Телефон 21 12340080

ΜΈΣΑ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑΣ ΑΠΌ ΤΑ ΠΤΗΝΆ BIRD CHASER

Εκπτωσεις Τιμή (Incl.tax):

Κανονική Τιμή: 125,00 €

Special Price 99,50 €

Αμεσα διαθέσιμο
Ποσότητα:

Ηλεκτρονική συσκευή για την προστασία από τα πουλιά των εξωτερικών και εσωτερικών χώρων.

Περιγραφη

Αριθμός καταλόγου: 500720

Βάρος: 0.1000

Μάρκα на Παραγωγός: Тайван

Μοιραστείτε το προϊόν:

Ηλεκτρονική συσκευή για την προστασία των πουλιών.

BIRDCHASER ηλεκτρονικού εξοπλισμού από τα πτηνά που συνειδητοποιούν την προστασία από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση διαφορετικά είδη πουλιών (κοτσύφια, κίσσες, δρυοκολάπτες, χελιδόνια, γλάροι, γλάρους, κ.λπ.) Ως εκπομπή ψηφιακά καταγραφεί προειδοποίηση βιολογικά σήματα των αρπακτικών πτηνών, όπως γεράκια, γεράκια και κουκουβάγιες. Το έμφυτο ένστικτο του τα περισσότερα είδη πουλιών, τα τρωκτικά και τα μικρά αρπακτικά ζώα, δεν μπορούν να εισέλθουν στη ζώνη της συσκευής που προστατεύει την ιδιοκτησία σας από αυτούς. Η ψηφιακή καταγραφή είναι το αποτέλεσμα της συνεχούς ερευνητικής εργασίας. 
BIRDCHASER - ηλεκτρονική προστασία της συσκευής από τα πτηνά αποτελείται από ένα ακουστικό πομπό, αισθητήρα υπερύθρων, κανονιστικές όγκο, επιλογή τρόπου διακοπτών - σχηματίζονται σε ένα περίβλημα και ξεχωριστή 220VAC τροφοδοτικό / 12VDC.
BIRDCHASER ηλεκτρονική προστασία του συστήματος των πτηνών έχει δύο τρόπους: ο πρώτος τρόπος - "PIR" ενσωματωμένο αισθητήρα υπερύθρων καταγράφει την παρουσία των πουλιών και των ζώων (οποιαδήποτε "θερμόαιμων" αντικείμενο) στην περιοχή πριν από την συσκευή 130 βαθμούς και σε απόσταση 10 μέτρων, στη συνέχεια, αέρισε μία σειρά σημάτων προειδοποίησης. 

Η ισχύς των προειδοποιητικών σημάτων μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα της προστασίας.

Χρήση της συσκευής κατά των πτηνών

Στη δεύτερη λειτουργία - "AUTO" μονάδα εκπέμπει μια σειρά από προειδοποιητικά σήματα κατά τη διάρκεια ενός χρονικού διαστήματος το οποίο μπορεί να ρυθμιστεί μεταξύ 5-30 λεπτά. Αυτό επιτυγχάνει μια προληπτική μόνιμη προστασία των πτηνών των προστατευόμενων αντικειμένων.
 
Στην πρώτη λειτουργία η μονάδα για την προστασία των πτηνών μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα κλασικό μέσο για την προστασία των μικρών αντικείμενο κάποιο ανεπιθύμητο μέρος εκδίδοντας μια προειδοποίηση από το όργανο θεωρείται ότι είναι ένα μήνυμα προς φρουρούς για την παρουσία ενός εισβολέα στην προστατευόμενη περιοχή. 
BIRDCHASER ηχητικής ισχύος μπορεί να προστατεύσει ένα χώρο μέχρι 4 στρέμματα. BIRDCHASER powered προσαρμογέα δικτύου 220V, όπως μια μονάδα τροφοδοτείται ασφαλή τάση των 12V, που ισχύουν για τη λειτουργία των συσκευών σε εξωτερικούς χώρους.
 

BIRDCHASER συνειδητοποιούν αξιόπιστη και φθηνή προστασία των γεωργικών και αγροκτήματα, τα αεροδρόμια και οπουδήποτε εισβολή πουλιά, το πεδίο και τα δάση τα τρωκτικά και τα μικρά αρπακτικά δημιουργεί προβλήματα για τους αγρότες.

Προέλευση: Ταϊβάν

Εγγύηση: 12

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Παράδοση:
Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex σε κάθε σημείο στην Ελλάδα

Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex εντός 3-5 εργάσιμων ημερών

Πώς και πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 24 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες που έχουν γίνει μετά τις 15:00 μμ, καθώς και το Σαββατοκύριακο ή σε μέρες αργιών θα επεξεργαστούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε πόσο καιρό θα παραδοθεί το δέμα μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 48 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών οπουδήποτε στην Ελλάδα 


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψετε ή ανταλλαγή, εφόσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Διατήρηση καλή παρουσίαση (το προϊόν δεν έχει σπάσει, γδαρμένο).
2. Δεν υπάρχει καμία ζημία που προκλήθηκε από κακή χρήση.
3. άθικτη αρχική συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ σε περίπτωση που τους είχε συμπεριληφθεί.
4. Το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη. (Σε περίπτωση επιστροφής των πελατών εμπόρευμα πληρώνει 1 χρέωση courier αντί για 2 τελών για τις μεταφορές και στις δύο κατευθύνσεις).
ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ
Τραπεζικό έμβασμα - εισάγετε το πλήρες όνομα του δικαιούχου του λογαριασμού και το IBAN (αριθμός λογαριασμού). Η πληρωμή θα ακολουθήσει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας σε εμάς.

 
 
 
 

 

Send us inquiry: