπάρχουν χημικές ουσίες, τα βιοκτόνα και προμήθειες. Εξαιρετικά ασφαλές για ανθρώπους και κατοικίδια ζώα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Υπερηχητική συχνότητα: 20 000- 40 000Hz

Σταθερή υπερηχητικές συχνότητες 000Hz 50

Ηλεκτρομαγνήτη: έναρξη κάθε 3 λεπτά

Περιοχή κάλυψης: 230 τ.μ.

Τάση τροφοδοσίας: 230 V AC- 50 Hz

Κατανάλωση: 3,5W

Εγγύηση: 24 μέτρα

Κατασκευαστής: Gardigo Γερμανία

Παράδοση:
Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex σε κάθε σημείο στην Ελλάδα

Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex εντός 3-5 εργάσιμων ημερών

Πώς και πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 24 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες που έχουν γίνει μετά τις 15:00 μμ, καθώς και το Σαββατοκύριακο ή σε μέρες αργιών θα επεξεργαστούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε πόσο καιρό θα παραδοθεί το δέμα μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 48 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών οπουδήποτε στην Ελλάδα 


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψετε ή ανταλλαγή, εφόσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Διατήρηση καλή παρουσίαση (το προϊόν δεν έχει σπάσει, γδαρμένο).
2. Δεν υπάρχει καμία ζημία που προκλήθηκε από κακή χρήση.
3. άθικτη αρχική συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ σε περίπτωση που τους είχε συμπεριληφθεί.
4. Το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη. (Σε περίπτωση επιστροφής των πελατών εμπόρευμα πληρώνει 1 χρέωση courier αντί για 2 τελών για τις μεταφορές και στις δύο κατευθύνσεις).
ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ
Τραπεζικό έμβασμα - εισάγετε το πλήρες όνομα του δικαιούχου του λογαριασμού και το IBAN (αριθμός λογαριασμού). Η πληρωμή θα ακολουθήσει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας σε εμάς.

 
 
 
 

 

Send us inquiry: