Телефон 21 12340080

ΣΥΣΚΕΥΉ ΥΠΕΡΉΧΩΝ ΚΑΤΆ ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΟΥΣ

Τιμή (Incl.tax):
24,76 €
Εκτός αποθέματος

Ηλιακή συσκευή υπερήχων κατα τυφλοποντικους και υπόγεια τρωκτικά.

Περιγραφη

Αριθμός καταλόγου: 60002

Βάρος: 10.0000

Μάρκα на Παραγωγός: BROS

Μοιραστείτε το προϊόν:

Ηλιακή ηλεκτρονική συσκευή κατά  / υπόγεια τρωκτικά /
Η ηλιακή ηλεκτρονική συσκευή για την καταπολέμηση των τρωκτικών υπόγειο παρέχει ένα φιλικό προς το περιβάλλον και ανθρώπινο τρόπο για να λύσει το πρόβλημα των υπόγειων τρωκτικών. Υπόγεια τρωκτικά έχουν κακή όραση, αλλά σε αντάλλαγμα για αυτή την εξαιρετικά ανεπτυγμένη ακοή και την ευαισθησία στις δονήσεις του εδάφους. Η ηλιακή ηλεκτρονική συσκευή για την καταπολέμηση των τρωκτικών υπόγεια χρησιμοποιήσετε αυτή την ευαισθησία τους. Θα εκδώσει δονούμενο ήχο αλλάζοντας παραμέτρους και σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα. Είναι ενοχλεί και φοβίζει υπόγεια τρωκτικά και τους ανάγκασαν να εγκαταλείψουν την προστατευόμενη περιοχή.

Η ηλιακή ηλεκτρονική συσκευή κατά υπόγειο τρωκτικά είναι εντελώς ακίνδυνο για τους ανθρώπους και τα κατοικίδια ζώα. 
Η ηλιακή ηλεκτρονική συσκευή κατά υπόγειο τρωκτικά είναι αποτελεσματικό κατά των Mole / Talpa Europea, Λ / τυφλό σκυλί / Spalax Leucodon /. Η συσκευή δεν επηρεάζει τα σκουλήκια Popov χοίρους και άλλα υπόγεια έντομα. 
Η ηλιακή ηλεκτρονική συσκευή κατά υπόγεια τρωκτικά φυλασσόμενο έκταση περίπου 800sq. m .Αυτό είναι ένας κύκλος με διάμετρο περίπου 30-35m.

Η ηλιακή ηλεκτρονική συσκευή κατά υπόγεια τρωκτικά τροφοδοτείται από ένα ηλιακό κύτταρο κατά τη διάρκεια της ημέρας και μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία που τροφοδοτεί τη συσκευή κατά τη διάρκεια της νύχτας. Δεν απαιτεί επιπλέον τροφοδοσία ρεύματος ή μπαταρίες.

ΟΔΗΓΙΕΣ:
Βάλτε από το ηλιακό σώμα στην υποδοχή του μεταλλικού σώματος. Η σύνδεση των δύο υποδοχές είναι δυνατή μόνο προς μία κατεύθυνση 
Μέσα από σκληρό αντικείμενο κάνει κυλινδρική τρύπα στο χώμα και τοποθετήστε τη μονάδα σε αυτό, θάβοντας να ¾ του μήκους του. 
Για να εξασφαλιστεί η μέγιστη επαφή, πατήστε καλύτερα το έδαφος με τη μονάδα. 
Για να εκκινήσετε την εσωτερική μπαταρία η συσκευή χρειάζεται να εκτίθεται στον ήλιο 3-4 ώρες.

Μετά τη φόρτιση της μπαταρίας μέσα σε 30 δευτερόλεπτα. θα ακούσετε τον ήχο δόνησης, το οποίο δείχνει τη λειτουργία.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
Μην συνθλίψει τη συσκευή με ένα σφυρί ή άλλο σκληρό αντικείμενο. 
Για να πάρετε το μέγιστο αποτέλεσμα από τη λειτουργία της συσκευής, πρέπει να τοποθετείται σε ασφαλή περιοχή μετά από βαθιά άροση να καταστρέψει τα παλιά καταφύγια των τρωκτικών, και τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν φύτευση της καλλιέργειας.

Το αποτέλεσμα της λειτουργίας της μονάδας λαμβάνει χώρα μετά από 2-3 εβδομάδες, ανάλογα με τον τύπο του εδάφους και την αρχική πυκνότητα των υπόγειων τρωκτικών.

Η ηλιακή ηλεκτρονική συσκευή κατά υπόγειος τρωκτικά e ανθεκτικές στις καιρικές συνθήκες, αλλά σε υψηλή υγρασία ή παγωνιά θα πρέπει να αφαιρεθεί από το έδαφος και αποθηκεύονται σε θερμοκρασία δωματίου.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ:

Συχνότητα: 400-1000 Hz 
Αποτελεσματική περιοχή: 800 τετραγωνικά.

Προέλευσης: Πολωνία-Bross

Εγγύηση: 12 mhnew

Παράδοση:
Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex σε κάθε σημείο στην Ελλάδα

Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex εντός 3-5 εργάσιμων ημερών

Πώς και πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 24 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες που έχουν γίνει μετά τις 15:00 μμ, καθώς και το Σαββατοκύριακο ή σε μέρες αργιών θα επεξεργαστούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε πόσο καιρό θα παραδοθεί το δέμα μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 48 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών οπουδήποτε στην Ελλάδα 


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψετε ή ανταλλαγή, εφόσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Διατήρηση καλή παρουσίαση (το προϊόν δεν έχει σπάσει, γδαρμένο).
2. Δεν υπάρχει καμία ζημία που προκλήθηκε από κακή χρήση.
3. άθικτη αρχική συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ σε περίπτωση που τους είχε συμπεριληφθεί.
4. Το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη. (Σε περίπτωση επιστροφής των πελατών εμπόρευμα πληρώνει 1 χρέωση courier αντί για 2 τελών για τις μεταφορές και στις δύο κατευθύνσεις).
ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ
Τραπεζικό έμβασμα - εισάγετε το πλήρες όνομα του δικαιούχου του λογαριασμού και το IBAN (αριθμός λογαριασμού). Η πληρωμή θα ακολουθήσει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας σε εμάς.

 
 
 
 

 

Send us inquiry: