Телефон 21 12340080

ΠΑΓΙΔΑ ΓΙΑ ΚΟΡΙΩΝ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

Τιμή (Incl.tax):
11,50 €
Αμεσα διαθέσιμο
Ποσότητα:

Παγιδα χωρις δηλητιροση 10 τεμ

Περιγραφη

Αριθμός καταλόγου: 4045

Βάρος: 1.0000

Μάρκα на Παραγωγός: EU

30 days right of return

View shipment

Secure online shopping

Μοιραστείτε το προϊόν:
Παγίδες για κοριών υπόγειο 10 τεμ.
 

παρακολούθηση παγίδα και να συλλάβει τα σφάλματα. Εισαγγελέων σε χώρους όπου υπάρχει υποψία κοριών και περιοδικά αναφέρει τον αριθμό της αφαίρεσης. Κατάλληλο για την αρχική αναφορά το μέγεθος της επίθεσης και την επίδραση των θεραπειών στη συνέχεια.

Πώς τα κοριοί παρακολούθησης στη παγίδα:

κοριών παγίδα είναι απλή αλλά αποτελεσματική δομή χαρτόνι με μη κόλλα ξήρανσης και ειδικά προσελκυστικά / Σεξουαλική φερομόνης για κοριούς / 
κοριών παγίδα είναι κατάλληλη τόσο για την υποβολή εκθέσεων και την παρακολούθηση και την εξάλειψη των κοριών με πυκνότητα nick. Όταν οι κοριοί παγίδα αναφερθεί περισσότερο από μερικά bugs που αλιεύονται στην κολλώδη επιφάνεια στο δωμάτιο πρέπει να αντιμετωπιστούν ή να ψεκάζονται κατά σφάλματα με μια κατάλληλη προετοιμασία βιοκτόνο. Θυμηθείτε σφάλματα είναι παράσιτα που τρέφονται με αίμα! Πάρτε τα μέτρα είναι δυνατόν συντομότερο οποιαδήποτε καθυστέρηση μπορεί να αυξήσει τον αριθμό των κοριών στο σπίτι σας.

Πού να βάλει την παγίδα:      

Τόπος παγίδες κοριοί κοντά κρεβάτια, ντουλάπες, κομοδίνα, προεξοχές, ρωγμές, αρμούς, στρώματα, καναπέδες. Όλα αυτά τα μέρη είναι δυνητικοί φορείς υποδοχής των κοριών. Η θέση των παγίδων εξαρτάται από την ατομική δομή του κάθε μαθήματος για να ελέγξετε για bedbugs αντικείμενο. 
Προέλευση: Ιταλία
 
 
 
No customer review for this product

Fill out the form and leave your review, if you do not see the form please log in

Your opinion is important to us

To rate You need to register or log in to your account if you already have created!

Παράδοση:
Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex σε κάθε σημείο στην Ελλάδα

Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex εντός 3-5 εργάσιμων ημερών

Πώς και πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 24 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες που έχουν γίνει μετά τις 15:00 μμ, καθώς και το Σαββατοκύριακο ή σε μέρες αργιών θα επεξεργαστούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε πόσο καιρό θα παραδοθεί το δέμα μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 48 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών οπουδήποτε στην Ελλάδα 


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψετε ή ανταλλαγή, εφόσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Διατήρηση καλή παρουσίαση (το προϊόν δεν έχει σπάσει, γδαρμένο).
2. Δεν υπάρχει καμία ζημία που προκλήθηκε από κακή χρήση.
3. άθικτη αρχική συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ σε περίπτωση που τους είχε συμπεριληφθεί.
4. Το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη. (Σε περίπτωση επιστροφής των πελατών εμπόρευμα πληρώνει 1 χρέωση courier αντί για 2 τελών για τις μεταφορές και στις δύο κατευθύνσεις).
ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ
Τραπεζικό έμβασμα - εισάγετε το πλήρες όνομα του δικαιούχου του λογαριασμού και το IBAN (αριθμός λογαριασμού). Η πληρωμή θα ακολουθήσει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας σε εμάς.

 
 
 
 

 

Παρομοια Προιοντα
Send us inquiry: