Телефон 21 12340080

Παγιδα ανιχνευτη για κατσαριδες SUTERRA.

Τιμή (Incl.tax):
0,51 €
Αμεσα διαθέσιμο
Ποσότητα:

Παγιδα για ανιχνευτη για κατσαριδες

Περιγραφη

Αριθμός καταλόγου: 50099

Βάρος:

Μάρκα на Παραγωγός: SUTERRA

Μοιραστείτε το προϊόν:

Παγιδα ανιχνευτη για κατσαριδες SUTERRA.

Αποτελεσματική παρακολούθηση παγίδα για κατσαρίδες. Επιτρέπει για την έγκαιρη ανίχνευση της επίθεσης. Ασφαλή για το περιβάλλον, δεν περιέχει φυτοφάρμακα. Εντοπίζει τη θέση της επίθεσης. Επιτρέπει τη μέτρηση της αποτελεσματικότητας των απεντόμωση γεγονότα. Το δέλεαρ έχει σχεδιαστεί για να προσελκύσει κυρίως της Γερμανίας, Oriental και αμερικανικές κατσαρίδες (Blattella germanica, Blatta orientalis και Periplaneta americana), αλλά προσελκύει επίσης και άλλα είδη.

Τι είναι παγίδα για κατσαρίδες:

Η παγίδα είναι μια δομή χαρτόνι επικαλυμμένο με κόλλα μη ξήρανση, το οποίο διαλύθηκε δόλωμα. Τα έντομα έλκονται από την παγίδα και κόλλα τους που πραγματοποιήθηκε για την ταυτοποίηση και την καταμέτρηση.

Οδηγίες χρήσης:

Αφαιρέστε το προστατευτικό χαρτί από την επιφάνεια συγκολλητικού.
Συγκεντρώστε δομή των διατρήσεων.
Διανέμουν τις παγίδες σε όλη την παρακολουθούμενη περιοχή, καθώς στοιχηματίσετε σε εσωτερικούς χώρους όπου κατσαρίδες κρύβονται ή να περάσει - κάτω από έπιπλα, πίσω από ντουλάπια, ψυγεία, κουζίνες, κάτω από τους νεροχύτες, μηχανήματα και άλλα.
Αριθμός οι παγίδες και να κάνει ένα χάρτη της περιοχής παρακολουθείται. Σημειώστε τη θέση και τον αριθμό της κάθε κάρτας παγίδα.
Επιθεωρήστε παγίδες σε τακτά χρονικά διαστήματα, κατά προτίμηση κάθε εβδομάδα και να καταγράψει τον αριθμό των συλληφθέντων περιόδου δειγμάτων σε κάθε παγίδα. Οι παγίδες παραμείνει αποτελεσματικό για περίπου 6 εβδομάδες. Αντικαταστήστε τους μετά από αυτή την περίοδο ή και νωρίτερα εάν ο τόπος κατακλύζεται ή υγρό, υγρό ή σκόνη.

Αποτελεσμάτων:

Ο μεγάλος αριθμός των κατσαρίδων που αλιεύονται σε μια παγίδα δείχνει απόσταση από την πηγή της επίθεσης ή το σημείο όπου κατσαρίδες την είσοδο του κτιρίου - θα πρέπει να είναι και περιοχές-στόχους του προγράμματος ελέγχου. Αύξηση του αριθμού των εντόμων που αλιεύονται σε κάθε επόμενη επιθεώρηση έδειξε μια αύξηση του πληθυσμού και την επικείμενη φθάνοντας το όριο της ανοχής, μετά την οποία θα πρέπει να προετοιμαστεί επεξεργασία. Εάν χρησιμοποιούνται μετά τη θεραπεία, παγίδες δείχνουν την επιτυχία ή την αποτυχία της. Σε περιοχές με χαμηλή επίθεση, παγίδες μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα ευαίσθητο εργαλείο για την έγκαιρη προειδοποίηση και να επιτρέψει μέτρα που πρέπει να ληφθούν πριν από την περαιτέρω οικοδόμηση του πληθυσμού.

Κατασκευαστής: Agrisense Βιομηχανική Minitoring Ltd

Παράδοση:
Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex σε κάθε σημείο στην Ελλάδα

Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex εντός 3-5 εργάσιμων ημερών

Πώς και πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 24 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες που έχουν γίνει μετά τις 15:00 μμ, καθώς και το Σαββατοκύριακο ή σε μέρες αργιών θα επεξεργαστούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε πόσο καιρό θα παραδοθεί το δέμα μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 48 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών οπουδήποτε στην Ελλάδα 


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψετε ή ανταλλαγή, εφόσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Διατήρηση καλή παρουσίαση (το προϊόν δεν έχει σπάσει, γδαρμένο).
2. Δεν υπάρχει καμία ζημία που προκλήθηκε από κακή χρήση.
3. άθικτη αρχική συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ σε περίπτωση που τους είχε συμπεριληφθεί.
4. Το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη. (Σε περίπτωση επιστροφής των πελατών εμπόρευμα πληρώνει 1 χρέωση courier αντί για 2 τελών για τις μεταφορές και στις δύο κατευθύνσεις).
ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ
Τραπεζικό έμβασμα - εισάγετε το πλήρες όνομα του δικαιούχου του λογαριασμού και το IBAN (αριθμός λογαριασμού). Η πληρωμή θα ακολουθήσει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας σε εμάς.

 
 
 
 

 

Send us inquiry: