Телефон 21 12340080

Υπερηχητική συσκευή πτηνών με ηλιακό πάνελ GARDIGO SOLAR BIRD REPELLER 360

Τιμή (Incl.tax):
71,90 €
Εκτός αποθέματος

Ηλιακή υπερηχητική συσκευή κατά των πτηνών, των χελιδόνων, των περιστεριών, των σπουργίτιων, των κουταλιών και των ελάτων

Περιγραφη

Αριθμός καταλόγου: 70600

Βάρος: 0.1000

Μάρκα на Παραγωγός: GARDIGO

Free delivery

Μοιραστείτε το προϊόν:

Υπερηχητική συσκευή πτηνών με ηλιακό πάνελ GARDIGO SOLAR BIRD REPELLER 360

Η ηλεκτρονική συσκευή υπερήχων εναντίον των πτηνών εκπέμπει σήματα υπερήχων ακουστικά που οδηγούν διαφορετικά είδη πουλιών από τα μπαλκόνια, βεράντες, μπαλκόνια, προσόψεις των σπιτιών, περιβόλια, κήπους και χώρους όπου η παρουσία των πουλιών είναι ανεπιθύμητη. Ptitsegona εξαιρετικά συμπαγής και εύκολο να τοποθετηθεί όπως τροφοδοτείται από ένα ηλιακό πάνελ και μια μπαταρία αποθήκευσης, υπάρχει μια 360 ° ακτινοβολία υπερηχητικών σημάτων. Η συσκευή προστατεύει τους τομείς στους οποίους τοποθετείται 24 ώρες την ημέρα κατά τη διάρκεια της σκοτεινής μέρος της ημέρας εκπέμπει ένα ισχυρό φλας φλας πέλματος σε συνδυασμό με υπερήχους.

Μονάδα κατά των πτηνών χρησιμοποιούνται για: χελιδόνια, τα περιστέρια, σπουργίτια, τσίχλες, μαχαίρια κλάδεμα, γλάρους και γλάρους.

GARDIGO SOLAR BIRD Repeller 360 ° με τη χρήση τριών ισχυρών πιεζοηλεκτρικών ομιλητής που εκπέμπουν μια υπερηχητική συχνότητα στα 360 ° γύρω από τη μονάδα και την περιοχή φρουράς των 150 τετραγωνικών μέτρων Η μονάδα έχει δύο που φωτίζεται από ένα φλας λαμπτήρα φλας νύχτα ενισχύει την προστασία των πτηνων. τροφοδοτείται από μπαταρίες που φορτίζονται από ένα ενσωματωμένο ηλιακό κύτταρο, ή προαιρετικά από 5V φορτιστή USB.

Σημαντικές σημειώσεις σχετικά με την εργασία και τη χρήση:

Για να τοποθετηθεί μέγιστη απόδοση της συσκευής σε χώρους που πρέπει να προστατευθούν πριν από το χειμώνα άνοιξη, όταν τα πουλιά έχουν κάνει φωλιές αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν το χρησιμοποιείτε για χελιδόνια προστασίας όλα τα άλλα μικρά πουλιά μπορούν να τοποθετήσουν τη συσκευή από τον Μάρτιο έως τον Ιούλιο. Μονάδα κατά των πτηνών δεν βλάπτει τα πουλιά, αλλά μόνο τους κάνει να αισθάνονται άβολα, όπως φαίνονται για χώρους όπου δεν υπάρχει υπερηχητικά σήματα δεν έχουν διαταραχθεί. Η επίδραση της συσκευής μπορεί να συμβεί για μία ημέρα, αλλά μπορεί να πάρει μια εβδομάδα το μέγιστο αποτέλεσμα της εξαρτάται από το είδος των πουλιών και τις τοπικές συνθήκες και το περιβάλλον.

Τοποθέτηση και τοποθέτηση των πουλερικών:

Η συσκευή είναι τοποθετημένη και εγκατεστημένη γρήγορα και εύκολα, απλά κρέμεται από το γάντζο που είναι μέρος της συσκευής. Η συσκευή μπορεί να τοποθετηθεί σε προσόψεις κατοικιών, οπωροφόρων δέντρων, μπαλκόνια, κήπους, βεράντες. Η συσκευή μπορεί να είναι υγρή για εξωτερική χρήση και μπορεί να τοποθετηθεί σε μεταλλικές επιφάνειες με τον ενσωματωμένο μαγνήτη στο πίσω μέρος της συσκευής.

Χρήση της συσκευής:

Κατ 'αρχήν δεν είναι απαραίτητο να φορτίσετε τις μπαταρίες μέσω ενός εξωτερικού προσαρμογέα. Οι μπαταρίες έχουν φορτιστεί επαρκώς το καλοκαίρι του ηλιακού κυττάρου. Αν η συσκευή χρησιμοποιείται το Φεβρουάριο ως προληπτικό μέτρο κατά χελιδόνια συνιστάται να φορτίζεται με 5 φορτιστή V USB μία φορά την εβδομάδα, λόγω των μικρών ημέρες και μειώνεται το φως του ήλιου. Εάν η συσκευή έχει εγκατασταθεί σε μια σκιασμένη περιοχή, για παράδειγμα σε ένα αυτοκίνητο, μπορεί να τροφοδοτείται συνεχώς με ένα φορτιστή USB 5 V (δεν περιλαμβάνεται).

Ρυθμίσεις συσκευής για πουλιά:

Τα πλήκτρα ελέγχου που βρίσκονται στο πίσω μέρος της μονάδας για την ενεργοποίηση της μονάδας θα πρέπει να κινηθεί το κουμπί του διακόπτη στη θέση ON. Αμέσως μετά το σήμα υπερήχων της συσκευής θα ενεργοποιηθεί. Αν θέλετε να ενεργοποιήσετε το φλας που εκτελείται αυτόματα όταν πέφτει το σκοτάδι θα πρέπει να πατήσετε το κουμπί Auto νύχτα, στη συνέχεια, οι λυχνίες LED ανάβουν για λίγο και η μονάδα θα ηχεί κάθε 30 δευτερόλεπτα. Εάν δεν θέλετε να ενεργοποιήσετε το φλας, απενεργοποιήστε το με το πλήκτρο Auto Night / OFF /

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Τροφοδοσία: συσσωρευτικό: 2 x AA Mignon 850 μπαταρίες mAh (περιλαμβάνεται)
Φόρτιση: Χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο USB (χρόνος φόρτισης περίπου 12 ώρες, δεν περιλαμβάνεται) ή από ηλιακές κυψέλες
Αποτελεσματική εύρος: 7 μέτρα
Συχνότητα: 24-65 kHz +/- 10%, μέγ. 75 dB
LED Ισχύς: φώτα αναβοσβήνουν
Στεγανή: IP43
Ομιλητές: 3 πιεζοηλεκτρικών ομιλητής
Εγκατάσταση: Ολοκληρωμένη μαγνητική θήκη και κρέμεται γάντζο στο πίσω μέρος των
κουμπιών ελέγχου: 2 θέση του διακόπτη Συμπ. / Απενεργοποίηση Συνεχής εργασία και ON. / OFF Μειωμένος ήχος + φλας (αυτόματος αισθητήρας φωτογραφιών στο σκοτάδι)
Μέγεθος: 12.5 cm x 11 cm x 6 cm

Εγγύηση: 24 μηνες
Κατασκευαστής: GARDIGO Γερμανία

 

Παράδοση:
Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex σε κάθε σημείο στην Ελλάδα

Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex εντός 3-5 εργάσιμων ημερών

Πώς και πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 24 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες που έχουν γίνει μετά τις 15:00 μμ, καθώς και το Σαββατοκύριακο ή σε μέρες αργιών θα επεξεργαστούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε πόσο καιρό θα παραδοθεί το δέμα μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 48 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών οπουδήποτε στην Ελλάδα 


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψετε ή ανταλλαγή, εφόσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Διατήρηση καλή παρουσίαση (το προϊόν δεν έχει σπάσει, γδαρμένο).
2. Δεν υπάρχει καμία ζημία που προκλήθηκε από κακή χρήση.
3. άθικτη αρχική συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ σε περίπτωση που τους είχε συμπεριληφθεί.
4. Το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη. (Σε περίπτωση επιστροφής των πελατών εμπόρευμα πληρώνει 1 χρέωση courier αντί για 2 τελών για τις μεταφορές και στις δύο κατευθύνσεις).
ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ
Τραπεζικό έμβασμα - εισάγετε το πλήρες όνομα του δικαιούχου του λογαριασμού και το IBAN (αριθμός λογαριασμού). Η πληρωμή θα ακολουθήσει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας σε εμάς.

 
 
 
 

 

Send us inquiry: