Телефон 21 12340080

Υπερήχων ηλεκτρονική συσκευή εναντίον των τρωκτικών PEST STOP PSIR-ON

Τιμή (Incl.tax):
24,90 €
Αμεσα διαθέσιμο
Ποσότητα:

Υπερήχων ηλεκτρονική συσκευή κατά ποντίκια, αρουραίους, κατσαρίδες και αλλα. Περιοχή κάλυψη 93 τ.μ.

Περιγραφη

Αριθμός καταλόγου: 100601

Βάρος: 0.1000

Μάρκα на Παραγωγός: Pest Stop - UK

Μοιραστείτε το προϊόν:

Υπερήχων ηλεκτρονική συσκευή εναντίον των τρωκτικών PEST STOP -PSOR-Ή

Υπερήχων ηλεκτρονική συσκευή από ποντίκια και αρουραίους PEST STOP είναι μια συσκευή που διώχνει τα τρωκτικά μέσω υπερηχητικών κυμάτων από ένα δωμάτιο έως 93 τ.μ. Τα υπερηχητικά κύματα που εκπέμπονται από τη συσκευή είναι αθόρυβος και αβλαβείς για τους ανθρώπους και τα κατοικίδια ζώα, έχουν βαθμονομηθεί πράξη μόνο σε τρωκτικά και nayakoi έντομα όπως οι κατσαρίδες και αράχνες, αλλά σε χαμηλή πυκνότητα. Η συσκευή προκαλεί τα ποντίκια και αρουραίους έντονη δυσφορία και το άγχος με τον περιορισμό ανενόχλητοι αναπαραγωγής τους και τη διατροφή. Αυτό ακριβώς είναι ο κύριος λόγος που αφήνουν τα μέρη όπου ηλεκτρονική συσκευή τοποθετείται εναντίον των τρωκτικών. Οι συχνότητες που μεταδίδονται ηλεκτρονικά τα τρωκτικά συσκευή αλλάζει συνεχώς, έτσι δεν υπάρχει καμία συνηθίσουμε σε αυτούς. Η μονάδα πρέπει να λειτουργεί συνεχώς, αυτό θα αποτρέψει επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σε ποντίκια και αρουραίους στους χώρους όπου τοποθετείται η μονάδα.

Πού να τοποθετήσετε τη συσκευή από τρωκτικά PEST STOP

Η ηλεκτρονική συσκευή PEST STOP έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει μια περιοχή μέχρι 93 τετραγωνικών μέτρων Θα πρέπει να τοποθετούνται σε επαφή, κοιτάζοντας την πλέον - ευρύτερο μέρος του δωματίου, έτσι ώστε τα υπερηχητικά κύματα εξαπλωθεί σε όλο το δωμάτιο. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι τα υπερηχητικά κύματα μπορούν να περάσουν μέσα ύλη ή αντικείμενα. Αντικατοπτρίζουν τις σκληρές επιφάνειες και απορροφάται μαλακό. Μην τοποθετείτε τη συσκευή υπερήχων πίσω από κουρτίνες, έπιπλα ή πράγματα που σταματούν μετάδοση υπερήχων εναντίον των τρωκτικών.

Αναμενόμενος αντίκτυπος των ηλεκτρονικών συσκευών κατά ποντίκια και αρουραίους PEST STOP

Η αρχική επίδραση της ηλεκτρονικής συσκευής υπερήχων κατά ποντίκια και αρουραίους θα συμβεί μετά από 3 έως 4 ημέρες και το πολύ δύο εβδομάδων. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορεί κανείς να παρατηρήσει μια αυξημένη δραστηριότητα των τρωκτικών. Επιδιώκουν να εγκαταλείψουν τις εγκαταστάσεις όπου βάζετε τη μονάδα. Συνήθως εγκαταλείψουν τις εγκαταστάσεις ταυτόχρονα έχουμε εισέλθει σε αυτά. Σε υψηλή πυκνότητα των τρωκτικών, οι ποντικοί και οι αρουραίοι μπορεί να χρησιμοποιήσει βοηθητικά μεθόδων όπως παγίδες, κολλώδης παγίδες, με την οποία διατίθεται κυνηγηθεί τρωκτικά.

 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:

Τα υπερηχητικά κύματα κατά τα ποντίκια και οι αρουραίοι δεν μπορώ να περάσoυν μέσα από τοίχους και επιφάνειες, που αντικατοπτρίζεται σε στερεά αντικείμενα και να απολαύσετε στο μαλακό. Μην τοποθετείτε τη συσκευή για την προστασία από τα τρωκτικά PEST STOP πίσω από έπιπλα, κουρτίνες ή σε κληστους χώρους. Βάλτε την ηλεκτρονική συσκευή για να κοιτάξουμε προς το - ευρύτερο μέρος του δωματίου, έτσι υπερήχων κύματα θα εξαπλωθεί παντού και προστατεύεται από τα τρωκτικά πιο αποτελεσματικά.

Καλιψη και τεχνικα δεδομενα":

Υπερήχων :93 τ.μ.

Διαστάσεις : 8 x 8 x 3 cm.

Γιατί να αγοράσετε αυτή τη συσκευή για την προστασία από τα τρωκτικά;:

 Ανθεκτικό και αποτελεσματική προστασία του σπιτιού ή του γραφείου σας όλο το εικοσιτετράωρο 24/7.

 Δεν απαιτεί αναλώσιμα και συντήρηση

 Χωρίς  χρήση χημικών ουσιών και παρασκευασμάτων.

 Ασφαλές για τον άνθρωπο και τα ζώα.

 Οι υπηρεσίες εγγύησης.

Χώρα προέλευσης: Κίνα υπό τον έλεγχο της Πέστης STOP.CO.UK
Υποβλήθηκε EURO PEST Ltd. Sofia Lyulin 3 BL 380 0700 10 522
Εγγύηση: 24 μηνες 

Παράδοση:
Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex σε κάθε σημείο στην Ελλάδα

Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex εντός 3-5 εργάσιμων ημερών

Πώς και πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 24 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες που έχουν γίνει μετά τις 15:00 μμ, καθώς και το Σαββατοκύριακο ή σε μέρες αργιών θα επεξεργαστούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε πόσο καιρό θα παραδοθεί το δέμα μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 48 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών οπουδήποτε στην Ελλάδα 


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψετε ή ανταλλαγή, εφόσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Διατήρηση καλή παρουσίαση (το προϊόν δεν έχει σπάσει, γδαρμένο).
2. Δεν υπάρχει καμία ζημία που προκλήθηκε από κακή χρήση.
3. άθικτη αρχική συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ σε περίπτωση που τους είχε συμπεριληφθεί.
4. Το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη. (Σε περίπτωση επιστροφής των πελατών εμπόρευμα πληρώνει 1 χρέωση courier αντί για 2 τελών για τις μεταφορές και στις δύο κατευθύνσεις).
ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ
Τραπεζικό έμβασμα - εισάγετε το πλήρες όνομα του δικαιούχου του λογαριασμού και το IBAN (αριθμός λογαριασμού). Η πληρωμή θα ακολουθήσει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας σε εμάς.

 
 
 
 

 

Send us inquiry: