Телефон 21 12340080

Υπερηχητική συσκευή κατά ποντικών, αρουραίων και μυρμηγκιών Gardigo Mouse Repellent Duo

Εκπτωσεις Τιμή (Incl.tax):

Κανονική Τιμή: 55,00 €

Special Price 38,99 €

Αμεσα διαθέσιμο
Ποσότητα:

Διπλή προστασία από ποντίκια αρουραίων και μυρμήγκια με υπερηχογράφημα 550 τετραγωνικών μέτρων

Περιγραφη

Αριθμός καταλόγου: 62318

Βάρος: 0.1000

Μάρκα на Παραγωγός: GARDIGO

30 days right of return

View shipment

Secure online shopping

Μοιραστείτε το προϊόν:

Υπερηχητική συσκευή κατά ποντικών, αρουραίων και μυρμηγκιών Gardigo Mouse Repellent Duo

Απωθητικό Gardigo Mouse  Duo είναι ένα πολύ ισχυρό και αποτελεσματική συσκευή υπερήχων κατά ποντικούς, αρουραίους και τα μυρμήγκια. Η μονάδα έχει τρεις συμμετρικά rapolozheni ισχυρό υπερήχων πιεζοηλεκτρικών ομιλητής που εκπέμπει δύο διαφορετικούς τύπους σημάτων στρες, δηλαδή υπερηχητικές συχνότητες και συμπιεσμένα κύματα παλμών έτσι αποτελεσματικά διώχνει τα παράσιτα από το σπίτι σας.

Η συσκευή προστασίας από τα τρωκτικά και τα αντιτριβικά ηλεκτρονικά διαθέτει μια περιοχή κάλυψης 550 cm, εκπέμποντας δύο διαφορετικά ακουστικά σήματα με εύρος 25.000 - 65.000 Hz. Η συχνότητα της συσκευής αλλάζει αυτόματα και συνεχώς, αυτή η παραλλαγή του υπερηχογραφήματος είναι απαραίτητη για να αποτραπεί η συνηθισμένη χρήση των τρωκτικών στη συσκευή. Τα συμπιεσμένα κύματα παλμών εκπέμπονται από έναν επιπλέον οδηγό στο μπροστινό μέρος της μονάδας. Ο συνδυασμός αυτών των δύο τάσεων τρομάζει τα τρωκτικά και τα κάνει να αισθάνονται απειλούμενα, με τελικό αποτέλεσμα να φεύγουν από την προστατευόμενη περιοχή.

Χρήση συσκευής και ρυθμίσεις:

Η συσκευή προσφέρει δύο συχνότητες λειτουργίας, οι οποίες μπορούν να ενεργοποιηθούν από κοινού και ξεχωριστά από το κουμπί διακόπτη που βρίσκεται στο πίσω μέρος της συσκευής. Το κουμπί έχει τέσσερις θέσεις ως εξής:

(Θέση 2: 1) Αυτή είναι η θέση για το σήμα δοκιμής θα ακουστεί ένας ήχος που θα δείξει ότι η μονάδα λειτουργεί με τον ήχο θα ανάψει και η κόκκινη λυχνία στη συσκευή

(Θέση 2: 2) Αυτή η θέση διακόπτη ενεργοποιεί τα διάφορα σήματα υπερήχων, δεν ακούγονται στο ανθρώπινο αυτί. Η ενεργοποίηση των διαφόρων υπερηχητικών σημάτων θα επιβεβαιωθεί όταν ανάψει το κόκκινο LED.

(Θέση 2: 3) Η θέση αυτή ενεργοποιεί τα συμπιεσμένα κύματα παλμού που είναι σχεδόν ανεπαίσθητη στο ανθρώπινο αυτί, αλλά πολύ αποτελεσματικό ενάντια σε ποντικούς και αρουραίους. Μετά την ενεργοποίηση αυτής της λειτουργίας, ανάβει η πράσινη λυχνία LED σε μια μονάδα, πράγμα που σημαίνει ότι αυτή η συχνότητα λειτουργεί.

(Θέση 2: 4) DUO αυτή η θέση ενεργοποιεί όλες τις λειτουργίες της συσκευής να λειτουργούν ταυτόχρονα και συγκεκριμένα σήματα υπερήχων και τα συμπιεσμένα κύματα παλμού στη συνέχεια φωτίζει τις δύο διόδους της μονάδας κόκκινου και του πράσινου αυτό είναι ένα σημάδι ότι η συσκευή προστατεύουν από ποντικούς, αρουραίους και τα μυρμήγκια με τον πιο ισχυρό το πτυχίο σας

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Ισχύς: 9 V DC / 200 mA
διακόπτη 4 λειτουργίες
Συχνότητα: 25,000 - 65,000 Hz
Θερμοκρασία λειτουργίας - 20 ° C έως + 50 ° C ≤ 90% RH
Διαστάσεις: 12 cm x 6,5 cm χ 12 εκατοστά
Εφαρμογή: Εσωτερική
τεχνολογία: Υπερηχογράφημα και συμπιεσμένο κρουστική κύματα
Στόχευση παράσιτα: Ποντίκια, αρουραίοι και τα μυρμήγκια
κάλυψη Περιοχή: 550τμ
εγγύηση: 24 μηνες

Κατασκευαστής: GARDIGO Γερμανία

No customer review for this product

Fill out the form and leave your review, if you do not see the form please log in

Your opinion is important to us

To rate You need to register or log in to your account if you already have created!

Παράδοση:
Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex σε κάθε σημείο στην Ελλάδα

Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex εντός 3-5 εργάσιμων ημερών

Πώς και πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 24 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες που έχουν γίνει μετά τις 15:00 μμ, καθώς και το Σαββατοκύριακο ή σε μέρες αργιών θα επεξεργαστούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε πόσο καιρό θα παραδοθεί το δέμα μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 48 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών οπουδήποτε στην Ελλάδα 


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψετε ή ανταλλαγή, εφόσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Διατήρηση καλή παρουσίαση (το προϊόν δεν έχει σπάσει, γδαρμένο).
2. Δεν υπάρχει καμία ζημία που προκλήθηκε από κακή χρήση.
3. άθικτη αρχική συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ σε περίπτωση που τους είχε συμπεριληφθεί.
4. Το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη. (Σε περίπτωση επιστροφής των πελατών εμπόρευμα πληρώνει 1 χρέωση courier αντί για 2 τελών για τις μεταφορές και στις δύο κατευθύνσεις).
ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ
Τραπεζικό έμβασμα - εισάγετε το πλήρες όνομα του δικαιούχου του λογαριασμού και το IBAN (αριθμός λογαριασμού). Η πληρωμή θα ακολουθήσει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας σε εμάς.

 
 
 
 

 

Send us inquiry: