Телефон 21 12340080

Αποσμητικά Clear the Air - κόκκοι 400gr.- ΚΑΤΑ άσχημη μυρωδιά

Αποσμητικά Clear the Air - κόκκοι 400gr.- ΚΑΤΑ άσχημη μυρωδιά

Εκπτωσεις Τιμή (Incl.tax):

Κανονική Τιμή: 17,00 €

Special Price 7,16 €

Αμεσα διαθέσιμο
Ποσότητα:

Care Clear the Air Αποσμητικά κατοικίδιο κόκκοι 400 γραμμάρια.

Περιγραφη

Αριθμός καταλόγου: 3041

Βάρος: 0.5000

Μάρκα на Παραγωγός: USA

Μοιραστείτε το προϊόν:

Αποσμητικά Clear the Air - κόκκοι 400gr.- ΚΑΤΑ άσχημη μυρωδιά

Σκοπός:
Εξαλείφει τη μυρωδιά των ούρων, κοπράνων των σκύλων, γατών και άλλα κατοικίδια ζώα.

Ανάλογα με την περίπτωση:
Στην άμμο για γάτες, κλουβιά των ζώων στρωτήρες κατοικίδιων ζώων. Ένδυση σκυλιά, χαλιά, μοκέτες, ξύλινα πατώματα, έπιπλα, δερμάτινη ταπετσαρία, υφάσματα μαλακά έπιπλα, ταπετσαρίες των αυτοκινήτων, τροχόσπιτα, σκάφη και άλλα.

Οδηγίες:
Αφαιρέστε τα περιττώματα και τα ούρα. Ψεκάστε τους κόκκους σε χαλιά, χαλιά, ξύλινα πατώματα, έπιπλα, δερμάτινη ταπετσαρία, υφάσματα μαλακά έπιπλα, ταπετσαρίες αυτοκινήτων, στρώματα, κουβέρτες και πολλά άλλα. Καταργήστε την Air - κόκκοι χάλια μυρωδιά από όλες τις επιφάνειες και τις ταπετσαρίες καθαρίσει τον αέρα - κόκκοι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πρόσθετο για απορριμάτων γατών με την εξάλειψη των οσμών από τα βάζουμε μισό φλιτζάνι του προϊόντος κάθε φορά που αλλάζετε το κιβώτιο απορριμάτων. Το προϊόν είναι ασφαλές για τα κατοικίδια ζώα, ακόμη και σε περίπτωση κατάποσης. Γενικά καθαρίσει τον αέρα - κόκκοι αφαιρεί τις οσμές από τη μία εφαρμογή, αλλά αν η επιφάνεια είναι πολύ βρώμικο μπορεί να χρειαστεί μια δεύτερη θεραπεία ένα πακέτο του προϊόντος που καλύπτει 11sq.m

Πώς λειτουργεί:
Πολλά προϊόντα στην αγορά καλύψει τη μυρωδιά που σημαίνει ότι απελευθερώνουν χημικές ουσίες για να καλύψουν τις οσμές και πραγματικά να αυξήσει το επίπεδο των ρύπων στον αέρα. Καταργήστε την Air - σφαιρίδια δεν καλύψει τη μυρωδιά απλά εξάγεται από τον αέρα και τις επιφάνειες, αφήνοντας τον φρέσκο και καθαρό. Δεν χρειάζεται καν άμεση επαφή με την οσμή μπορεί να βάλει μόνο στο δωμάτιο που έχει μια κακή οσμή και ενεργεί ως μαγνήτης για τις δυσάρεστες οσμές τους απορροφηθεί εντελώς.

Γιατί είναι ασφαλές για τα κατοικίδια ζώα και τα παιδιά:
το Clear the-Air - σφαιρίδια που κατασκευάζονται από ένα μείγμα από φυσικά μεταλλικά στοιχεία. Είναι μη τοξικό, μη επικίνδυνα, μη αλκαλικό βιοδιασπώμενο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εγγύτητα των ζώων συντροφιάς και των παιδιών.
Προέλευση: ΗΠΑ

 

 

Παράδοση:
Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex σε κάθε σημείο στην Ελλάδα

Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex εντός 3-5 εργάσιμων ημερών

Πώς και πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 24 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες που έχουν γίνει μετά τις 15:00 μμ, καθώς και το Σαββατοκύριακο ή σε μέρες αργιών θα επεξεργαστούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε πόσο καιρό θα παραδοθεί το δέμα μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 48 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών οπουδήποτε στην Ελλάδα 


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψετε ή ανταλλαγή, εφόσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Διατήρηση καλή παρουσίαση (το προϊόν δεν έχει σπάσει, γδαρμένο).
2. Δεν υπάρχει καμία ζημία που προκλήθηκε από κακή χρήση.
3. άθικτη αρχική συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ σε περίπτωση που τους είχε συμπεριληφθεί.
4. Το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη. (Σε περίπτωση επιστροφής των πελατών εμπόρευμα πληρώνει 1 χρέωση courier αντί για 2 τελών για τις μεταφορές και στις δύο κατευθύνσεις).
ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ
Τραπεζικό έμβασμα - εισάγετε το πλήρες όνομα του δικαιούχου του λογαριασμού και το IBAN (αριθμός λογαριασμού). Η πληρωμή θα ακολουθήσει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας σε εμάς.

 
 
 
 

 

Send us inquiry: