Телефон 21 12340080

Επαγγελματική πάστα στίλβωσης για αυτοκίνητα Οικουμενική IRBIS 1kg.

Επαγγελματική πάστα στίλβωσης για αυτοκίνητα Οικουμενική IRBIS 1kg.

Τιμή (Incl.tax):
42,00 €
Αμεσα διαθέσιμο
Ποσότητα:

Πάστα αυτοκινήτων 1kg

Περιγραφη

Αριθμός καταλόγου: 20001

Βάρος: 1.0000

Μάρκα на Παραγωγός: EU

Μοιραστείτε το προϊόν:

Επαγγελματική πάστα στίλβωσης για αυτοκίνητα Οικουμενική IRBIS 1kg.

Όταν πρόκειται για την στίλβωση των αυτοκινήτων χρωμάτων και βερνικιών επιλογή του κατάλληλου πάστα στίλβωσης και να διευκολύνει τη διαδικασία της εργασίας με αυτό είναι μια πραγματική πρόκληση. Υπάρχουν πολλές λύσεις από τον κατάλογο της 3Μ, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς πρέπει να έχουν πολλές δεξιότητες και γνώσεις, καθώς και ένα ωραίο μηχάνημα με το οποίο να εργαστούν. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η χρήση του επαγγελματικού πάστες στίλβωσης από επαγγελματίες που δεν προκύπτουν από την αποτρίχωση με κερί δεν είναι ικανοποιητική λόγω της έλλειψης δεξιοτήτων και γνώσεων σχετικά με την επιλογή της ακριβούς βερνίκι για το αυτοκίνητό σας.


Επαγγελματική καθολική στίλβωση πάστα IRBIS κάτω από αυτή τη διαδικασία μόνο σε δύο απλά βήματα με ένα προϊόν όπως αυτό που εξασφαλίζουν τέλεια αποτελέσματα και πολύ εύκολο να το επικολλήσετε για γυάλισμα. Η πάστα για γυάλισμα προορίζεται για επαγγελματική χρήση, αλλά λόγω της εύκολης χρήσης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μη επαγγελματίες. Η πάστα γυαλίσματος Irbis μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο μηχανικά όσο και χειροκίνητα.

Οφέλη από την καθολική πάστα γυαλίσματος Irbis:


1.Αποκλειστική ταχύτητα εργασίας
2. Εύκολη αφαίρεση του προϊόντος από την ήδη γυαλισμένη επιφάνεια καθώς και τα παρακείμενα τμήματα χωρίς υπολείμματα
3. Ακριβής λάμψη και φινίρισμα μετά το γυάλισμα
4. Μέγιστη ισορροπία κόστους-τιμής.

Αυτή η πάστα λείανσης έχει αναπτυχθεί και κατασκευαστεί στη Γερμανία βάσει ετών εμπειρίας. Σε IRBIS καθολική πάστα στίλβωσης συλλέγονται οι πιο σημαντικές ιδιότητες της σχεδόν όλα τα παρόμοια προϊόντα υψηλής ιδέα klas.Osnovnata είναι να δημιουργήσει ένα προϊόν που ξεπερνά το κλειδί δεν dostatatsi τη χρήση τυποποιημένων επαγγελματικών πάστες που είναι αρκετά στάδια γυαλίσματος με διαφορετικές ανά τύπο προϊόντος.

Τι χρησιμοποιείται για:

Όπως μπορείτε να μαντέψετε αυτήν την πάστα είναι καθολική και izpozva για την αφαίρεση του φωτός ή βαθιές γρατσουνιές στο χρώμα βαφής αυτοκινήτων. Εύκολα γυαλίζει και καθαρίζει ματ προβολείς.

Τι μπορείτε να κάνετε: Παρά την υψηλή τους ποιότητα και αν υπάρχουν γρατσουνιές που είναι πολύ βαθιά και έχει πολύ απόσυρση του χρώματος του αυτοκινήτου όχι μόνο αυτό, αλλά κάποια στίλβωση πάστα δεν μπορεί να αφαιρέσει.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή πάστας της Πολωνίας:

Όταν στίλβωση μηχανή πρέπει να χρησιμοποιούν ειδικό πρωτότυπο μαξιλάρια γυαλίσματος που αποδίδουν στο μηχάνημα για αποτρίχωση σε δύο στάδια:

Βήμα / 1 / - Πορτοκαλί pad στίλβωση αφαιρέσετε κηλίδες / γρατσουνιές στο χρώμα / και γρήγορα να φτάσει ένα καλό αποτέλεσμα.
Βήμα / 2 /-μαύρο κυματοειδές στίλβωση Ταπόα για υψηλής στιλπνότητας, απομακρύνει υπολειμματικό nesavashenstva από το προηγούμενο βήμα και να αποκαταστήσει την αρχική λάμψη του χρώματος.

Βήμα / 1 / Βάλτε μια μικρή ποσότητα οδοντόπαστας για τη λείανση, εξαπλωθεί η πάστα στο επεξεργαζόμενο κομμάτι με τη χαμηλότερη δυνατή ταχύτητα. Σταδιακά αυξήστε την ταχύτητα σε 1500-2000RPM. Κερί την επιφάνεια μέχρι / otstranena.Pri μην είναι αναγκαίο το ελάττωμα / μηδέν κατά την στίλβωση προσθέστε μικρές ποσότητες της πάστας επί υποθέματος αποτρίχωση .Razmerite από στιλβωμένο περιοχής δεν πρέπει να υπερβαίνει 50 x 50 cm.

Βήμα (2) Αυτό το βήμα είναι τελικό και αποσκοπεί στη μεγιστοποίηση της γοητείας. Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα στίλβωση πάστα στο chrniyat glantsiyarasht pad και απαλά αρχίζουν να κηρό με μηχανή όπως ταχύτητα δεν πρέπει να είναι υψηλότερη από ό, τι 1500-2000RPM βερνίκι ασκούν πίεση για να επιτευχθεί η λάμψη της περιοχής επισκευής λάκα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε με το χέρι:

Πριν από κερί θα πρέπει να καθαρίσετε την καλύτερη λεπτομέρεια που θέλετε να κερί σκόνη και άλλα mrasotiya.Sled που Απλώστε μια μικρή ποσότητα οδοντόκρεμας από βαμβάκι / πανί / απευθείας στο μηδέν και έντονη κυκλική οδηγείται τρίψτε την πάστα στο ελάττωμα μέχρι να εξαφανιστεί. Είναι επιθυμητό να επικολλήσετε τις λεπτομέρειες στόχου λαμπρότητα.

Βοσκός της ομίχλης: Καθαρισμός των ηλιοκαμένο προβολείς δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο απλά να εφαρμόσετε ξανά πάστα και τρίψτε μέχρι η λυχνία δεν izchisti.Izpolzvayte μέτρια πίεση για να καθαρίσετε τους προβολείς, δεν βάζουν ένα μεγάλο ποσό των ζυμαρικών που θα βοηθήσει στην ταχεία εκκαθάριση προβολέων.


ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε υψηλές μηχανή ταχύτητας για τη στίλβωση ή την άσκηση υπερβολικής πίεσης στην περιοχή επαφής μεταξύ του επιθέματος και της επεξεργασμένης επιφάνειας είναι σε κίνδυνο υπερθέρμανσης της επιφάνειας και την υποβάθμιση της επικάλυψης.

Πάστα στίλβωσης: Αυτή η πολτοποιητική πάστα είναι διαθέσιμη σε περικοπές των 100g. τα οποία είναι απολύτως επαρκή για την άρση των ελαττωμάτων βαφής στο αυτοκίνητό σας.

Κατασκευάζεται στη Γερμανία με μάρκα

Παράδοση:
Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex σε κάθε σημείο στην Ελλάδα

Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex εντός 3-5 εργάσιμων ημερών

Πώς και πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 24 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες που έχουν γίνει μετά τις 15:00 μμ, καθώς και το Σαββατοκύριακο ή σε μέρες αργιών θα επεξεργαστούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε πόσο καιρό θα παραδοθεί το δέμα μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 48 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών οπουδήποτε στην Ελλάδα 


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψετε ή ανταλλαγή, εφόσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Διατήρηση καλή παρουσίαση (το προϊόν δεν έχει σπάσει, γδαρμένο).
2. Δεν υπάρχει καμία ζημία που προκλήθηκε από κακή χρήση.
3. άθικτη αρχική συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ σε περίπτωση που τους είχε συμπεριληφθεί.
4. Το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη. (Σε περίπτωση επιστροφής των πελατών εμπόρευμα πληρώνει 1 χρέωση courier αντί για 2 τελών για τις μεταφορές και στις δύο κατευθύνσεις).
ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ
Τραπεζικό έμβασμα - εισάγετε το πλήρες όνομα του δικαιούχου του λογαριασμού και το IBAN (αριθμός λογαριασμού). Η πληρωμή θα ακολουθήσει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας σε εμάς.

 
 
 
 

 

Παρομοια Προιοντα
Send us inquiry: