Телефон 21 12340080

ΥΠΕΡΉΧΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΉ ΣΥΣΚΕΥΉ ΚΑΤΆ ΚΡΕΑΤΟΕΛΙΈΣ ΚΑΙ ΑΡΟΥΡΑΊΟ ΤΥΦΛΟΠΌΝΤΙΚΑ

Τιμή (Incl.tax):
47,00 €
Αμεσα διαθέσιμο
Ποσότητα:

Υπερήχων ηλεκτρονική συσκευή για την προστασία από κρεατοελιές και ΜΙΚΡΟ ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΕΣ περιοχή του αρουραίου που καλύπτει 1000 τετραγωνικών μέτρων

Περιγραφη

Αριθμός καταλόγου: 500721

Βάρος: 0.2000

Μάρκα на Παραγωγός: Тайван

Μοιραστείτε το προϊόν:

 

Ηλεκτρονική συσκευή υπερήχων για εξοστρακισμός και την προστασία των υπόγειων τρωκτικών SILVATRONIC.

Η ηλεκτρονική συσκευή υπερήχων για να αποκρούουν υπόγειο τρωκτικά μια εντελώς ανθρώπινη και αποτελεσματική μέθοδος για να αποκρούσει τυφλοπόντικες και αρουραίο τυφλοπόντικα από τον κήπο σας. Η συσκευή για την προστασία των κρεατοελιές και mole αρουραίος από μασίφ περίβλημα από αλουμίνιο και καπάκια από πλαστικό ABS.

Πώς ηλεκτρονική συσκευή υπερήχων για την προστασία των υπόγειων τρωκτικών:
υπόγειο τρωκτικά έχουν κακή όραση, αλλά σε αντάλλαγμα για αυτό το ιδιαίτερα ανεπτυγμένη την ακοή και την ευαισθησία στις δονήσεις του εδάφους. Ηλεκτρονικές συσκευές για την καταπολέμηση του υπόγειου τρωκτικά χρησιμοποιούν αυτή την ευαισθησία. Θα εκδώσει δονούμενο ήχο αλλάζοντας παραμέτρους και σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα. Είναι ενοχλεί και φοβίζει υπόγεια τρωκτικά και τους ανάγκασαν να εγκαταλείψουν την προστατευόμενη περιοχή.

Η ηλεκτρονική συσκευή κατά υπόγειο τρωκτικά είναι εντελώς ακίνδυνο για τους ανθρώπους και τα κατοικίδια ζώα.

Οδηγίες για τη χρήση της συσκευής κατά κρεατοελιές και αρουραίο τυφλοπόντικα:
1. Ξεβιδώστε το καπάκι της συσκευής αριστερόστροφα
2.Izvadete εσωτερική μονάδα της συσκευής.
3.Postavete 4 τεμ. /1.5V-R20/D/ Μπαταρίες σύμφωνα με τις οδηγίες σχετικά με τα μέσα ετικέτα. Μέσα σε 15 δευτερόλεπτα. θα ακούσετε τον ήχο δόνησης, η οποία αποτελεί ένδειξη της μονάδας λειτουργίας κατά υπόγεια τρωκτικά.
4.Γιρηστε εσωτερική μονάδα στον τομέα της στέγασης.
5.Στριψτε το καπάκι της συσκευής προς τα δεξιά.
6.Χρησιμοποιώντας κάποιο κατάλληλο εργαλείο με διαστάσεις παρόμοιες με τη συσκευή ανοίξτε μια τρύπα στο έδαφος και τοποθετήστε τη συσκευή,θάβοντας τον μέχρι τα 3/4 του μήκους του.
7. για να εξασφαλιστεί η μέγιστη επαφή, πιέστε το χώμα και στη μονάδα.

Σημαντικό:
1. Μην συνθλίψει συσκευή για υπόγεια τρωκτικά με ένα σφυρί ή άλλο σκληρό αντικείμενο.
2.Συσκευή για την καταπολέμηση υπόγειες εργασίες των τρωκτικών με ένα σετ μπαταριών 4-6 μήνες. Μετά την περίοδο αυτή, ελέγξτε αν δεν ακούτε το δονούμενο ήχο -. Αντικαταστήσετε τις μπαταρίες
3. Για να πάρετε το μέγιστο αποτέλεσμα του έργου της μονάδας, πρέπει να τοποθετείται σε ασφαλή περιοχή μετά από βαθιά άροση να καταστρέψει τα παλιά καταφύγια των τρωκτικών και τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν από την φύτευση ενός καλλιέργεια.
4.Μην περιμένετε μια άμεση αντίδραση από τα επιβλαβή ζώα. Μετά την τοποθέτηση της συσκευής χρίζονται 2-3 εβδομάδες, ανάλογα με τον τύπο του εδάφους και την αρχική πυκνότητα του εδάφους τρωκτικών

Τεχνικά χαρακτηριστικά των τρωκτικών συσκευής υπόγειο:
Τροφοδοσία: (. 4 τεμ D μπαταρίες) 4,5V / DC
Συχνότητα: 300-400 Hz
Αποτελεσματική Εμβαδό: 1000 τ.μ.
Εγγύηση: 12 μηνες
Προέλευση: Ταϊβάν

Παράδοση:
Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex σε κάθε σημείο στην Ελλάδα

Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex εντός 3-5 εργάσιμων ημερών

Πώς και πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 24 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες που έχουν γίνει μετά τις 15:00 μμ, καθώς και το Σαββατοκύριακο ή σε μέρες αργιών θα επεξεργαστούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε πόσο καιρό θα παραδοθεί το δέμα μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 48 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών οπουδήποτε στην Ελλάδα 


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψετε ή ανταλλαγή, εφόσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Διατήρηση καλή παρουσίαση (το προϊόν δεν έχει σπάσει, γδαρμένο).
2. Δεν υπάρχει καμία ζημία που προκλήθηκε από κακή χρήση.
3. άθικτη αρχική συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ σε περίπτωση που τους είχε συμπεριληφθεί.
4. Το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη. (Σε περίπτωση επιστροφής των πελατών εμπόρευμα πληρώνει 1 χρέωση courier αντί για 2 τελών για τις μεταφορές και στις δύο κατευθύνσεις).
ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ
Τραπεζικό έμβασμα - εισάγετε το πλήρες όνομα του δικαιούχου του λογαριασμού και το IBAN (αριθμός λογαριασμού). Η πληρωμή θα ακολουθήσει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας σε εμάς.

 
 
 
 

 

Παρομοια Προιοντα
Send us inquiry: