Προστασία Κατά Των Πτηνών

37 είδη

ανά σελίδα

Προστασία από πουλιά 

απωθητικα πτηνων

Προϊόντα για την προστασία των πτηνών έχει πολλά προϊόντα vidive για την προστασία από πουλιά κυρίως χωρίζεται σε αιχμές απωθητικά πουλιών ενάντια πουλί ηλεκτρονικού εξοπλισμού κατά σκιάχτρα πουλί κατά των πτηνών. Κάθε ένα από αυτά τα προϊόντα έχει διαφορετικές αποτελεσματικές για διαφορετικούς τύπους πουλερικών. Μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για την καταπολέμηση αιχμές περιστέρι για τα πουλιά που υπερασπίζονται καλύτερα σε σχέση με την προστασία των κτιρίων από τα περιστέρια.

Τα πιο σοβαρά προβλήματα στον τομέα της καταπολέμησης των πτηνών αστικών δημιουργούν τα περιστέρια και τα χελιδόνια. Και τα δύο πουλιά είναι δύσκολο να izklshtchitelno οδηγείται μακριά και πρέπει να λάβει σοβαρά μέτρα για την απομάκρυνσή τους. Τα τελευταία χρόνια, ο αριθμός των περιστεριών στις αστικές περιοχές και την αύξηση της ζημιάς από tyahoto αύξηση παρουσία. Τα περιστέρια είναι φορείς διαφόρων ασθενειών και παρασίτων παρουσία τους αποτελεί σοβαρή κατάσταση για πολλές ασθένειες.

Ποια είναι η πιο αποτελεσματική απωθητικα πτηνων , ενάντια περιστέρια και τα χελιδόνια;:

Σας συνιστούμε να καταπολεμήσουμε αποτελεσματικά τα περιστέρια και καταπίνει τα αιχμές διαρκή και αποτελεσματική λύση για να σταματήσει τα καγιάκ και ωοτοκίας. Αν Δομή του site δεν επιτρέπει τη χρήση των αιχμές εναντίον περιστέρια και τα χελιδόνια να χρησιμοποιήσετε απωθητικά πτηνών ή ηλεκτρονικές συσκευές για την προστασία από τα πτηνά.

Απωθητικά πουλιών:

Απωθητικα πτηνων είναι έτοιμα προς χρήση προϊόντα που ισχύουν για τις περιοχές των πτηνών προσγείωσης  αποτέλεσμα είναι πιο ευπαθή από τα αιχμές για τα πουλιά πρέπει να αντιμετωπίζουν κάθε δύο εβδομάδες ή μετά από κάθε δυνατή βροχή. Πριν από σπρέι απωθητικά για τα πουλιά πρέπει να καθαρίσετε την περιοχή επισκευής όλων των μηχανικών βρωμιά και κυρίως περιττωμάτων των πτηνών.

Αιχμές  για πουλιών :

Αιχμές κατά των πτηνών ανήκουν σε μηχανικά μέσα για τον έλεγχο των πτηνών, η δράση τους είναι απλή απλά ptitsatsa δεν μπορεί επιφάνειας της γης επί της οποίας είναι τοποθετημένη ακίδα και οι μύγες. αιχμές Bird έχουν μακρά διάρκεια ζωής Σρεντόιε 10-12g. και είναι μια εξαιρετική λύση για την προστασία διοικητικά και εμπορικά κτίρια ως μόνιμη προστασία. Εγκατάσταση αιχμές για τον έλεγχο των πτηνών izkyuchitelno εύκολο, αν έχετε πρόσβαση σε περιοχές που είναι διαθέσιμες.

Ηλεκτρονικές συσκευές για την προστασία από τα πουλιά:

Ηλεκτρονικές συσκευές για την προστασία από τα πουλιά είναι μια καλή λύση για την προστασία διαφόρων τύπων αντικειμένων, ανάλογα με τον τύπο του σήματος που μεταδόθηκε:

Bio σήμα κραυγές αρπακτικών ή αρπακτικά πουλιά αυτό το είδος του ήχου δημιουργεί ένα φυσικό Cmax σε όλα σχεδόν τα μικρά πουλιά. Συνήθως στη φύση αρπακτικά πουλιά όπως γεράκι, καρακάξα, γεράκι, διατροφή αετός για μικρά πουλιά.

 αποτέλεσμα είναι καθαρό βροντή που λειτουργεί πάντα στο διώχνοντας τα κοπάδια. αποτέλεσμα  μόνο σε περιοχές όπου ο θόρυβος δεν θα ενοχλεί γύρω κτίρια.

Υπέρηχοι, υπερήχων εξοπλισμού για την απομάκρυνση των πουλιών είναι κατάλληλα για χρήση σε αστικά περιβάλλοντα κυκλοφόρησαν τα drazneshti σήματα οδηγούνται μακριά τα πουλιά από μικρές περιοχές για να 40-50kv.m. Μερικές από τις συχνότητες αυτών των συσκευών μπορεί να ακούγεται από τον άνθρωπο.

Απωθητικά πουλιών:

Σκιάχτρο για τα πουλιά είναι τα μοντέλα των αρπακτικών και αρπακτικά πουλιά πρωταρχικός σκοπός τους είναι να φοβίσει την παρουσία τους σε αυτά τα μικρά πουλιά. Εδώ επηρεάζονται και πάλι το φυσικό φόβο στα μικρά πτηνά από τα αρπακτικά ζώα, που μπορούν να καταναλωθούν από τα αρπακτικά ζώα και ως εκ τούτου αποφεύγουν μέρη όπου υπάρχουν. Συχνά, μετά από σκιάχτρα χρόνος δεν είναι αποτελεσματικά αυτό είναι επειδή τα μικρά πουλιά να συνηθίσουν την στατική παρουσία σκιάχτρο για να συνεχίσετε την καλή επίδραση πρέπει να κινηθεί περιοδικά σκιάχτρο σε καμία ανοχή και στατική σκιάχτρα.