Телефон 21 12340080

ΜΊΝΙ DELTA TRAP - ΑΠΟΘΉΚΗ ΠΑΓΊΔΑ ΣΚΏΡΟ

ΜΊΝΙ DELTA TRAP - ΑΠΟΘΉΚΗ ΠΑΓΊΔΑ ΣΚΏΡΟ

Τιμή (Incl.tax):
19,90 €
Αμεσα διαθέσιμο
Ποσότητα:

Μίνι Delta Trap - αποθήκη παγίδα σκώρο με φερομόνης αποθήκη και σκώρο σε αποξηραμένα φρούτα

Περιγραφη

Αριθμός καταλόγου: 50016

Βάρος:

Μάρκα на Παραγωγός:

Μοιραστείτε το προϊόν:

Μίνι Delta Trap - αποθήκη παγίδα για σκώρο

Οικονομική και αποτελεσματική παρακολούθηση παγίδα και τον έλεγχο της αποθήκης σκώρο (συμπ. Σκώρο του καπνού) και σκώρους σε αποξηραμένα φρούτα σε Μη-σκονισμένα αντικείμενα. Επιτρέπει για την έγκαιρη ανίχνευση της επίθεσης. Ασφαλή για το περιβάλλον, δεν περιέχει φυτοφάρμακα. Εντοπίζει την περιοχή της επίθεσης. Επιτρέπει τη μέτρηση της αποτελεσματικότητας των απεντόμωση γεγονότα.

σκώρους αποθήκη δεδομένων και σκώρους σε αποξηραμένα φρούτα:

κύκλου ζωής - 6-9 εβδομάδες. Σκώροι του καπνού τραυματισμό, κακάο, βότανα, αποξηραμένα φρούτα, ξηροί καρποί, σπόροι, τρόφιμα και άλλα. προϊόντα αποθήκευσης. Γεννούν τα αυγά τους κοντά ή απευθείας στα αποθηκευμένα προϊόντα. Οι προνύμφες μετακινούνται πάνω στο προϊόν και τις ζωοτροφές, αφήνοντας τις ίνες που μπορούν να σχηματίσουν έναν ιστό. Κουκούλι μένουν στα κοντινά ρωγμές προϊόντα. Παλαιότερες μορφές (σκώροι) δεν τροφοδοτούν την παραγωγή και έχουν μικρή διάρκεια ζωής. Συνήθως πετάξει νωρίς το πρωί και το βράδυ λυκόφως προς τα πάνω (στην οροφή) ή πηγές φωτός.

χρησιμοποιήσετε:

Αποθήκες για τον καπνό και την παραγωγή καπνού εγκαταστάσεων για τα τρόφιμα, μύλοι, ζωοτροφών και άλλων.

περιγραφή:

Μίνι Δέλτα παγίδα σχηματίζεται και σφραγίζεται από χαρτόνι, έτσι ώστε να συναρμολογείται στον τόπο χρήσης. Χαρτόνι παγίδα καλύπτεται με ένα παχύ στρώμα κόλλας μη ξήρανση κατάλληλο για τη σύλληψη μικρών και μεγάλων διαστάσεων σκώρους. Στο κάτω μέρος της επιφάνειας κόλλας επισυνάπτεται στα φερομόνες φιαλίδιο. Κατασκευασμένο από ειδικό πολυμερές για συνεχή ελεγχόμενη εκπομπή φερομονών. Επιθεώρηση αλιεύονται εντόμων μην αποσυναρμολογήσετε την παγίδα. Η πατενταρισμένη μαύρες ρίγες προσελκύσει περαιτέρω σκώρους.

Τρόπος δράσης:

Τα Ιπτάμενα σκώροι προσελκύονται στην παγίδα της φερομόνης δόλωμα. Όταν αγγίζετε στρώμα Λίπι, στη συνέχεια να τα κατέχει και παραμένουν κολλημένα στην ταυτοποίηση και την καταμέτρηση.

Οδηγίες χρήσης:

Κρεμάστε τις παγίδες στο ύψος των ματιών σε χώρους που είναι βολικό για την επιθεώρηση, αλλά μακριά από την κίνηση των οχημάτων ή στους διαδρόμους stoki.Zalagayte αποθηκεύονται σε χώρους που είναι πιθανό να δεχθούν επίθεση από τους χώρους υποδοχής, χώρους παραγωγής και διαδρόμους περνά.

Παγίδες θα πρέπει να τοποθετείται στο άνω άκρο του κύριου αέρα ρέει μέσα στα δωμάτια για να διαλύσει το μέγιστο ίχνος φερομόνης παγίδες ΤΟΠΟΣ sgradata.NE κοντά σε ανοικτά παράθυρα, πόρτες ή ανεμιστήρες, όπου η κίνηση του αέρα θα φέρουν ίχνος φερομόνης μακριά από τους χώρους έχουν παρατηρηθεί.

Από αύξουσα ζεστά ρεύματα αέρα είναι ελκυστική για τους σκώρους, βάλτε αρκετές παγίδες στο μέγιστο, αλλά ακόμα βολικό για το ύψος επιθεώρηση.

Κατανάλωση: 1 παγίδα 600 m³ όγκου (100 τ.μ. χώρο στο δάπεδο σε ύψος 6 m). Σε μεγάλες, ανοιχτές κτίρια, ποσοστό το κόστος μπορεί να φθάσει ένα ανώτατο όριο του 1 παγίδα ανά 2.500 m³ όγκου (800 τ.μ. χώρο στο δάπεδο σε ύψος 6 m).

Οδηγίες λειτουργίας:

1. Συναρμολόγηση της παγίδας.
Πάρτε το χαρτί σιλικόνης που καλύπτει την κολλητική στρώση. Το χαρτόνι διπλώνεται κατά μήκος του περιγράμματος για να σχηματίσει ένα τρίγωνο, και στη συνέχεια, στις δύο οπές είναι σταθερό κορδόνι για κρέμασμα.

2. Ενεργοποίηση.
Ανοίξτε τη σφραγισμένη σακούλα και αφαιρέστε έτοιμο για χρήση φερομόνης αμπούλα.
Φιξ στην κόλλα στο κέντρο του πυθμένα της παγίδας.
Μην επιχειρήσετε να ανοίξετε το φιαλίδιο φερομόνη, η οποία είχε τοποθετηθεί φερομόνης.
Η ίδια η φερομόνη είναι εμποτισμένο με πολυαιθυλένιο και δεν είναι βλέπει σαφώς κατά το άνοιγμα του δικαστηρίου.
Απορρίψτε άδειο σάκο της φερομόνης μακριά από το χώρο που shtenablyudavate.

3. Αντικατάσταση των παγίδων φερομόνης.
Αντικαταστήστε τις παγίδες φερομόνης κάθε 6 εβδομάδες.
Κρατήστε παγίδες φερομόνης για να τα χρησιμοποιήσουν σε δροσερό, ξηρό μέρος.
Εξαγωγή και πετάτε τα χρησιμοποιημένα θέλγητρα φερομόνης μακριά από τις παρακολουθούμενες περιοχές.
Ελέγξτε αν η κόλλα δεν έχει μολυνθεί και αν υπάρχουν επαρκείς ιδιότητες συγκράτησης . Σε περίπτωση αμφιβολίας, αντικαταστήστε την παγίδα.

4. Αναφορά των συλληφθέντων εντόμων.
Παγίδες πρέπει να επιθεωρούνται κατά διαστήματα 1 εβδομάδας σε χαμηλή ή επιθέσεις πιο συχνά σε υψηλή επίθεση.
Καταγράψτε τον αριθμό των συλληφθέντων εντόμων. Συνεχίζεται αναφοράς καθιστά δυνατό να προσδιοριστεί ο τόπος όπου αρχίζει μια νέα επίθεση, και εκείνοι που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα στην επίθεση. Στη συνέχεια, μπορείτε απεντόμωση γεγονότα με τη χρήση των φυτοφαρμάκων συγκεντρώνεται σε αυτές τις περιοχές.

Αποθήκευσης και διάρκεια ζωής:

12 μήνες όταν αποθηκεύεται σε θερμοκρασίες κάτω από 15C.
18 μήνες όταν αποθηκεύεται σε θερμοκρασίες κάτω από 4 ° C.
Για να κρατήσει,δεν πρεπη να καταψυχετε
Δεν συνιστάται αποθήκευσης άνω των 18 μηνών, ακόμη και υπό τις παραπάνω συνθήκες.

Κατασκευαστής:Suterra, Treforest Industrial Estate, Pontypridd, UK

Παράδοση:
Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex σε κάθε σημείο στην Ελλάδα

Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex εντός 3-5 εργάσιμων ημερών

Πώς και πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 24 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες που έχουν γίνει μετά τις 15:00 μμ, καθώς και το Σαββατοκύριακο ή σε μέρες αργιών θα επεξεργαστούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε πόσο καιρό θα παραδοθεί το δέμα μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 48 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών οπουδήποτε στην Ελλάδα 


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψετε ή ανταλλαγή, εφόσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Διατήρηση καλή παρουσίαση (το προϊόν δεν έχει σπάσει, γδαρμένο).
2. Δεν υπάρχει καμία ζημία που προκλήθηκε από κακή χρήση.
3. άθικτη αρχική συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ σε περίπτωση που τους είχε συμπεριληφθεί.
4. Το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη. (Σε περίπτωση επιστροφής των πελατών εμπόρευμα πληρώνει 1 χρέωση courier αντί για 2 τελών για τις μεταφορές και στις δύο κατευθύνσεις).
ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ
Τραπεζικό έμβασμα - εισάγετε το πλήρες όνομα του δικαιούχου του λογαριασμού και το IBAN (αριθμός λογαριασμού). Η πληρωμή θα ακολουθήσει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας σε εμάς.

 
 
 
 

 

Send us inquiry: