Телефон 21 12340080

ΥΠΕΡΉΧΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΉ ΣΥΣΚΕΥΉ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΤΩΝ ΤΡΩΚΤΙΚΏΝ BIRD GARD PRO®

Τιμή (Incl.tax):
620,00 €

Υπερήχων ηλεκτρονική συσκευή εναντίον των τρωκτικών PESTREPELLER των 450τ.μ.

Περιγραφη

Αριθμός καταλόγου: 500717

Βάρος: 1.0000

Μάρκα на Παραγωγός: WEITECH

Free delivery

Μοιραστείτε το προϊόν:

Μέσα προστασίας από τα πτηνά BIRD GARD PRO®

Η συσκευή ενάντια πουλί εκπέμπει βιο-σήματα με τη μορφή των εγγραφών των αρπακτικών πουλιών στη φύση είναι μια απειλή για τα μικρότερα και τα αρπακτικά πουλιά. Με βιοσημάτων εξασφαλίσει την προστασία των αντικειμένων σας. BIRD GARD PRO® προορίζεται για χρήση σε εξωτερικούς χώρους. Προστατεύει πτηνοτροφία περιοχές, αμπελώνες, κήπους, βεράντες, λίμνες, αεροδρόμια, καταστήματα τροφίμων, αποθήκες, καταστήματα ζωοτροφών για τη γεωργική παραγωγή ...

Όλες οι εγγραφές των αρπακτικών πουλιών που εκπέμπει προστατευτική διάταξη είναι υψηλής ποιότητας και σε πραγματικό πλάτος Μπορούν ακούγεται όπως μπορεί να ακουστεί στη φύση.

κάθε διατάξεως προστασίας από τις επιβλαβείς πουλιά μεταδίδουν ψηφιακές ηχογραφήσεις από 8 κομμάτια αρπακτικά, το καθένα από αυτά μπορεί να ενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί από τον χρήστη, ανάλογα με την κρίση του.

Οι συσκευές κατά των πτηνών BIRD GARD PRO® παράγονται σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις, το καθένα με ένα συγκεκριμένο σύνολο 8 ο αριθμός των εγγραφών. Ο συνδυασμός σε κάθε μία από τις τρεις εκδοχές καθορίζεται από τον κατασκευαστή χωρίς την δυνατότητα αλλαγής. Κάθε μονάδα έχει ένα αυτοκόλλητο στο κύτος με μια ακριβή περιγραφή των εγγραφών που μεταδίδονται.

Έκδοση: 1
συσκευή κατά BIRD πουλί GARD PRO® -Τυπικό έχει καθολική εφαρμογή στον τομέα της προστασίας από ανεπιθύμητη παρουσία των πουλιών και περιλαμβάνουν τα αρχεία αυτών των αρπακτικών πουλιών:
1. - Ρέγγα γλάρος - επιθετική πολύ στενός συγγενής του Glarus (Ασημόγλαρο), ευρέως διαδεδομένη στις παράκτιες πόλεις και φωλιάσματος στέγες των σπιτιών και πολυκατοικιών?
2. - Μαύρη γλάρος - Γλάρος κυκλοφόρησε πεδιάδα κοντά σε μεγάλα ποτάμια, προκαλώντας σοβαρές ζημιές στα ιχθυοτροφεία?
3. - Κοινή γλάρος - Γλάρος ζουν μόνο το χειμώνα Dobrogea?
4. - Starling - Starling, πολλαπλές φθινόπωρο, ζει σε κοπάδια μέχρι και 10.000 έως 20.000 αντίτυπα, γενικά συγκεντρωμένες γύρω από τα αμπέλια και προκαλώντας σοβαρές ζημιές εξόδου, ιδιαίτερα στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας?
5. - Ευρωπαϊκό ψαρόνι - επίσης Starling, πολλαπλές φθινόπωρο, ζει σε κοπάδια μέχρι και 10 χιλιάδες έως 20 χιλιάδες αντίτυπα, συγκεντρώνονται γύρω από τους αμπελώνες και προκαλώντας σοβαρές ζημιές στην παραγωγή?
6. - Μαύρο ράμφος καρακάξα - Καρακάξα, που συνήλθαν σε οικισμούς, εξαιρετικη πουλίων αναζητούν νέους και τα αυγά των άγριων πτηνών, τα κατοικίδια ζώα, κ.λπ. Μπορείτε να βρείτε όλα αυτά που είναι κρυμμένο κάπου και πρόκειται να φάτε. Ένα σοβαρό πρόβλημα για τους αγρότες?
7. - ΔΙΠΛΟΣΆΙΝΟ - γεράκι, η αρπακτικό που προσβάλλει κυρίως τα πτηνά, την πτήση του τρομάζουν όλοι το μέγεθος του ένα περιστέρι να λαλήσει κλήση του ως ένα αρχείο είναι ιδιαίτερα αποκρουστικό δράση των εχθρών σας
8. - Πύργος - Πύργος κάνει μεγάλες συγκεντρώσεις κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών στις πόλεις (π.χ. Στάρα Ζαγόρα, Karnobat, Ντόμπριτς, κλπ) κούρνιασμα σε πάρκα.. Dirty δρόμους και τους περαστικούς. Φωλιά στους δρόμους της πλατάνια. Κοντά σε αεροδρόμια συνιστούν σοβαρό κίνδυνο, ειδικά όταν μετά από βροχή φιλοξενήσει αναζητήσουν τροφή - σκουλήκια έξω και γυμνοσάλιαγκες και voles.

Έκδοση: 2
Συσκευή κατά BIRD πουλί GARD PRO® ΕΙΔΙΚΕΣ έχει σχεδιαστεί ειδικά για να αποκρούσει "αστικές" πουλιά (περιστέρια, γλάροι , κοράκια, καρακάξες, ψαρόνια, σπουργίτια) και περιλαμβάνει ηχογραφήσεις αυτών των αρπακτικών πουλιών που αποτελούν κίνδυνο για αυτά τα παράσιτα:
1. - Ηλεκτρονική σκιάχτρο - Τεχνητά αναπτύχθηκε ψηφιακό σήμα (ηλεκτρονική σκιάχτρο) με αποδεδειγμένη απωθητική δράση για τα παράσιτα?
2. - Ηλεκτρονική σκιάχτρο - Τεχνητά αναπτύχθηκε ψηφιακό σήμα (ηλεκτρονική σκιάχτρο) με αποδεδειγμένη απωθητική δράση για τα παράσιτα?
3. - Screech- τεχνητά αναπτύχθηκε ψηφιακό σήμα (κραυγή, κραυγή, απότομη τρίψιμο του θορύβου) με αποδεδειγμένη απωθητική δράση για τα παράσιτα?
4. - Πετρίτης - Peregrine Falcon, που χρησιμοποιούνται για την απομάκρυνση των τυχόν πτηνά
5. - Ring-τιμολογείται γλάρος - Prastenchatoklyuna γλάρος, προκαλώντας ζημιές σε krayvodni περιοχές?
6. - Sharp-shinned γεράκι - είδος γερακιού αρπακτικό?
7. - Ευρασίας Γερακίνα - Κοινή Γερακίνα?
8. - Sparrowhawk - Μικρή Hawk (vrabchar) πτήσης και ακούγεται εξορκισμού του κάθε ωδικά πτηνά μέγεθος του κορυδαλλοί, σπουργίτια και τα βυζιά.

Έκδοση: 3
συσκευή κατά BIRD πουλί GARD PRO® ΕΙΔΙΚΕΣ 3 έχει σχεδιαστεί ειδικά για να αποκρούσει κοινό στη Βουλγαρία κοράκια / κοράκια / κοράκια και περιλαμβάνουν τα αρχεία αυτών των αρπακτικών πουλιών που αποτελούν κίνδυνο για αυτά τα παράσιτα:
1. - Crow αγωνία - Τεχνητά αναπτύχθηκε ψηφιακό σήμα (ηλεκτρονική σκιάχτρο) με αποδεδειγμένη αγχωτική επίδραση στην Crows πουλιά?
2. - Crow κίνδυνος - Τεχνητά αναπτύχθηκε ψηφιακό σήμα (ηλεκτρονική σκιάχτρο) λειτουργεί ως σήμα κινδύνου για Crows πουλιά?
3. - Raven - Raven marshar πιο μεγάλο κοράκι πουλιών πολύ "έξυπνο" στη χώρα εμφανίζεται πιο συχνά σε φαράγγια των ποταμών, βραχώδεις κορυφογραμμές, την έκκλησή του διώχνει κοράκι άλλα πτηνά?
4. - Πύργος - Πύργος κάνει μεγάλες συγκεντρώσεις κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών στις πόλεις (π.χ. Στάρα Ζαγόρα, Karnobat, Ντόμπριτς, κλπ) κούρνιασμα σε πάρκα.. Dirty δρόμους και τους περαστικούς. Φωλιά στους δρόμους της πλατάνια. Κοντά σε αεροδρόμια συνιστούν σοβαρό κίνδυνο, ειδικά όταν μετά από βροχή φιλοξενήσει αναζητήσουν τροφή - σκουλήκια έξω και γυμνοσάλιαγκες και voles?
5. - Euro ψαρόνι - Starling, πολλαπλές φθινόπωρο, ζει σε κοπάδια μέχρι 10000 με 20000 αντίγραφα, συγκεντρώνονται γύρω από τους αμπελώνες και προκαλώντας σοβαρές ζημιές στην παραγωγή?
6. - Ευρασίας Κότσυφας - Κως Songbird?
7. - Ευρασίας Γερακίνα - Κοινή Γερακίνα?
8. - ΒΡΑΧΟΚΙΡΚΊΝΕΖΟ - χαρταετούς είδος μικρού γερακιού που τρέφεται με ποντίκια και μικρά ωδικά πτηνά,

την έναρξη ή διακοπή της μετάδοσης του κάθε ένα από τα 8 ρεκόρ στο συνδυασμό της συσκευής για την προστασία των πτηνών από τον καταναλωτή έως 8 διαφορετικά κουμπιά που βρίσκονται οδηγείτε στεφάνη ενάντια πουλί πουλί GARD PRO®.

η ασφάλεια της συσκευής και προστασία ενάντια σε επιβλαβές πουλιά ρυθμιστής έχει όγκο, που επιλέγει ένα κατάλληλο όγκο ανάλογα με την κατάσταση της χρήσης της συσκευής.

η συσκευή για την προστασία των πτηνών μπορεί να να ρυθμιστεί ώστε να λειτουργεί μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας, μόνο τη νύχτα ή όλο το εικοσιτετράωρο.

ορίζοντας τα αρχεία μπορεί να μεταδοθεί με τη σειρά που ορίζεται στην έκδοση της συσκευής (βλέπε παραπάνω) και μπορεί να εκπέμπεται σε μια τυχαία ακολουθία που επιτυγχάνει neprivikvane πουλιά να τρέφονται και να ενισχύσει την αποτελεσματικότητα της συσκευής για την προστασία των πτηνών.

Η περίοδος των σημάτων εκπομπής υπόκειται σε ρύθμιση - μεταξύ 17 δευτερόλεπτα και 30 λεπτά. Το χρονικό διάστημα (παύση) μεταξύ των εγγραφών μπορεί επίσης να ρυθμιστεί από το χρήστη ανάλογα με την κατάσταση και το επιθυμητό αποτέλεσμα κατά των επιβλαβών πουλιά.

Η συσκευή για την προστασία των πτηνών τροφοδοτείται από ένα τροφοδοτικό 220VAC / 12VDC, που περιλαμβάνονται. Το πακέτο περιλαμβάνει σφιγκτήρες καλωδίων, εξειδικευμένο σε 12V μπαταρία του αυτοκινήτου

συσκευή για την προστασία των πουλιών GARD PRO® μπορεί να παρέχεται με ένα ειδικά σχεδιασμένο για το σκοπό αυτό ηλιακά πάνελ, το οποίο είναι ένα προαιρετικό προϊόν (έξω από το σύνολο των τιμών που προσφέρουμε ). Όταν δεν έχετε ένα πλέγμα ή κοντά μπαταρία, ηλιακά πάνελ σας δίνει δύναμη. Κατάλληλο για το πεδίο της προστασίας των πτηνών.

Το σύνολο της συσκευής από τα πτηνά που περιλαμβάνει 1 τεύχος επιπλέον ήχο εκπομπού - στήλη τόνο τύπου, η οποία προστίθεται στο ενσωματωμένο ηχείο της συσκευής ομιλία, πολλαπλασιάστε το αποτέλεσμα της χρήσης της συσκευής και αυξάνει την περιοχή της αποτελεσματικότητας δύο φορές (για να 10-12 στρέμματα, ανάλογα με τον τύπο του πεδίου

συσκευές για την προστασία από τις πουλιών GARD PRO® έχει συμπεριληφθεί με εξαρτήματα υψηλής ποιότητας για τοποθέτηση σε τοίχο ή κάθετη ράβδο, η οποία εξασφαλίζει υγιή εμμονή του.

 

προέλευσης: Αμερική   

Εγγύηση: 12τ.μ.

Παράδοση:
Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex σε κάθε σημείο στην Ελλάδα

Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex εντός 3-5 εργάσιμων ημερών

Πώς και πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 24 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες που έχουν γίνει μετά τις 15:00 μμ, καθώς και το Σαββατοκύριακο ή σε μέρες αργιών θα επεξεργαστούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε πόσο καιρό θα παραδοθεί το δέμα μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 48 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών οπουδήποτε στην Ελλάδα 


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψετε ή ανταλλαγή, εφόσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Διατήρηση καλή παρουσίαση (το προϊόν δεν έχει σπάσει, γδαρμένο).
2. Δεν υπάρχει καμία ζημία που προκλήθηκε από κακή χρήση.
3. άθικτη αρχική συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ σε περίπτωση που τους είχε συμπεριληφθεί.
4. Το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη. (Σε περίπτωση επιστροφής των πελατών εμπόρευμα πληρώνει 1 χρέωση courier αντί για 2 τελών για τις μεταφορές και στις δύο κατευθύνσεις).
ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ
Τραπεζικό έμβασμα - εισάγετε το πλήρες όνομα του δικαιούχου του λογαριασμού και το IBAN (αριθμός λογαριασμού). Η πληρωμή θα ακολουθήσει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας σε εμάς.

 
 
 
 

 

Send us inquiry: