Телефон 21 12340080

Παγιδα για αλεπουδες

Τιμή (Incl.tax):
69,00 €
Εκτός αποθέματος

Παγιδα για αλεπουδες 116 x 47 x 36 cm

Περιγραφη

Αριθμός καταλόγου: 5066

Βάρος: 8.6000

Μάρκα на Παραγωγός: България

Μοιραστείτε το προϊόν:

Παγιδα για αλεπουδες

Ανθρωπιστικες παγιδες για να πιάσει αλεπούδες. Η παγίδα είναι εξοπλισμένο με μια είσοδο για να μπει ζωντανω και χωρις να τα πληγωθεί.Ανθρωπιστικες παγιδες είναι εξαιρετικά ευαίσθητο μηχανισμό σταδιακής βρίσκεται στο πίσω άκρο της παγίδας στις πόρτες, ο μηχανισμός παγίδευσης είναι το πιο σημαντικό για την αποτελεσματικότητα της σύλληψης του στόχου ζωο.Η παγιδα έχει ένα τμήμα για ζωντανό δόλωμα.

Τεχνικές προδιαγραφές:

μέγεθος 25 x 25 mm ματιών
πάχος 2,0 χιλιοστά δικτύου
ασφαλούς αστοχίας του μηχανισμού
άνετο και ασφαλές κράτημα
σε επεξεργασία κατά της σκουριάς (RAL 6005)
αδιάβροχη
Διαστάσεις 116 εκατοστά Χ 47 εκατοστά Χ 36 εκατοστά
Βάρος: 8.6 kg

Πού να τοποθετήσετε την παγιδα για αλεπουδες

1.Σηκώστε τον µοχλό σε, μία ανώτερη θέση να απελευθερώσει την πορεία των θυρών της παγίδας, στη συνέχεια ανασηκώστε την πορτα της παγιδα μετα κλειδώσετε τον μοχλό με το μηχανισμός σκανδάλης
2.Στην μπροστινή πλευρά της παγίδας έχει άνω και κάτω μοχλό. Βάλτε το κάτω τον μοχλό στην κορυφή, έτσι ώστε να είναι συνδεδεμένο με ασφάλεια.
3. Τώρα ήδη η παγίδα τροφοδοτείται. Μπορείτε να το δοκιμάσετε με ένα λεπτό αντικείμενο (στυλό ή μολύβι) στον Τύπο δίκτυο απαλά μέσα footboard. Οι πόρτες πρέπει να είναι κλειστές.
4. Σε περίπτωση τοποθέτησης δολωμάτων μπορεί να χρησιμοποιήσει ζωντανό δόλωμα

Πού να τοποθετήσετε την παγίδα:

Τοποθετήστε την παγίδα σε μέρη όπου έχετε παρατηρήσει αλεπουδες παρουσία, φορτιστε της παγιδα με δόλωμα σε μια ειδική θήκη. Ελέγξτε τις παγίδες καθημερινά μετά τη σύλληψη επιθυμητή μακριά από την ιδιοκτησία σας. Κατά τη μεταφορά του ζώου στο απελευθέρωση το ζωο καλύπτουν την παγίδα με μια κουβέρτα ή άλλο είδος της κάλυψης θα μειώσει το άγχος στο ζώο.

Παράδοση:
Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex σε κάθε σημείο στην Ελλάδα

Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex εντός 3-5 εργάσιμων ημερών

Πώς και πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 24 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες που έχουν γίνει μετά τις 15:00 μμ, καθώς και το Σαββατοκύριακο ή σε μέρες αργιών θα επεξεργαστούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε πόσο καιρό θα παραδοθεί το δέμα μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 48 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών οπουδήποτε στην Ελλάδα 


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψετε ή ανταλλαγή, εφόσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Διατήρηση καλή παρουσίαση (το προϊόν δεν έχει σπάσει, γδαρμένο).
2. Δεν υπάρχει καμία ζημία που προκλήθηκε από κακή χρήση.
3. άθικτη αρχική συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ σε περίπτωση που τους είχε συμπεριληφθεί.
4. Το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη. (Σε περίπτωση επιστροφής των πελατών εμπόρευμα πληρώνει 1 χρέωση courier αντί για 2 τελών για τις μεταφορές και στις δύο κατευθύνσεις).
ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ
Τραπεζικό έμβασμα - εισάγετε το πλήρες όνομα του δικαιούχου του λογαριασμού και το IBAN (αριθμός λογαριασμού). Η πληρωμή θα ακολουθήσει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας σε εμάς.

 
 
 
 

 

Send us inquiry: