Телефон 21 12340080

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΥΣΚΕΥΉ ΥΠΕΡΉΧΩΝ ΣΚΎΛΩΝ, ΓΑΤΏΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Τιμή (Incl.tax):
51,68 €
Εκτός αποθέματος

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ συσκευή υπερήχων σκύλων, γατών ΚΑΙ ΑΓΡΙΑ των ναυπηγείων και Εξωτερικών έδαφος

Περιγραφη

Αριθμός καταλόγου: 500742

Βάρος: 1.0000

Μάρκα на Παραγωγός: Swissinno Solutions

Μοιραστείτε το προϊόν:

Συνδυασμένη συσκευή υπερήχων για την προστασία από σκύλους και γάτες άγριας ζωα

Ηλιακή συσκευή υπερήχων για να αποκρούουν τα σκυλιά, γάτες, σκίουρους, αλεπούδες, ελάφια, αγριογούρουνα και άλλα ζώα. Η συσκευή υπερήχων ανιχνεύσει ένα ζώα αισθητήρα κίνησης και εξέδωσε ένα σήμα υπερήχων ισχυρό θέμα που τους φοβίζει και να εγκαταλείψει την προστατευόμενη περιοχή της συσκευής η οποία είναι περίπου 100 τετραγωνικών μέτρων Ο υπέρηχος δεν ακούγεται για τον άνθρωπο και τα ζώα κακό απλά να τους κρατήσει μέρος του ναυπηγείου σας. Η μέγιστη εμβέλεια του αισθητήρα κίνησης είναι 10 m και 120 μοιρών τόξου της μέγιστης περιοχής ασφαλείας προστασίας από σκύλους, γάτες και πολλά άλλα. ζώα 100τ.μ.
σήμα υπερήχων είναι ακίνδυνη για τον άνθρωπο και τα ζώα δεν επηρεάζει την ηλεκτρονική και την ασφάλεια του εξοπλισμού. αισθητήρα κίνησης μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με το μήκος του τι θέλετε να λειτουργήσει παραμέτρους της είναι 1 μ. έως 10 μ.

Η συσκευή λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια, με 4 μπαταρίες, οι οποίες περιλαμβάνονται στο σετ, αλλά δεν είναι τοποθετημένα στο συσκευη

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ:
Βιδώστε την μεταλλική ράβδο από το πλαίσιο στη βάση της συσκευής
Επιλέξτε μια θέση για τη συσκευή, λαμβάνοντας υπόψη τα εξής:
Ο αισθητήρας πρέπει να κατευθύνεται προς το μέρος από το οποίο θέλετε να εξορίσει δυσάρεστες ζώα (η περιοχή είναι 10 μέτρα μακριά από τη συσκευή και 120 ° τόξο)
Υπερηχογράφημα δεν περνά μέσα από στερεά αντικείμενα, όπως τοίχοι, φράχτες, δέντρα και έπιπλα κήπου, έτσι ώστε η θέση αυτή, όπου τα εμπόδια είναι ελάχιστες
συσκευή πρέπει να φυλάσσεται μακριά από άλλες πηγές δυνατού θορύβου, όπως πολυσύχναστους δρόμους, παιδικές χαρές, κλπ
Ηλιακά πάνελ επάνω πλευρά της συσκευής είναι απαραίτητη για να λάβει όσο μπορείτε περισσότερο φως του ήλιου να είναι μπαταρίες καλά φορτισμένες, έτσι ώστε να επιλέξετε ένα ηλιόλουστο μέρος
της συσκευής είναι ανθεκτικά στη βροχή και μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε σε εξωτερικούς χώρους
μεταλλική ράβδο Τοποθετήστε στο έδαφος, ενώ η μηχανή δεν σταθεί περίπου 15 cm πάνω από το έδαφος.
Βεβαιωθείτε ότι η ράβδος είναι κατακόρυφη, έτσι ώστε ο αισθητήρας κατευθύνεται ευθεία, όχι προς τα πάνω ή προς τα κάτω.

Ρύθμιση:
Αριστερό κουμπί - Ρυθμίζει την απόσταση στην οποία θα λειτουργεί τη συσκευή. Γυρίζοντας το διακόπτη δεξιόστροφα αυξάνει την περιοχή από μηδέν έως ένα μέγιστο των 10 m, και επίσης αυξάνει την ευαισθησία του αισθητήρα.
Κάντε δεξί κλικ - Αυτό είναι το κλειδί «off», καθώς και επιλογέας 3-τρόπος που σας επιτρέπει να επιλέξετε το είδος του ζώου που θέλετε να οδηγούν:
Θέση 1: Ποντίκια και αρουραίοι
Θέση 2: τα παραπάνω συν τις γάτες, κουνάβια, νυφίτσες, ερμίνα, βιζόν, τα κουνέλια, σκίουροι και άλλα μικρά ζώα
Θέση 3: Οι παραπάνω συν αλεπούδες, σκύλοι, αγριογούρουνα, ελάφια και άλλα μεγάλα ζώα. Σημειώστε ότι στη θέση 3, η συσκευή εκπέμπει ως υπερήχων και ήχου που μπορεί να ακουστεί από τον άνθρωπο.

ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Χρησιμοποιείτε μόνο σε εξωτερικούς χώρους!
Μην χρησιμοποιείτε τη συσκευή κοντά σε κατοικίδια ζώα σας -. Τρωκτικά, όπως ποντίκια, αρουραίους, χάμστερ, γερβίλοι, ινδικά χοιρίδια, κουνέλια, σκίουροι και μεφίτιδες
Μην επιχειρείτε να ανοίξετε τη συσκευή ή να φθάσουν εσωτερικά μέρη.
Μια συσκευή υπερήχων δεν θα επηρεάσει ηλεκτρονικού εξοπλισμού, incl. βηματοδότες ανοιχτήρια για γκαραζόπορτες, τηλεχειριστήρια και τα παρόμοια.

Προέλευσης: Ελβετία
Εγγύηση: 12m

 

Παράδοση:
Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex σε κάθε σημείο στην Ελλάδα

Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex εντός 3-5 εργάσιμων ημερών

Πώς και πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 24 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες που έχουν γίνει μετά τις 15:00 μμ, καθώς και το Σαββατοκύριακο ή σε μέρες αργιών θα επεξεργαστούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε πόσο καιρό θα παραδοθεί το δέμα μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 48 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών οπουδήποτε στην Ελλάδα 


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψετε ή ανταλλαγή, εφόσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Διατήρηση καλή παρουσίαση (το προϊόν δεν έχει σπάσει, γδαρμένο).
2. Δεν υπάρχει καμία ζημία που προκλήθηκε από κακή χρήση.
3. άθικτη αρχική συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ σε περίπτωση που τους είχε συμπεριληφθεί.
4. Το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη. (Σε περίπτωση επιστροφής των πελατών εμπόρευμα πληρώνει 1 χρέωση courier αντί για 2 τελών για τις μεταφορές και στις δύο κατευθύνσεις).
ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ
Τραπεζικό έμβασμα - εισάγετε το πλήρες όνομα του δικαιούχου του λογαριασμού και το IBAN (αριθμός λογαριασμού). Η πληρωμή θα ακολουθήσει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας σε εμάς.

 
 
 
 

 

Send us inquiry: