Телефон 21 12340080

ΥΠΕΡΉΧΩΝ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΌ ΣΥΣΚΕΥΉ ΑΠΌ ΜΎΓΕΣ, ΚΟΥΝΟΎΠΙΑ, ΜΥΡΜΉΓΚΙΑ, ΚΑΤΣΑΡΊΔΕΣ, ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΆ R-200

Τιμή (Incl.tax):
49,90 €
Εκτός αποθέματος

Stopped from production

Ηλεκτρονική υπερήχων σε συνδυασμό μέσο εναντίον μύγες, κουνούπια, μυρμήγκια, κατσαρίδες, τα τρωκτικά.

Περιγραφη

Αριθμός καταλόγου: 60004

Βάρος: 0.2000

Μάρκα на Παραγωγός: Radarcan

Μοιραστείτε το προϊόν:

 

Συσκευή σε συνδυασμό υπερήχων ενάντια στα κουνούπια, μύγες, μυρμήγκια, τρωκτικά, κατσαρίδες R-200

Πώς λειτουργεί:
Η συνδυασμένη συσκευή υπερήχων ενάντια στα κουνούπια, μύγες, μυρμήγκια, τρωκτικά και κατσαρίδες εκπέμπουν μια ισχυρή υπερήχων ζήτημα και τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα δεν ακούγεται από το ανθρώπινο αυτί, ακίνδυνη για τον άνθρωπο και τα ζώα. Η συσκευή έχει βαθμονομηθεί για επηρεάζουν μόνο περιγράφεται παράσιτα. Υπερηχογράφημα και electro αποπροσανατολίσει τα παράσιτα, προκαλώντας τους να εγκαταλείψουν τις εγκαταστάσεις στις οποίες τοποθετείται η υπερηχητική συσκευή R-200

Αναμενόμενος αντίκτυπος:
Για μέγιστο αποτέλεσμα να αφήσει συσκευή υπερήχων ενάντια στα κουνούπια, μυρμήγκια, τρωκτικά και κατσαρίδες να εργάζονται 24 ώρες. σε όλη την άνοιξη - καλοκαίρι. Η κατανάλωση ενέργειας είναι αμελητέα / 6W /.

Υπερήχων κουνουπιών:

Γνωρίζατε ότι μόνο θηλυκά κουνούπια δάγκωμα, είναι επειδή χρειάζονται αίμα για να αναπτύξουν τα αυγά τους. τεχνολογία υπερήχων APRA RADARCAN® ΣΤΟΝ Sonuerit 1.0 έχει σχεδιαστεί ειδικά κατά το τσίμπημα των θηλυκών κουνουπιών. Η ηλεκτρονική συσκευή προστατεύει από τα κουνούπια 25kv.m

Ηλεκτρομαγνήτη κατά τα μυρμήγκια:

Ηλεκτρομαγνήτη ilachvan από APRA εναντίον μυρμήγκια otbaskva και dezoriantrra marvkite. Ηλεκτρομαγνητική διάδοση inpulsi στην καλωδίωση του σπιτιού σας. Μυρμήγκια πλοηγηθείτε αδύναμη ηλεκτρομαγνητικά πεδία. Η μονάδα προστατεύει από τα μυρμήγκια έκταση 125 τ.μ.

Υπερηχογράφημα κατά των κατσαρίδων:

μονάδα Elektron έχει ειδικά σχεδιαστεί και κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία ΣΤΟΝ Sonuerit 3.0, η οποία οδήγησε κατσαρίδες από επίθεση περιφερικό νευρικό τους σύστημα ή απλώς υποδοχείς, οι οποίοι βρίσκονται σε ολόκληρο το σώμα τους. Η μονάδα προστατεύει κατά των κατσαρίδων περιοχή των 25τμ

Ultrasound των τρωκτικών, ποντίκια και αρουραίους:

Το ακουστικό βαρηκοΐας των τρωκτικών είναι πολύ ευαίσθητη και δεν είναι σε θέση να μείνετε σε ένα δωμάτιο στο οποίο απελευθερώνεται ηλεκτρονικό εξοπλισμό. Το σήμα υπερήχων τους ενοχλεί και τρομάζεις το τελικό αποτέλεσμα αφήνει σαλόνι σας. Ηλεκτρονική συσκευή προστατεύει ένα χώρο 25τμ τρωκτικών.

Πού να τοποθετήσετε τη συσκευή ενάντια στα κουνούπια, μυρμήγκια, τρωκτικά και κατσαρίδες:

Τοποθετήστε τη συσκευή από πόρτες ή παράθυρα που μπορούν να εισέλθουν μύγες και τα κουνούπια σε ύψος που δεν υπερβαίνει τα 2 m. από το έδαφος. Μην τοποθετείτε τη συσκευή πίσω από τις κουρτίνες ή τα αντικείμενα που θα τους εμποδίζουν να καλύπτουν ολόκληρη την περιοχή του δωματίου.

Τεχνικά στοιχεία:
Τεχνολογία: Υπέρηχοι, ηλεκτρομαγνήτη
Ισχύς:. 220v
Περιοχή κάλυψης: 25-125kv.m
Χρήση: Εσωτερική
Διαστάσεις:. 11 x 4,0 x 4,0 εκατοστά Το
προέλευσης: Ισπανία-RADARCAN
Εγγύηση: 12m

 

      

 
 

 

 

 

Παράδοση:
Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex σε κάθε σημείο στην Ελλάδα

Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex εντός 3-5 εργάσιμων ημερών

Πώς και πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 24 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες που έχουν γίνει μετά τις 15:00 μμ, καθώς και το Σαββατοκύριακο ή σε μέρες αργιών θα επεξεργαστούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε πόσο καιρό θα παραδοθεί το δέμα μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 48 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών οπουδήποτε στην Ελλάδα 


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψετε ή ανταλλαγή, εφόσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Διατήρηση καλή παρουσίαση (το προϊόν δεν έχει σπάσει, γδαρμένο).
2. Δεν υπάρχει καμία ζημία που προκλήθηκε από κακή χρήση.
3. άθικτη αρχική συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ σε περίπτωση που τους είχε συμπεριληφθεί.
4. Το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη. (Σε περίπτωση επιστροφής των πελατών εμπόρευμα πληρώνει 1 χρέωση courier αντί για 2 τελών για τις μεταφορές και στις δύο κατευθύνσεις).
ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ
Τραπεζικό έμβασμα - εισάγετε το πλήρες όνομα του δικαιούχου του λογαριασμού και το IBAN (αριθμός λογαριασμού). Η πληρωμή θα ακολουθήσει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας σε εμάς.

 
 
 
 

 

Send us inquiry: