Телефон 21 12340080

Παγίδα για αλεπούδες, γάτες, κουνάβια

Τιμή (Incl.tax):
105,00 €
Εκτός αποθέματος

Παγίδα κλουβί για αλεπούδες, γάτες, κουνάβια 100  × 32 εκατοστά Χ 32 εκατοστά

Περιγραφη

Αριθμός καταλόγου: 5077

Βάρος: 7.5000

Μάρκα на Παραγωγός: България

Μοιραστείτε το προϊόν:

Παγίδα για αλεπούδες, γάτες, κουνάβια 

Μηχανική παγίδα για να συλλάβει τα διάφορα είδη των μικρών αρπακτικών. Παγίδα είναι εξοπλισμένο με δύο εισόδους παγίδα των ζώων στόχος έναρξη πιάσει το ζώο ζωντανό και πονάει. Trap είναι εξαιρετικά ευαίσθητη σταδιακή μηχανισμός βρίσκεται στη μέση της παγίδας στις πόρτες, μηχανισμού παγίδευσης είναι το πιο σημαντικό για την αποτελεσματικότητα της σύλληψης του ζώου-στόχου

Τεχνικές προδιαγραφές:

μέγεθος 19 x 19 χιλιοστά πλέγμα 
πάχους 2 χιλιοστών δίκτυο 
ασφαλή από αστοχία του μηχανισμού 
άνετο και ασφαλές κράτημα 
σε επεξεργασία κατά της σκουριάς (RAL 6005- πράσινο) 
αδιάβροχη 
ευρωπαϊκής ποιότητας 
Διαστάσεις: 100 × 32 cm × 32 εκατοστά 
Βάρος: 7.4 kg

Πώς μπορώ να χρεώνουν παγίδα για γάτες, αλεπούδες, κουνάβια, νυφίτσες:

1.Συκοςτε πλευρική σε, μια ανώτερη θέση να απελευθερώσει την πορεία των θυρών της παγίδας, στη συνέχεια, σηκώστε τις πόρτες παγίδα συνέπεια συμμετοχή τους με μοχλό spukoviyat mehanicham.
2.Na μπροστινή πλευρά της παγίδας έχει άνω και κάτω μοχλό. Βάλτε το κάτω μοχλό στην κορυφή, έτσι ώστε να είναι συνδεδεμένο με ασφάλεια.
3. Τώρα ήδη η παγίδα τροφοδοτείται. Μπορείτε να το δοκιμάσετε ως ένα λεπτό αντικείμενο (στυλό ή μολύβι) στον Τύπο δίκτυο απαλά μέσα στηρίγματα.Οι πόρτες πρέπει να είναι κλειστές
4. Σε περίπτωση βάζοντας δολώματα κουνάβια και νυφίτσες χρησιμοποιούν γάντια αυτά τα ζώα είναι πολύ ευαίσθητα από την άποψη της οσμής.
5.Βαζουμε το δόλωμα για να παγιδεύσει τα άγρια γάτες χρησιμοποιούν μια ξηρή τροφή για γάτες λειτουργεί άψογα.

Πού να τοποθετήσετε την παγίδα:

Τοποθετήστε την παγίδα σε μέρη όπου θα παρατηρήσει την παρουσία του επιβλαβούς στόχου, χρεώνουν παγίδα και τοποθετήστε το δόλωμα.Ελέγξτε τις παγίδες καθημερινά μετά τη σύλληψη επιθυμητή λεία osvobodede μακριά από την ιδιοκτησία σας. Κατά τη μεταφορά του ζώου στο site απελευθέρωση καλύπτουν το κλουβί παγίδα με μια κουβέρτα ή άλλο είδος της κάλυψης θα μειώσει το άγχος στο ζώο.

Κατασκευαστής: Βουλγαρία

Παράδοση:
Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex σε κάθε σημείο στην Ελλάδα

Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex εντός 3-5 εργάσιμων ημερών

Πώς και πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 24 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες που έχουν γίνει μετά τις 15:00 μμ, καθώς και το Σαββατοκύριακο ή σε μέρες αργιών θα επεξεργαστούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε πόσο καιρό θα παραδοθεί το δέμα μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 48 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών οπουδήποτε στην Ελλάδα 


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψετε ή ανταλλαγή, εφόσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Διατήρηση καλή παρουσίαση (το προϊόν δεν έχει σπάσει, γδαρμένο).
2. Δεν υπάρχει καμία ζημία που προκλήθηκε από κακή χρήση.
3. άθικτη αρχική συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ σε περίπτωση που τους είχε συμπεριληφθεί.
4. Το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη. (Σε περίπτωση επιστροφής των πελατών εμπόρευμα πληρώνει 1 χρέωση courier αντί για 2 τελών για τις μεταφορές και στις δύο κατευθύνσεις).
ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ
Τραπεζικό έμβασμα - εισάγετε το πλήρες όνομα του δικαιούχου του λογαριασμού και το IBAN (αριθμός λογαριασμού). Η πληρωμή θα ακολουθήσει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας σε εμάς.

 
 
 
 

 

Send us inquiry: