Μηχανικές Παγίδες

Προϊόντα 1-40 από 50

ανά σελίδα
Σελίδα

Μηχανικές παγίδες για τρωκτικά, ποντικούς, και αρουραίους, χωρίζονται σε τρεις βασικούς τύπους:

1. Μηχανικές παγίδες- Αυτός ο τύπος παγίδας είναι κατάλληλο για χρήση σε περιοχές όπου δεν υπάρχει πρόσβαση για μικρά παιδιά ή κατοικίδια ζώα, είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην καταπολέμηση αρουραίους και ποντικούς. Μια σχετικά απλή δομή με τα σαγόνια και σκανδάλη καλέστε τους και να σπάνε παγίδες για τα τρωκτικά ακόμα

2. Humane ζωντανό κύτταρο ή σύλληψη σήραγγας αρουραίους και ποντίκια τύπου μολύβδου ζωντανοί χωρίς να υποστεί βλάβη.

3. παγίδες με κόλλα για κόλλησης τρωκτικά στον εαυτό τους, χρησιμοποιούνται συχνά στη βιομηχανία τροφίμων ή σε μια περιοχή που δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν συμβατικά τρωκτικοκτόνα (δηλητήρια) ή φονικές παγίδες για τα ποντίκια και αρουραίους.

Παγίδες για τις γάτες, κουνάβια, τα κουνάβια, νυφίτσες, αλεπούδες:

Οι παγίδες για το είδος αυτό μόνο ζωικά ή ανθρώπινα κύτταρα είναι ένα ή δύο πόρτες και ένα ενεργοποιητή ο οποίος βρίσκεται στο εσωτερικό του παγίδα. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να πιάσει όχι τυπικά παράσιτα όπως οι γάτες, κουνάβια, νυφίτσες, κουνάβια αυτά τα ζώα είναι σαρκοφάγα και πρέπει να τοποθετήσετε στην παγίδα κατάλληλο δόλωμα (δόλωμα) να είναι σε θέση να τους πιάσει. Μετά την καταγραφή των ζώων μεταφέρονται αρκετά χιλιόμετρα από τον τόπο που σκότωσε και κυκλοφόρησε από την ανθρώπινη παγίδα πολύ εύκολα και γρήγορα. Παγίδες τύπο κυττάρου είναι κατασκευασμένα από πλεγμάτων και επαναχρησιμοποιήσιμα είναι διαφορετικά σε είδος και το μέγεθος ανάλογα με τον τύπο του ζώου προορίζονται.

Παγίδες για υπόγεια τρωκτικά,  και  αρουραίος:

Υπόγεια τρωκτικά μπορεί να προκαλέσει μια σειρά από προβλήματα και εμφανίζονται ως ένα σοβαρό πρόβλημα για κάθε αυλή. Οι παγίδες για κρεατοελιές και mole-αρουραίου είναι μια αξιόπιστη και αποτελεσματική μέθοδο για την καταπολέμηση εισβολείς. Χωρίζονται σε δύο τύπους ανθρώπινη ζωντανή μολύβδου και μηχανικές δολοφονία δύο έχουν καλά αποτελέσματα, αλλά απαιτεί μια δέσμευση από το μπλα χρήση, διότι για να είναι αποτελεσματική μια παγίδα μόρια θα πρέπει να τοποθετηθεί σωστά στο mole τούνελ ή τυφλοί σκυλί. Παγίδες που αλιεύονται από ένα υπόγειο τρωκτικών, στη συνέχεια, θα πρέπει να φορτώσετε εκ νέου παγίδα πράγμα για αυτές τις παγίδες είναι ότι βλέπουν πραγματικά αποτελέσματα και η αποτελεσματικότητα, καθώς και να παρακολουθείτε τον αριθμό των σπίλων ή τυφλό σκύλο στην ιδιοκτησία σας.

Παγίδες που φέρουν και έρποντα έντομα, μύγες, σφήκες, κουνούπια, κατσαρίδες, σκώροι:

Παγίδες για έντομα είναι μια εναλλακτική λύση για χημική επεξεργασία με απορρυπαντικά, όλα σταματούν παράσιτο στόχο στον οποίο τοποθετούνται χωρίς τη χρήση δηλητήρια.

Ηλεκτρομαγνητικό απωθητικό για κατσαρίδες με υπερήχους.- παγίδες παγιδεύει κατσαρίδες είναι κατασκευές από χαρτόνι με κόλλα και τα τρόφιμα προσελκυστικά, που χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση ή τον έλεγχο του χώρου για την παρουσία των κατσαρίδων. Σε υψηλή πυκνότητα των παγίδων εντόμων δεν μπορεί να είναι ένα θεμελιώδες εργαλείο για τον έλεγχο των κατσαρίδων. Διαφορετικοί τύποι παγίδων έχουν διαφορετικούς τύπους των δολωμάτων για κατσαρίδες είναι οι βασικοί παράγοντες για την αποτελεσματικότητα της kapana.Kapanite για κατσαρίδες τοποθετούνται σε διάφορες τοποθεσίες γύρω από κρίσιμα και καυτά σημεία στην περιοχή οικισμού μετά από στοιχήματα που ελέγχονται για 24 ώρες. αν υπάρχουν πολλά έντομα που έχουν συλληφθεί λαμβάνοντας παρασκευή χημικής επεξεργασίας εναντίον κατσαρίδων.

Παγίδες για Μύγες - Επίσης, είναι διαφόρων τύπων, ανάλογα με το αν πρόκειται για εσωτερική ή εξωτερική χρήση. Για την καταπολέμηση πετά εξωτερική καλύτερο παγίδες είναι ένας τύπος φακέλου, αυτά είναι ειδικές κατασκευές από PVC με ένα άνοιγμα για την είσοδο των ιπτάμενων εντόμων και προσέλκυσης διαλυμένο σε νερό. Αυτό το είδος των παγίδων για μύγες είναι εξαιρετικά ανθεκτικό σε θέση να αντέξει μια θερινή περίοδο μόνο που χρειάζεται είναι να τους το νερό καθώς εξατμίζεται από τη θερμότητα. Παγίδα μύγες λειτουργεί με πολύ απλό και αποτελεσματικό μύγες μέθοδο μπαίνουν μέσα από ένα ειδικό άνοιγμα που προσελκύονται από τη μυρωδιά της προσέλκυσης και δεν μπορεί να έρθει από πίσω συνήθως πνίγονται στην παγίδα νερού πετάει μια τέτοια παγίδα μπορεί να χωρέσει μέχρι 10.000 μύγες πριν γεμίζει παραπάνω. Αυτές οι παγίδες είναι μιας χρήσης μετά την πλήρωση με τα μύγες απορρίπτεται και αντικαθίσταται με νέα.

Σφήκες - παγίδες παγίδες άξονες σύλληψη λειτουργούν με βάση την ίδια αρχή όπως παγίδες για τις μύγες διαφορά είναι προσέλκυσης που τους σύρει στην παγίδα. Σφήκες αγαπούν τα γλυκά φρούτα ή σακχαρωδών χυμών και ακριβώς έτσι είναι ελκυστικές για αυτούς. Παγίδες άξονες είναι από PVC κατασκευές με δεν περιέχουν χημικές ουσίες ή δηλητήρια. Τοποθετήστε σε μέρη όπως αμπέλια, αμπέλια, βεράντες και πολλά άλλα. Παγίδες προκλήσεις δεν τοποθετούνται κοντά σε ανθρώπους ή χώρους ανάπαυσης, δεδομένου ότι προσελκύουν άξονες. Trap έχει ένα ή περισσότερα ανοίγματα διαμέσου των οποίων οι άξονες που εισέρχονται στην παγίδα και, στη συνέχεια, δεν μπορεί να έρθει από πίσω, συνήθως πνίγεται στο υγρό προσελκυστικά να παγιδεύουν. Προσελκυστικά αντικατασταθεί κλπ άξονες συμπλήρωσης.