Телефон 21 12340080

Κινητή συσκευή κατα ποντικών Gardigo 70500

Εκπτωσεις Τιμή (Incl.tax):

Κανονική Τιμή: 38,00 €

Special Price 21,45 €

Εκτός αποθέματος

Stopped from production

Προστασία του σπιτιού και της οικογένειάς σας από τα Ποντίκια

Περιγραφη

Αριθμός καταλόγου: 70500

Βάρος: 0.5000

Μάρκα на Παραγωγός: GARDIGO

Μοιραστείτε το προϊόν:
Recommended new products

Κινητή συσκευή κατα ποντικών  Gardigo 70500 

Τα προβλήματα με τα ποντίκια πρέπει να επιλυθούν όπου συμβαίνουν. Η προστασία των ποντικιών του Gardigo είναι ο τέλειος τρόπος χειρισμού ποντικών στο σπίτι,στην οροφή ή στο γκαράζ. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για εκδρομές - στο χωριό, η εξοχική κατοικία δεν είναι απαραίτητη. η ηλεκτρονική συσκευή κατά των τρωκτικών δεν χρειάζεται τροφοδοσία ρεύματος και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως φακός. Η συσκευή αντι-ποντικιού εκπέμπει ηχητικά κύματα ποικίλων συχνοτήτων που απωθεί τα ποντίκια μακριά από την πληγείσα περιοχή. Επιπλέον, ο χώρος θα αποφευχθεί, παρόλο που η συσκευή κατά του ποντικιού μπορεί να μην είναι ενεργοποιημένη μόνιμα. Τα ειδικά παραγόμενα ηχητικά κύματα έχουν τη βέλτιστη εμβέλεια για δωμάτια περίπου 30 m2 σε εσωτερικούς χώρους και ακτίνα 6 μέτρων σε εξωτερικούς χώρους. Δουλεύοντας με μια μπαταρία, η συσκευή λειτουργεί ακριβώς εκεί που χρειάζεται - για παράδειγμα στην κληματαριά σε μια ψησταριά, όπου μπορεί να μην υπάρχει επαφή για την παροχή ρεύματος κινητή συσκευή κατά ποντίκι είναι μια εξαιρετική επιλογή όπου θανατηφόρες παγίδες με δηλητήριο είναι απαράδεκτες - στο σαλόνι, ή όταν μένουν στο σπίτι τα κατοικίδια ζώα. Το Mobile Mouse Protection είναι απολύτως ακίνδυνο για όλα τα ζωντανά πλάσματα και είναι πολύ αποτελεσματικό.

Αποτελεσματική επιφάνεια περίπου 30 m² σε εσωτερικούς χώρους και ακτίνα 6 μέτρων σε εξωτερικούς χώρους. Η ενσωματωμένη λυχνία LED βοηθάει σε διάφορες καταστάσεις - για να βρείτε το δρόμο σας ή για να βρείτε κάτι στο σκοτάδι. Δεν υπάρχει βαριά καλωδίωση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή αντι-ποντικιών οπουδήποτε! Η συσκευή τρωκτικών έχει περιστρεφόμενο κουμπί για να μειώσει και να ενισχύσει αν υπάρχει μαζική επίθεση στα τρωκτικά ή όχι. Στη μέγιστη ενίσχυση του υπερηχητικού σήματος έναντι των ποντικών, είναι δυνατόν για μερικούς ανθρώπους να ακούσουν το σήμα υπερήχων.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Όταν τοποθετείτε τη συσκευή προστασίας τρωκτικών, πρέπει να ξέρετε ότι δεν πρέπει να υπάρχει τίποτα μπροστά της. Καθώς οποιοδήποτε εμπόδιο εμποδίζει τη διάδοση του υπερηχητικού σήματος, αντίστοιχα, και την προστασία του δωματίου.

Χρήση :

Δεν υπάρχουν ρητοί κανόνες χρήσης - πολύ εύκολο να εξυπηρετηθούν ακόμη και από εντελώς ανεπιφύλακτα άτομα.

Για να αντικαταστήσετε μια ήδη αποστραγγιζόμενη μπαταρία, πρέπει να αφαιρέσετε το κάλυμμα της καλύπτρας, να αφαιρέσετε τις παλιές μπαταρίες και να εγκαταστήσετε νέες μπαταρίες AAA. Προσέξτε τη σωστή πολικότητα και αντικαταστήστε το κάλυμμα του περιβλήματος.

Μην τοποθετείτε τη συσκευή σε χαλιά, πίσω από έπιπλα, κουρτίνες ή άλλα αντικείμενα επειδή απορροφούν τα ηχητικά κύματα.
Πρόσθετες οδηγίες χειρισμού:


Περιοχή κάλυψης και τεχνικά δεδομένα:

Εργασία με 2 x AAA Micro (δεν περιλαμβάνεται)
Εμβαδόν εργασίας: περίπου 30μ² σε δωμάτια και ακτίνα 6μ. Έξω
Συχνότητα: 12 - 23 kHz +/- 10%
Έλεγχος έντασης: χωρίς βαθμίδες
Εγγύηση: 24 μηνες

Κατασκευαστής: Gardigo-Γερμανία

 

Παράδοση:
Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex σε κάθε σημείο στην Ελλάδα

Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex εντός 3-5 εργάσιμων ημερών

Πώς και πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 24 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες που έχουν γίνει μετά τις 15:00 μμ, καθώς και το Σαββατοκύριακο ή σε μέρες αργιών θα επεξεργαστούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε πόσο καιρό θα παραδοθεί το δέμα μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 48 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών οπουδήποτε στην Ελλάδα 


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψετε ή ανταλλαγή, εφόσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Διατήρηση καλή παρουσίαση (το προϊόν δεν έχει σπάσει, γδαρμένο).
2. Δεν υπάρχει καμία ζημία που προκλήθηκε από κακή χρήση.
3. άθικτη αρχική συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ σε περίπτωση που τους είχε συμπεριληφθεί.
4. Το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη. (Σε περίπτωση επιστροφής των πελατών εμπόρευμα πληρώνει 1 χρέωση courier αντί για 2 τελών για τις μεταφορές και στις δύο κατευθύνσεις).
ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ
Τραπεζικό έμβασμα - εισάγετε το πλήρες όνομα του δικαιούχου του λογαριασμού και το IBAN (αριθμός λογαριασμού). Η πληρωμή θα ακολουθήσει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας σε εμάς.

 
 
 
 

 

Send us inquiry: