Телефон 21 12340080

ΥΠΕΡΉΧΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΉ ΣΥΣΚΕΥΉ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΤΩΝ ΤΡΩΚΤΙΚΏΝ

Τιμή (Incl.tax):
45,00 €
Αμεσα διαθέσιμο
Ποσότητα:

Υπερήχων ηλεκτρονική συσκευή εναντίον των τρωκτικών PESTREPELLER καλιψη 450τ.μ

Περιγραφη

Αριθμός καταλόγου: 500714

Βάρος: 0.4500

Μάρκα на Παραγωγός: Тайван

Μοιραστείτε το προϊόν:

Υπερήχων ηλεκτρονική συσκευή κατάλληλα για την θεραπεία και την προστασία από τα τρωκτικά PESTREPELLER.

Υπερήχων ηλεκτρονική συσκευή για την προστασία από ποντίκια και αρουραίους που εκπέμπουν ισχυρό σήμα υπερήχων με μεταβλητή συχνότητα στην περιοχή από 30 kHz - 65 kHz. Εργαστήριο αποδειχθεί ότι το υπερηχογράφημα με τέτοιες επιθέσεις βίας το νευρικό σύστημα των τρωκτικών ως αιτίες άγχους τους και την έντονη δυσφορία και τους κάνει να αφήσει προστατεύεται από την περιοχή της συσκευής υπερήχων.

Η συσκευή υπερήχων εναντίον των τρωκτικών δεν ακούγεται για τον άνθρωπο, αλλά κρίσιμη για τρωκτικά ποντίκια και αρουραίους.

Συχνότητες που εκπέμπονται από τη συσκευή υπερήχων εναντίον των τρωκτικών αλλάξει "κύμα", η οποία δεν επιτρέπει τρωκτικά να συνηθίσει σε αυτό και έτσι να εξασφαλίζεται υψηλή απόδοση ηλεκτρονική συσκευή εναντίον των τρωκτικών.

Υπερήχων ηλεκτρονική συσκευή διαθέτει μια περιοχή κάλυψης έως και 450 m2 όταν δεν υπάρχουν χοντρούς τοίχους και διαχωριστικά παρεμβαίνουν με το σήμα υπερήχων για να εξαπλωθεί. Στη συνέχεια, όταν το δωμάτιο είναι φράγμα θα πρέπει να τοποθετηθεί μια συσκευή / s σε κάθε δωμάτιο.

Αρχή της υπερηχητικών σημάτων και την κατανομή τους στο χώρο αυτό είναι ότι το υπερηχητικό σήμα αντανακλάται στην στερεή επιφάνεια και ζητείται ή δεν αντικατοπτρίζονται στις μαλακές επιφάνειες.
Για τοποθετώντας τη μέγιστη ορθή και αποτελεσματική συσκευή υπερήχων εναντίον των τρωκτικών, δεν θα πρέπει να το τοποθετήσετε σε κουρτίνες, έπιπλα και άλλα δεν θα πρέπει να τοποθετείτε ογκώδη αντικείμενα στο μπροστινό μέρος της μονάδας για τα τρωκτικά.

Πώς λιτουργη υπερηχων ηλεκτρονική συσκευή εναντίον των τρωκτικών:
ηλεκτρονικές συσκευές εναντίον των τρωκτικών να βρίσκεται συνεχώς κάτω από τη δύναμη δίκτυο μέσω παρεχόμενο προσαρμογέα. Το αποτέλεσμα θα είναι ορατό μετά από μερικές ημέρες. Στη συνέχεια, θα παρατηρήσετε την κίνηση των τρωκτικών που θέλουν να εγκαταλείψουν την αίθουσα στην οποία τοποθετείται η μονάδα, και στη συνέχεια σε λίγες μέρες θα υπάρξει μια πλήρης απουσία των τρωκτικών.

Παρά το γεγονός ότι η συσκευή υπερήχων εναντίον των τρωκτικών περιστασιακές επισκέψεις σε ποντίκια και αρουραίους δεν αποκλείονται στην προσπάθειά τους να αναζητούν τροφή και μέρος για ζεστασιά το χειμώνα. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι θα παραμείνει μόνιμα στην προστατευόμενη περιοχή, επειδή το υπερηχητικό σήμα τους φοβίζει και φεύγουν αμέσως ασφαλή περιοχή.

Συσκευή εναντίον των τρωκτικών πρέπει να παραμένουν αναμμένοι συνεχώς. κατανάλωση ρεύματος είναι αμελητέα, σχεδόν μηδενική

συσκευή ηλεκτρονίων εναντίον των τρωκτικών έχουν ένα κουμπί δοκιμής ότι όταν πιέζεται ηχητικό σήμα που δηλώνει ότι η πομπούς συσκευή τρωκτικών δουλειά σωστά. Μην προσπαθήσετε κουμπί "δοκιμή" για μεγάλο χρονικό διάστημα.

ηλεκτρονηκι συσκευη εναντίον των τρωκτικών έχει ενδεικτική λυχνία LED που ανάβει με κόκκινο χρώμα όταν η μονάδα είναι ενεργοποιημένη και λειτουργεί.

Διαστάσεις: 12x9x7 cm
Περιοχή κάλυψης: 450τμ
προέλευσης: Ταϊβάν
Εγγύηση: 12 μηνες

Παράδοση:
Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex σε κάθε σημείο στην Ελλάδα

Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex εντός 3-5 εργάσιμων ημερών

Πώς και πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 24 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες που έχουν γίνει μετά τις 15:00 μμ, καθώς και το Σαββατοκύριακο ή σε μέρες αργιών θα επεξεργαστούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε πόσο καιρό θα παραδοθεί το δέμα μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 48 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών οπουδήποτε στην Ελλάδα 


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψετε ή ανταλλαγή, εφόσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Διατήρηση καλή παρουσίαση (το προϊόν δεν έχει σπάσει, γδαρμένο).
2. Δεν υπάρχει καμία ζημία που προκλήθηκε από κακή χρήση.
3. άθικτη αρχική συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ σε περίπτωση που τους είχε συμπεριληφθεί.
4. Το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη. (Σε περίπτωση επιστροφής των πελατών εμπόρευμα πληρώνει 1 χρέωση courier αντί για 2 τελών για τις μεταφορές και στις δύο κατευθύνσεις).
ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ
Τραπεζικό έμβασμα - εισάγετε το πλήρες όνομα του δικαιούχου του λογαριασμού και το IBAN (αριθμός λογαριασμού). Η πληρωμή θα ακολουθήσει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας σε εμάς.

 
 
 
 

 

Send us inquiry: