Телефон 21 12340080

ΣΠΙΤΙΑ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΟ ΤΖΕΛ ΣΠΙΤΙΑ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΟ ΤΖΕΛ
ΣΠΙΤΙΑ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΟ ΤΖΕΛ ΣΠΙΤΙΑ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΟ ΤΖΕΛ
ΣΠΙΤΙΑ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΟ ΤΖΕΛ ΣΠΙΤΙΑ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΟ ΤΖΕΛ

ΣΠΙΤΙΑ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΟ ΤΖΕΛ

Τιμή (Incl.tax):
5,00 €
Αμεσα διαθέσιμο
Ποσότητα:

Σπίτια Κάνοντας όλα τα είδη των εντομοκτόνων gel για την πρόληψη βάφονται τα έπιπλα και τις συσκευές. Πακέτο 10 τεμ

Περιγραφη

Αριθμός καταλόγου: 226

Βάρος: 1.0000

Μάρκα на Παραγωγός: BG

Μοιραστείτε το προϊόν:

Καμπίνες για τη διάθεση των εντομοκτόνων τζελ κατά των κατσαρίδων και μυρμηγκιών 10τεμ.

Τι είναι το σπίτι του εντομοκτόνου τζελ;:

Εξοχικό σπίτι για την εφαρμογή των εντομοκτόνων gel κατά των αρτοποιών μυρμηγκιών ή μια στρογγυλή μεταλλική βάση η οποία τοποθετεί την προετοιμασία για τη δολοφονία κατσαρίδες ή μυρμηγκια.σπιτι είναι κυκλική και πέντε ενεργές είσοδο άνοιγμα κατσαρίδες ή μυρμήγκια στο κέντρο και να θέσει εντομοκτόνο τζελ ανάλογα με το είδος των παρασίτων που θέλουν να καταστρέψουν.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε σπίτια για εντομοκτόνο τζελ;:

Κατά την εφαρμογή του τζελ εντομοκτόνο συσκευασμένα σε spritsovka θα πρέπει να επεξεργάζεται όλα τα μέρη που έχετε παρατηρήσει κατσαρίδες ή μυρμήγκια. Αυτό σημαίνει την εφαρμογή του εντομοκτόνου τζελ απευθείας επάνω έπιπλα, άσπρο ή μαύρο συσκευές που είναι ο κύριος σκοπός αυτού του τύπου baytsteyshan αποτρέπει βρώμικο με τις προετοιμασίες κατά των κατσαρίδων ή μυρμηγκιών στο σπίτι σας, αλλά και την αποτελεσματικότητα της θεραπείας παραμένει. Μετά την επίλυση του προβλήματος των παρασίτων για τα οποία θα τοποθετηθούν τα σπίτια gel μπορεί να αφαιρεθεί γρήγορα και εύκολα, χωρίς να χρειάζεται να καθαρίσετε. Baytsteyshanite για χρήσεις εντομοκτόνες τζελ μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν και έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν με την περιστροφή του δίσκου. Αυτό θα αποτρέψει την προετοιμασία τεθεί σε αυτήν για να στεγνώσει έτσι μπορεί να τα αναδιατάξετε σε διαφορετικές περιοχές με προβλήματα στο σπίτι σας ή απλά preberete τους και να τις χρησιμοποιήσετε ξανά όταν τα χρειάζεστε.

Μέθοδος χρήσης εντομοκτόνο τζελ:

Γυρίστε τον επιλογέα για να εντομοκτόνο τζελ στην ανοικτή θέση στη συνέχεια να εφαρμόσει το gel για κατσαρίδες ή μυρμήγκια στο κέντρο σε απομονωμένες πύελο. Τόπος baytsteyshana σε περιοχές όπου έχετε παρατηρήσει κατσαρίδες ή mravki.Sled επιλύσει το πρόβλημα, γυρίστε το δίσκο στην κλειστή θέση και preberete δίσκους μπορεί να χωρέσει μια θέση που δεν έχουν πρόσβαση τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα.

Πόσα σπίτια θα πρέπει να ρυθμιστεί ώστε να έχουν ένα καλό αποτέλεσμα;:

Για ένα μεσαίου μεγέθους διαμέρισμα μπορεί να βάλει 10-15 κομμάτια. σπίτια και εντόμων 20ml τζελ

Οι πηκτές εντομοκτόνο είναι μία από τις καλύτερες μεθόδους για να απαλλαγούμε από κατσαρίδες, έχουν πολλά πλεονεκτήματα, αλλά το καλύτερο πράγμα για αυτούς είναι ότι δεν έχουν καμία μυρωδιά κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας και δεν χρειάζεται να φύγει από το σπίτι.

Το σετ περιλαμβάνει: 10 τεμ. κενό δίσκο εντομοκτόνου τζελ.

Προέλευσης: Βουλγαρία

Παράδοση:
Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex σε κάθε σημείο στην Ελλάδα

Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex εντός 3-5 εργάσιμων ημερών

Πώς και πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 24 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες που έχουν γίνει μετά τις 15:00 μμ, καθώς και το Σαββατοκύριακο ή σε μέρες αργιών θα επεξεργαστούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε πόσο καιρό θα παραδοθεί το δέμα μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 48 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών οπουδήποτε στην Ελλάδα 


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψετε ή ανταλλαγή, εφόσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Διατήρηση καλή παρουσίαση (το προϊόν δεν έχει σπάσει, γδαρμένο).
2. Δεν υπάρχει καμία ζημία που προκλήθηκε από κακή χρήση.
3. άθικτη αρχική συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ σε περίπτωση που τους είχε συμπεριληφθεί.
4. Το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη. (Σε περίπτωση επιστροφής των πελατών εμπόρευμα πληρώνει 1 χρέωση courier αντί για 2 τελών για τις μεταφορές και στις δύο κατευθύνσεις).
ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ
Τραπεζικό έμβασμα - εισάγετε το πλήρες όνομα του δικαιούχου του λογαριασμού και το IBAN (αριθμός λογαριασμού). Η πληρωμή θα ακολουθήσει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας σε εμάς.

 
 
 
 

 

Send us inquiry: