Телефон 21 12340080

Παγιδα τηπος κλουβι για τα κουνάβια, νυφίτσες κουνέλια και άγρια ​​γάτες.

Τιμή (Incl.tax):
85,00 €
Εκτός αποθέματος

Παγιδα τηπο κλουβι για τα κουναβια,νυφίτσες κουνέλια και άγρια γάτες.
Διαστάσεις: 25cm × 100cm × 25 cm

Περιγραφη

Αριθμός καταλόγου: 5007

Βάρος: 5.8000

Μάρκα на Παραγωγός: България

Μοιραστείτε το προϊόν:

Παγιδα τηπος κλουβι για τα κουνάβια, νυφίτσες κουνέλια και άγρια ​​γάτες.

Η παγιδα ειναι με δυο εισοδους гия ta τα κουνάβια, νυφίτσες ,λαγοί άλλους. Παγίδα έχει δύο εισόδους που είναι κλειστές ταυτόχρονα με την αλίευση το παράσιτο στόχο. Η παγίδα είναι κατασκευασμένη από γαλβανισμένο δικτύου και είναι βαμμένο με βαφή πούδρας. Humane παγίδα δεν βλάπτει τα ζώα που αλιεύονται. Τα δυο εισοδη παγίδα είναι πιο αποτελεσματικό από το single-loop όπως το ζώο εισέρχεται στην παγίδα ορατό τρόπο και ως εκ τούτου δεν φοβάται να εισέλθουν στην παγίδα.

Τεχνικές προδιαγραφές:

μέγεθος 19 x 19 χιλιοστά πλέγμα
πάχος του δικτύου 2 χιλιοστά
μηχανισμού διασφάλισης
αγωγή κατά της διάβρωσης (RAL6005)
αδιάβροχος
ευρωπαϊκής ποιότητας
Διαστάσεις 25 εκατοστά × 100 cm × 25 εκατοστά
Βάρος: 5.8 kg

Πώς μπορώ να χρησιμοποιώ της παγίδα:

1.Σικοςτε τα πλάγια στην υψηλότερη θέση να απελευθερώσει την πορεία των θυρών της παγίδας, έπειτα σηκώστε με συνέπεια τις πόρτες για να παγιδεύουν τους κλειδώσετε μοχλό στο μηχανισμό του κλείστρου.
2.Na μπροστινή πλευρά της παγίδας έχει άνω και κάτω μοχλό. Βάλτε το κάτω μοχλό στην κορυφή, έτσι ώστε να είναι συνδεδεμένο με ασφάλεια.
3. Τώρα έχετε ήδη παγιδευτεί φορτωμένο. Μπορείτε να το δοκιμάσετε ως ένα λεπτό αντικείμενο (στυλό ή μολύβι) στον Τύπο δίκτυο απαλά μέσα footboard. Οι πόρτες πρέπει να είναι κλειστές.
3. Κατά την τοποθέτηση δολωμάτων να σημειώσετε ότι θα πρέπει να αντικατασταθεί μετά από κάθε αρουραίο σύλληψη, αν θέλετε να πιάσει κουνάβι ή νυφίτσα δεν αγγίζετε το δόλωμα με γυμνά χέρια, καθώς είναι ευαίσθητοι από την άποψη της οσμής.


Πού να τοποθετήσετε την παγίδα:

Τοποθετήστε την παγίδα σε μέρη όπου έχετε παρατηρήσει την παρουσία των παρασίτων στόχων, χρεώνουν παγίδα και τοποθετήστε το δόλωμα. Ελέγξτε τις παγίδες καθημερινά μετά τη σύλληψη επιθυμητή απελευθέρωση των παρασίτων μακριά από την ιδιοκτησία σας. Κατά τη μεταφορά του ζώου στο site απελευθέρωση καλύπτουν το κλουβί παγίδα με μια κουβέρτα ή άλλο είδος της κάλυψης θα μειώσει το άγχος στο ζώο.

Προέλευσης: Βουλγαρία

Παράδοση:
Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex σε κάθε σημείο στην Ελλάδα

Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex εντός 3-5 εργάσιμων ημερών

Πώς και πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 24 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες που έχουν γίνει μετά τις 15:00 μμ, καθώς και το Σαββατοκύριακο ή σε μέρες αργιών θα επεξεργαστούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε πόσο καιρό θα παραδοθεί το δέμα μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 48 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών οπουδήποτε στην Ελλάδα 


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψετε ή ανταλλαγή, εφόσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Διατήρηση καλή παρουσίαση (το προϊόν δεν έχει σπάσει, γδαρμένο).
2. Δεν υπάρχει καμία ζημία που προκλήθηκε από κακή χρήση.
3. άθικτη αρχική συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ σε περίπτωση που τους είχε συμπεριληφθεί.
4. Το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη. (Σε περίπτωση επιστροφής των πελατών εμπόρευμα πληρώνει 1 χρέωση courier αντί για 2 τελών για τις μεταφορές και στις δύο κατευθύνσεις).
ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ
Τραπεζικό έμβασμα - εισάγετε το πλήρες όνομα του δικαιούχου του λογαριασμού και το IBAN (αριθμός λογαριασμού). Η πληρωμή θα ακολουθήσει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας σε εμάς.

 
 
 
 

 

Send us inquiry: