Телефон 21 12340080

Ισχυρό Ηλιακό Απωθητικό Γατών Και Σκύλων Με Υπέρηχους και Φως GARDIGO

Εκπτωσεις Τιμή (Incl.tax):

Κανονική Τιμή: 83,90 €

Special Price 73,50 €

Αμεσα διαθέσιμο
Ποσότητα:

Ισχυρό Ηλιακό Απωθητικό Γατών Και Σκύλων  GARDIGO Αποτελεσματική έκταση 100 τ.μ.

Περιγραφη

Αριθμός καταλόγου: 60055

Βάρος: 1.0000

Μάρκα на Παραγωγός: GARDIGO

Free delivery

30 days right of return

View shipment

Secure online shopping

Μοιραστείτε το προϊόν:

Ισχυρό Ηλιακό Απωθητικό Γατών Και Σκύλων Με Υπέρηχους και Φως GARDIGO

Χωρίς χημικά απομακρύνει τις γάτες σκύλους κ.α. από τον κήπο σας. Εκπέμπει ένα πολύ δυνατό υπέρηχο θόρυβο ενοχλητικό και τρομακτικό στις γάτες, αλά δεν ακούγετε από το ανθρώπινο αυτί και δεν επηρεάζει τα πτηνά.

Αν το πρόβλημα σας είναι ότι οι γάτες ή σκύλοι λερώνουν τον κήπο σας το ηλιακό απωθητικό γατών pestbye, είναι η λύση στο πρόβλημα σας. Θα αποτρέψει τις γάτες, τα σκυλιά, αλεπούδες, κουνάβια και κουνέλια να εισβάλουν στον κήπο σας.

Ηλιακό χωρίς μπαταρίες έχει επαναφορτιζόμενες μπαταρίες που φορτίζουν από τον ήλιο. Το ηλιακό πάνελ που διαθέτει είναι ρυθμιζόμενο έτσι ώστε να το ρυθμίσετε στη σωστή γωνία για να παίρνει το ηλιακό φώς στη μέγιστη ενέργεια (όπως και στους ηλιακούς θερμοσίφωνες). Καινοτόμος σχεδιασμός σχετικά με άλλα παρόμοια απωθητικά που έχουν ενσωματωμένο ηλιακό πάνελ σταθερό που δέχεται την ηλιακή ενέργεια μόνο από πάνω με αποτέλεσμα να μήν δέχεται όλη την ηλιακή ενέργεια. Θα έχετε παρατηρήσει στους ηλιακούς θερμοσίφωνες που το ηλιακό πάνελ είναι πάντα υπό γωνία και όχι οριζόντιο!

Το ηλιακό απωθητικό γατών pestbye στέλνει ένα πολύ δυνατό υπέρηχο θόρυβο που μόνο ότι οι γάτες μπορεί να ακούσουν, αλλά είναι σε πολύ υψηλή συχνότητα για να ακουστεί από τους περισσότερους. Αυτή η συχνότητα όμως είναι τόσο ενοχλητική και τρομακτική στις γάτες με αποτέλεσμα να απομακρυνθούν από το χώρο σας.

Εκτός από τους υπέρηχους που εκπέμπει διαθέτει και ισχυρό φωτισμό που θα απομακρύνει πιο μακριά τα ζώα.

Το ηλιακό απωθητικό γατών pestbye είναι επίσης αποτελεσματικό για σκύλους, σκίουρους, τρωκτικά, και αλεπούδες.

Είναι πολύ εύκολο στην εγκατάσταση μπορείτε να το τοποθετήσετε σε ένα τοίχο ώστε να είναι και ασφαλές να μην καταστραφεί από κάποιο ζώο.


Λειτουργία με αισθητήρα κίνησης
Γιατί ο αισθητήρας κίνησης; Η συσκευή ενεργοποιείτε όταν ένα θερμό σώμα εισέρχεται στην ελεγχόμενη περιοχή. Αυτό έχει ένα σημαντικό σκοπό, να μην συνηθίσουν οι γάτες και τα άλλα ζώα σε ένα συγκεκριμένο θόρυβο που εκπέμπεται συνέχεια.

Διακόπτης 3 Ρυθμίσεων

Το ηλιακό απωθητικό γατών pestbye έχει τρεις διαφορετικές θέσεις για την λειτουργία να επιλέξετε.
Θέση ΟΝ 1 Ενεργοποιείται όταν ο αισθητήρας κίνησης ανιχνεύσει κίνηση, η συσκευή θα παράγει ένα υψηλής συχνότητας υπερηχητική συχνότητα, σε συνδυασμό με ένα έντονο φως strobe, για 20 δευτερόλεπτα, για να αποκρούσει μακριά τα ανεπιθύμητα ζώα.
Θέση OFF Η συσκευή είναι εκτός λειτουργίας.
Θέση ΟΝ 2 Ενεργοποιείται όταν ο αισθητήρας κίνησης ανιχνεύσει κίνηση, η συσκευή θα παράγει ένα υψηλής συχνότητας υπερηχητική συχνότητα, αλλά δεν ενεργοποιείτε ο φωτισμός strobe.

Χαρακτηριστικά:
Λειτουργεί με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες που περιλαμβάνονται και φορτίζουν απο τον ήλιο
Ρυθμιζόμενο ηλιακό πάνελ για σωστή γωνία!
Γωνία ανίχνευσης 110° οριζόντια και 100° κάθετα
Προστατευόμενος χώρος 150 τ.μ.
Μέγεθος συσκευής 11x14x7,5 (ΠxΥxΒ)
Στη συσκευασία περιλαμβάνει:
1x Ηλιακή Συσκευή Απωθητικό γατών και σκύλων με υπέρηχους GARDIGO

 
No customer review for this product

Fill out the form and leave your review, if you do not see the form please log in

Your opinion is important to us

To rate You need to register or log in to your account if you already have created!

Παράδοση:
Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex σε κάθε σημείο στην Ελλάδα

Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex εντός 3-5 εργάσιμων ημερών

Πώς και πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 24 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες που έχουν γίνει μετά τις 15:00 μμ, καθώς και το Σαββατοκύριακο ή σε μέρες αργιών θα επεξεργαστούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε πόσο καιρό θα παραδοθεί το δέμα μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 48 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών οπουδήποτε στην Ελλάδα 


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψετε ή ανταλλαγή, εφόσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Διατήρηση καλή παρουσίαση (το προϊόν δεν έχει σπάσει, γδαρμένο).
2. Δεν υπάρχει καμία ζημία που προκλήθηκε από κακή χρήση.
3. άθικτη αρχική συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ σε περίπτωση που τους είχε συμπεριληφθεί.
4. Το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη. (Σε περίπτωση επιστροφής των πελατών εμπόρευμα πληρώνει 1 χρέωση courier αντί για 2 τελών για τις μεταφορές και στις δύο κατευθύνσεις).
ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ
Τραπεζικό έμβασμα - εισάγετε το πλήρες όνομα του δικαιούχου του λογαριασμού και το IBAN (αριθμός λογαριασμού). Η πληρωμή θα ακολουθήσει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας σε εμάς.

 
 
 
 

 

Send us inquiry: