Телефон 21 12340080

ΥΠΕΡΉΧΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΉ ΣΥΣΚΕΥΉ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΤΩΝ ΤΡΩΚΤΙΚΏΝ -3 τεμάχια

Τιμή (Incl.tax):
51,00 €
Αμεσα διαθέσιμο
Ποσότητα:

Συσκευή υπερηχους εναντίον των τρωκτικών και εντόμων Σετ από τρεις ηλεκτρονικές συσκευές κατά των παρασίτων.

Περιγραφη

Αριθμός καταλόγου: 100602

Βάρος: 0.1000

Μάρκα на Παραγωγός: Pest Stop - UK

Μοιραστείτε το προϊόν:

Υπερήχων ηλεκτρονική συσκευή για την προστασία από τα τρωκτικά PEST STOP-PSIR-OR 

(Σετ τριών ηλεκτρονικών συσκευών κατά τρωκτικά και έντομα)

Υπερήχων ηλεκτρονική συσκευή από ποντίκια και αρουραίους PEST STOP - PSIR-OR είναι μια συσκευή που διώχνει τα τρωκτικά μέσω υπερηχητικών κυμάτων μέσα σε ένα δωμάτιο μέχρι και 93 τετραγωνικά μέτρα Τα υπερηχητικά κύματα που εκπέμπονται από τη συσκευή είναι αθόρυβος και ακίνδυνη για τον άνθρωπο και τα κατοικίδια ζώα. Έχουν ρυθμιστεί για να ενεργούν μόνο με τρωκτικά και μερικά έντομα όπως οι κατσαρίδες και αράχνες, αλλά σε χαμηλή πυκνότητα. Η συσκευή προκαλεί τα ποντίκια και αρουραίους έντονη δυσφορία και το άγχος με τον περιορισμό ανενόχλητοι αναπαραγωγής τους και τη διατροφή. Αυτό ακριβώς είναι ο κύριος λόγος που αφήνουν τις θέσεις όπου έχει τοποθετηθεί ηλεκτρονική συσκευή. Συχνότητες που μεταδίδονται ηλεκτρονική συσκευή αλλάζει συνεχώς και έτσι δεν υπάρχει συνηθίσει σε αυτές. Η συσκευή πρέπει να λειτουργεί συνεχώς - αυτό θα αποτρέψει μελλοντικές επισκέψεις σε ποντίκια και αρουραίους στους χώρους όπου τοποθετείται.

Πού να τοποθετήσετε τη συσκευή από τρωκτικά PEST STOP - PSIR-OR

Η ηλεκτρονική συσκευή PEST STOP - PSIR-OR έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει μια περιοχή μέχρι 93 τετραγωνικών μέτρων Θα πρέπει να έλθει σε επαφή, το οποίο έχει θέα στον ευρύτερο μέρος του δωματίου για να επιτρέψουν τα κύματα υπερήχων εξαπλωθεί σε όλη την αίθουσα. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι τα υπερηχητικά κύματα μπορούν να περάσουν μέσα ύλη ή αντικείμενα. Αντικατοπτρίζουν τις σκληρές επιφάνειες και απορροφάται μαλακό. Μην τοποθετείτε τη συσκευή υπερήχων πίσω από κουρτίνες, έπιπλα ή πράγματα που σταματούν μετάδοση υπερήχων εναντίον των τρωκτικών.

Αναμενόμενος αντίκτυπος των ηλεκτρονικών συσκευών κατά ποντίκια και αρουραίους PEST STOP - PSIR-OR

Η αρχική επίδραση της συσκευής υπερήχων κατά ποντίκια και αρουραίους θα συμβεί μετά από τρεις έως τέσσερις ημέρες και το πολύ δύο εβδομάδες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορεί κανείς να παρατηρήσει μια αυξημένη δραστηριότητα των τρωκτικών. Επιδιώκουν να εγκαταλείψουν τις εγκαταστάσεις όπου βάζετε τη μονάδα. Συνήθως εγκαταλείψουν τις εγκαταστάσεις ταυτόχρονα έχουμε εισέλθει σε αυτά. Σε υψηλή πυκνότητα των τρωκτικών, οι ποντικοί και οι αρουραίοι μπορεί να χρησιμοποιήσει βοηθητικά μεθόδων όπως παγίδες, κολλώδης παγίδες, με την οποία διατίθεται κυνηγηθεί τρωκτικά.

 τεχνικά δεδομένα:

Υπερηχων: 93kv.m
Μέγεθος: 8 x 8 x 3 cm.

  ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:

Τα υπερηχητικά κύματα κατά τα ποντίκια και οι αρουραίοι δεν μπορώ να περάσει μέσα από τοίχους και επιφάνειες, που αντικατοπτρίζεται σε στερεά αντικείμενα και να απολαύσετε στο μαλακό. Μην τοποθετείτε τη συσκευή για την προστασία από τα τρωκτικά PEST STOP πίσω από έπιπλα, κουρτίνες ή σε περιορισμένους χώρους. Βάλτε την ηλεκτρονική συσκευή για να κοιτάξουμε προς το - ευρύτερο μέρος του δωματίου, έτσι υπερήχων κύματα θα εξαπλωθεί παντού και προστατεύεται από τα τρωκτικά πιο αποτελεσματικά.

Γιατί να αγοράσετε αυτή τη συσκευή για την προστασία από τα τρωκτικά;:

 Ανθεκτικό και αποτελεσματική προστασία του σπιτιού ή του γραφείου σας όλο το εικοσιτετράωρο 24/7.

 Δεν απαιτεί αναλώσιμα και συντήρηση

 Χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών και παρασκευασμάτων.

Ασφαλές για τον άνθρωπο και τα ζώα.

 Οι υπηρεσίες εγγύησης.

Χώρα προέλευσης: Κίνα υπό τον έλεγχο της Πέστης STOP.CO.UK

Υποβλήθηκε EURO PEST Ltd. Sofia Lyulin 3 BL 380; 21 12340080
Εγγύηση: 24 μηνες

Παράδοση:
Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex σε κάθε σημείο στην Ελλάδα

Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex εντός 3-5 εργάσιμων ημερών

Πώς και πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 24 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες που έχουν γίνει μετά τις 15:00 μμ, καθώς και το Σαββατοκύριακο ή σε μέρες αργιών θα επεξεργαστούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε πόσο καιρό θα παραδοθεί το δέμα μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 48 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών οπουδήποτε στην Ελλάδα 


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψετε ή ανταλλαγή, εφόσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Διατήρηση καλή παρουσίαση (το προϊόν δεν έχει σπάσει, γδαρμένο).
2. Δεν υπάρχει καμία ζημία που προκλήθηκε από κακή χρήση.
3. άθικτη αρχική συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ σε περίπτωση που τους είχε συμπεριληφθεί.
4. Το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη. (Σε περίπτωση επιστροφής των πελατών εμπόρευμα πληρώνει 1 χρέωση courier αντί για 2 τελών για τις μεταφορές και στις δύο κατευθύνσεις).
ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ
Τραπεζικό έμβασμα - εισάγετε το πλήρες όνομα του δικαιούχου του λογαριασμού και το IBAN (αριθμός λογαριασμού). Η πληρωμή θα ακολουθήσει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας σε εμάς.

 
 
 
 

 

Send us inquiry: