Телефон 21 12340080

ΣΕΤ ΥΓΡΆ ΚΑΙ ΚΟΚΚΏΔΗ ΓΙΑ ΦΊΔΙΑ ΑΠΩΘΗΤΙΚΌ

Τιμή (Incl.tax):
35,90 €
Εκτός αποθέματος

Ρυθμίστε υγρά και κοκκώδη φίδια απωθητικό

Περιγραφη

Αριθμός καταλόγου: 500319

Βάρος: 1.0000

Μάρκα на Παραγωγός: Mondo Verde

Μοιραστείτε το προϊόν:

Σετ απωθητικά φιδιών. Υγρό 750 ml. και. Κοκκώδης 1000 ml.

Ένας συνδυασμός του υγρού και κοκκώδη φίδια απωθητικό που θα καλύψει τις συνδυασμένες περιοχές του χόρτου και σκυροδέματος. Ιδιαίτερα κατάλληλο για βίλες, κατοικίες ή χώρους με μικτές περιοχές.

 Κοκκώδης φίδια απωθητικό:

Όλα τα φυσικά απορρυπαντικά κοκκώδη να αφαιρέσετε το ερπετό από χλοοτάπητες, rockeries, παρτέρια και άλλα. Το παρασκεύασμα αυτό δημιουργεί αρωματικά εμπόδιο σε καμφορά φίδια πετρελαίου και σαύρες δεν μου αρέσει καμφορά.Κοκκώδη μορφή σκορπίζει τέλεια μεταξύ των ριζών χόρτο και άρχισε να αφιερώσει καμφορά άρωμα που φίδια αισθάνονται με διχαλωτή γλώσσα ή το λεγόμενο σώμα yakubson.

 Πώς και πού να χρησιμοποιήσει απωθητικό εναντίον φίδια και σαύρες:

Απωθητικό εναντίον φίδια σκορπίζει πάνω από την περιοχή που θέλετε να προστατεύσετε.

- Με την παρουσία φιδιών: πασπαλίζουμε όλη την περιοχή σφιχτά στόχος είναι να διώξουν τα ερπετά.

- Στην προφυλακτική θεραπεία: Ψεκάστε του απωθητικό λωρίδα με πλάτος περίπου 20 εκατοστά μήκος ολόκληρης της περιοχής. Ο στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα αρωματικό φράγμα γύρω από το ναυπηγείο σας και ως εκ τούτου δεν φίδια διείσδυση. Επαναλάβετε θεραπείες κατά φίδια μετά από δύο εβδομάδες ή μετά από δυνατή βροχή.

 Υγρό φίδια απωθητικό:

Έτοιμο προς χρήση υγρό φίδια και σαύρες απωθητικό. Η προετοιμασία έναντι των ερπετών εφαρμόζεται απευθείας από την αντλία ψεκασμού, εξυπηρετεί την επεξεργασία τους τοίχους, περβάζια παραθύρων, τα κατώτατα όρια, κάθετες επιφάνειες dovari, φράχτες ή τους τόπους όπου κοκκωδών σκευάσματος δεν μπορεί να επιβιώσει.

Απωθητικά για τα φίδια και σαύρες είναι ένα εντελώς φυσικό προϊόν δεν περιέχει βιοκτόνα και χημικές ουσίες. Το κύριο συστατικό του είναι το πετρέλαιο καμφορά και καστορέλαιο γνωστό γεγονός είναι ότι τα ερπετά δεν αρέσει η μυρωδιά των φυτών αυτών και την αποφυγή τους. Το σπρέι των φιδιών δεν είναι υπό πίεση, δεν περιέχουν αέριο.

 Πού και πώς να χρησιμοποιήσετε το φάρμακο κατά φίδια:

Ψεκάστε απωθητικό με πολλά μέρη όπου μπορείτε να παρατηρήσει ή να έχουν τη δυνατότητα να έχουν τα φίδια ή τις σαύρες.Επαναλάβετε θεραπείες μετά από δύο εβδομάδες ή μετά από δυνατή βροχή.

 Η κατανάλωση του παρασκευάσματος:   Ένα φιαλίδιο των 750ml. Μπορείτε να επεξεργαστεί 50τ.μ

 Προέλευση: Mondoverde-Ιταλία

 

Παράδοση:
Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex σε κάθε σημείο στην Ελλάδα

Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex εντός 3-5 εργάσιμων ημερών

Πώς και πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 24 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες που έχουν γίνει μετά τις 15:00 μμ, καθώς και το Σαββατοκύριακο ή σε μέρες αργιών θα επεξεργαστούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε πόσο καιρό θα παραδοθεί το δέμα μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 48 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών οπουδήποτε στην Ελλάδα 


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψετε ή ανταλλαγή, εφόσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Διατήρηση καλή παρουσίαση (το προϊόν δεν έχει σπάσει, γδαρμένο).
2. Δεν υπάρχει καμία ζημία που προκλήθηκε από κακή χρήση.
3. άθικτη αρχική συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ σε περίπτωση που τους είχε συμπεριληφθεί.
4. Το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη. (Σε περίπτωση επιστροφής των πελατών εμπόρευμα πληρώνει 1 χρέωση courier αντί για 2 τελών για τις μεταφορές και στις δύο κατευθύνσεις).
ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ
Τραπεζικό έμβασμα - εισάγετε το πλήρες όνομα του δικαιούχου του λογαριασμού και το IBAN (αριθμός λογαριασμού). Η πληρωμή θα ακολουθήσει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας σε εμάς.

 
 
 
 

 

Send us inquiry: