Телефон 21 12340080

Παγίδα κόλλας για κατσαρίδες SX Detect-it insect trap

Τιμή (Incl.tax):
13,99 €
Εκτός αποθέματος

Παγίδα κόλλας για κατσαρίδες 

Περιγραφη

Αριθμός καταλόγου: 50042

Βάρος: 0.1000

Μάρκα на Παραγωγός: Италия

Μοιραστείτε το προϊόν:

Παγίδα κόλλας για κατσαρίδες 

SX Detect-it insect trap ειναι παγίδα κόλλας για κατσαρίδες.Η παγίδα κόλλας έχει δημιουργήσει μια ελκυστική τροφή που καθιστά εξαιρετικά αποτελεσματική σύλληψη των κατσαρίδων σε χώρους όπου η χρήση των φαρμάκων και των χημικών ουσιών δεν είναι επιθυμητή ή δυνατή. Trap είναι ένα μικρό πλαίσιο από χαρτόνι που έχει μια επικάλυψη εντομοκτονικώς κόλλας και γέλη προσελκυστικά για κατσαρίδες. Δεν δηλητηριώδη παγίδα χρησιμοποιείται για επαγγελματικούς σκοπούς και για οικιακή. Το μικρό μέγεθος της παρακολούθησης παγίδα και τη σύλληψη των κατσαρίδων όλων των ειδών καθιστά εξαιρετικά βολικό για στοιχηματισμό γραφεία για τα πιάτα, μπαρ, κόγχες, πίσω από τις μηχανές καφέ ή καυτά σημεία όπου υπάρχει έλλειψη χώρου.

Χρήση ενός παγίδας για την αλίευση κατσαρίδες Sx Detect-it εντόμων παγίδα:

Παγίδα διπλώνει στο προκαταρκτικό περίγραμμα όπως και πριν την αναδίπλωση παγίδα πρέπει να αφαιρέσετε προστατευτικό χαρτί έτσι η κδλλα επιφάνεια της παγίδας κατά κατσαρίδες και, στη συνέχεια, διπλώστε το και βάλτε όλα τα καυτά σημεία ή χώρους όπου θα παρατηρήσει την παρουσία των κατσαρίδων. Τις περισσότερες φορές οι κατσαρίδες έχουν αλιευθεί κατά τις πρώτες 24 ώρες μετά από τη φόρτιση χωρίς παγίδα δηλητήριο, ελέγξτε την παγίδα για την παρουσία αλιεύονται έρποντα έντομα, αν υπάρχουν πολλοί που αλιεύονται κατσαρίδες που σημαίνει ότι το σπίτι ή το γραφείο σας έχει συμπληρωθεί με τις κατσαρίδες και θα πρέπει να λαμβάνουν μαχητής Απολύμανση με εντομοκτόνο παρασκευάσματα προς καταπολέμηση κατσαρίδων. Η ανθεκτικότητα της παγίδας είναι 12m μετά το στοίχημα, αν έχετε κρατήσει τη σκόνη, θρυμματισμένα ή καταστραφεί από άλλους μηχανικούς λόγους.

Τεχνικές Προδιαγραφές:

Διαστάσεις εκτυλίχθηκε θέσεων: D 20 cm πλάτος χ 6,5 εκατοστά

Διαστάσεις σε διπλωμένη θέση 8,5 cm x W x 6.5 B 3 εκατοστών

Υλικό: χαρτόνι

Χρήση: Εσωτερική

Τύπος: Κόλλα παρακολούθηση παγίδα

Target Παράσιτα: κατσαρίδες και άλλα έρποντα έντομα

Ποσότητα: 30pcs.

Κατασκευαστής: ΙΤΑΛΙΑ

Παράδοση:
Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex σε κάθε σημείο στην Ελλάδα

Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex εντός 3-5 εργάσιμων ημερών

Πώς και πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 24 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες που έχουν γίνει μετά τις 15:00 μμ, καθώς και το Σαββατοκύριακο ή σε μέρες αργιών θα επεξεργαστούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε πόσο καιρό θα παραδοθεί το δέμα μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 48 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών οπουδήποτε στην Ελλάδα 


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψετε ή ανταλλαγή, εφόσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Διατήρηση καλή παρουσίαση (το προϊόν δεν έχει σπάσει, γδαρμένο).
2. Δεν υπάρχει καμία ζημία που προκλήθηκε από κακή χρήση.
3. άθικτη αρχική συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ σε περίπτωση που τους είχε συμπεριληφθεί.
4. Το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη. (Σε περίπτωση επιστροφής των πελατών εμπόρευμα πληρώνει 1 χρέωση courier αντί για 2 τελών για τις μεταφορές και στις δύο κατευθύνσεις).
ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ
Τραπεζικό έμβασμα - εισάγετε το πλήρες όνομα του δικαιούχου του λογαριασμού και το IBAN (αριθμός λογαριασμού). Η πληρωμή θα ακολουθήσει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας σε εμάς.

 
 
 
 

 

Παρομοια Προιοντα
Send us inquiry: