Телефон 21 12340080

ΣΤΑΘΕΡΌΣ ΣΥΣΚΕΥΉ ΥΠΕΡΉΧΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑ ΑΠΌ ΣΚΎΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΆΤΕΣ

Τιμή (Incl.tax):
45,00 €
Αμεσα διαθέσιμο
Ποσότητα:

Σταθερός συσκευή υπερήχων για την προστασία από τους σκύλους και τις γάτες επιφανειακές επικαλύψεις 250τ.

Περιγραφη

Αριθμός καταλόγου: 500718

Βάρος: 0.3500

Μάρκα на Παραγωγός: Тайван

Μοιραστείτε το προϊόν:

ΥΠΕΡΉΧΩΝ ηλεκτρονική συσκευή για την προστασία των σκύλων και γατών Σταθερός τύπου.

ΥΠΕΡΉΧΩΝ ηλεκτρονική συσκευή αποτρέπει τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση των ζώων (σκύλοι, γάτες, σκίουροι, τομέα και των δασικών ποντίκια, αλεπούδες, κουνάβια, άγρια ζώα) για το θέμα σας και εκπέμπει ένα ισχυρό σήμα υπερήχων 130dB με μεταβλητή συχνότητα στο εύρος 16 kHz - 23 kHz. Αυτό δημιουργεί έντονο στρες στα ζώα και τους κάνει να εγκαταλείψουν την προστατευόμενη περιοχή της συσκευής.

Ηλεκτρονική συσκευή ΥΠΕΡΉΧΩΝ προστατεύει μια έκταση περίπου 250-280 τετραγωνικών μέτρων στην περιοχή του τομέα 90 μοιρών μετωπικά τοποθετείται στο μπροστινό μέρος της μονάδας.

Ηλεκτρονικό όργανο ΥΠΕΡΉΧΩΝ αποτελείται από μια μονάδα βάσης συμπεριλαμβανομένων πομπό υπερήχων, ειδικό προστατευτικό περίβλημα σχεδιασμένο για εξωτερική τοποθέτηση και τροφοδοτικό 220VAC / 9 VDC με καλώδιο 6 μέτρων:
1. Οπές στερέωσης
2. Guard
3. Κύρια μονάδα
4. LED
5. προσαρμογέα καλωδίου
6. 220VAC τροφοδοτικό / 9 VDC

ηλεκτρονική συσκευή ΥΠΕΡΉΧΩΝ τοποθετείται σε έναν τοίχο, φράχτη, γραμματοκιβώτιο ή ένα δέντρο με προστατευτικό περίβλημα του, στο οποίο μόνο ένα δελτίο τοποθετείται κύρια μονάδα της συσκευής. Ο προφυλακτήρας προστατεύει τη μονάδα από βροχοπτώσεις και επιτρέπει την εύκολη αφαίρεση και αποθήκευση του όποτε παραστεί ανάγκη.

Ηλεκτρονική συσκευή ΥΠΕΡΉΧΩΝ εναντίον τους σκύλους και τις γάτες τροφοδοτείται από έναν προσαρμογέα δικτύου 220V, όπως μια μονάδα τροφοδοτείται ασφαλή τάση 9V, που ισχύουν για τη λειτουργία των συσκευών σε εξωτερικούς χώρους. προσαρμογέας συμπερίληψη κουμπη βρίσκεται στο τοίχωμα πυθμένα του περιβλήματος της συσκευής, η οποία επιτρέπει την εύκολη συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση.

Η ενδεικτική λυχνία LED ανάβει με κόκκινο χρώμα κάθε φορά που η συσκευή λειτουργεί μέσα από αυτό μπορεί να ελέγχεται ώστε να λειτουργεί.

Η ηλεκτρονική συσκευή ultrazvkov καταναλώνει ηλεκτρικό δίκτυο περίπου 1.5W για 1 ώρα

με τη χρήση ηλεκτρονικής συσκευής υπερήχων κατά των παρασίτων συνειδητοποιήσει αξιόπιστη προστασία από κήπους, αυλές, αποθήκες, επιχειρήσεις τροφίμων και οπουδήποτε πρόσβαση των σκύλων, γάτων, σκίουροι, ποντίκια τομέα και άγρια, άγρια ζωή ανεπιθύμητο και επιβλαβές.

Χώρα προέλευσης: Ταϊβάν
εγγύηση: 6μ.

Παράδοση:
Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex σε κάθε σημείο στην Ελλάδα

Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex εντός 3-5 εργάσιμων ημερών

Πώς και πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 24 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες που έχουν γίνει μετά τις 15:00 μμ, καθώς και το Σαββατοκύριακο ή σε μέρες αργιών θα επεξεργαστούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε πόσο καιρό θα παραδοθεί το δέμα μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 48 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών οπουδήποτε στην Ελλάδα 


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψετε ή ανταλλαγή, εφόσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Διατήρηση καλή παρουσίαση (το προϊόν δεν έχει σπάσει, γδαρμένο).
2. Δεν υπάρχει καμία ζημία που προκλήθηκε από κακή χρήση.
3. άθικτη αρχική συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ σε περίπτωση που τους είχε συμπεριληφθεί.
4. Το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη. (Σε περίπτωση επιστροφής των πελατών εμπόρευμα πληρώνει 1 χρέωση courier αντί για 2 τελών για τις μεταφορές και στις δύο κατευθύνσεις).
ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ
Τραπεζικό έμβασμα - εισάγετε το πλήρες όνομα του δικαιούχου του λογαριασμού και το IBAN (αριθμός λογαριασμού). Η πληρωμή θα ακολουθήσει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας σε εμάς.

 
 
 
 

 

Send us inquiry: