Телефон 21 12340080

Υπερηχητική συσκευή έναντι οποιουδήποτε ζώo GARDIGO

Τιμή (Incl.tax):
51,40 €
Αμεσα διαθέσιμο
Υπερηχητική συσκευή έναντι οποιουδήποτε ζώo GARDIGO is available for purchase in increments of 1
Ποσότητα:

Συσκευή προστασίας για όλους τους τύπους ζώων για υπαίθρια χρήση έως 100τμ.

Περιγραφη

Αριθμός καταλόγου: 60046

Βάρος: 0.1000

Μάρκα на Παραγωγός: GARDIGO

Μοιραστείτε το προϊόν:

Υπερηχητική συσκευή έναντι οποιουδήποτε ζώo GARDIGO

Gardigo Animal Repeller είναι ένα πολυλειτουργικό συσκευή για προστασία ενάντια σε ένα ευρύ φάσμα των άγριων και κατοικίδιων ζώων. Η μονάδα εκπέμπει ένα ισχυρό εκπομπής σημάτων χαμηλής συχνότητας που ενοχλούν και να φοβίσουν σχεδόν όλα τα είδη των ζώων και ορισμένων πουλιών. Η προστατευτική συσκευή είναι εξοπλισμένη με μια φωτεινή λάμπα φλας αναβοσβήνουν των LED διόδους, η οποία ενισχύει περαιτέρω το φράγμα του ήχου και να αυξήσει την ποιότητα της προστασίας της διατάξεως έναντι του ζώου.
Gardigo Animal Repeller χρησιμοποιείται για την προστασία κήπους και αυλές όλα τα είδη των υπαίθριων χώρων του: σκύλοι, γάτες, κουνάβια, νυφίτσες, αλεπούδες, αγριογούρουνα, ελάφια, κουνέλια, ποντίκια, αρουραίους και μερικά πουλιά.

Η ηλεκτρονική συσκευή εκπέμπει ένα ισχυρό υπερηχητικά σήματα σε μία συχνότητα: 20.000 με 30.000 Hz, οι οποίες δημιουργούν μια ισχυρή δυσφορία στα ζώα που αλιεύονται σε εύρος του zashtita.Gardigo Animal Repeller λειτουργεί με μπαταρίες 3x AA και προαιρετικά με έναν προσαρμογέα της τρέχουσας 220v. Η μονάδα διαθέτει τέσσερις επιλογές αυτόματη προστασία, ανάλογα με την επιλογή της συσκευής λειτουργίας εκπέμπει υπερήχους προστατεύονται στα ακόλουθα χρονοδιαγράμματα:

Pos. 0: OFF,
Pos. 1: 20 δευτερόλεπτα που εκπέμπουν / 20 δευτερόλεπτα στηρίζεται
Pos. Παίρνουν 2: 20 δευτερόλεπτα / 2 λεπτά
Pos. Παίρνουν 3: 20 δευτερόλεπτα / 5 λεπτά

Το πιο σοβαρό πρόβλημα που έχετε με την παρουσία των σκύλων, γάτων, κουνάβια, νυφίτσες, αλεπούδες, αγριογούρουνα, ελάφια, κουνέλια, ποντίκια, αρουραίους και μερικά πουλιά, τα πιο συχνά η συσκευή θα πρέπει να εκπέμπουν υπερήχων σε συνδυασμό με τη λάμψη λάμπα φλας. Η μονάδα είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό το βράδυ ως φωτεινό εισβολείς flash τρομάξει γρήγορα και χωρίς συμβιβασμούς.
Εγκατάσταση και τοποθέτηση της συσκευής:

Πάντα να εντοπίσετε τη συσκευή σε περιοχές όπου τα ζώα έχουν παρατηρήσει ότι δεν θέλετε να επισκεφθείτε την ιδιοκτησία σας. Τοποθετήστε τη συσκευή στις θέσεις όπου οι ανεπιθύμητοι επισκέπτες έρχονται, περνούν ή κρύβονται. Η συσκευή μπορεί να οδηγηθεί μέσα στο έδαφος, μέσω της PEG αργιλίου, η οποία με τη συναρμολόγηση ή να ανασταλεί από τον τοίχο. Η συσκευή έχει γωνία προστασίας περίπου. 110 ° και μέγιστη επιφάνεια κάλυψης 100 m2.

Επίδραση της συσκευής για την προστασία των σκύλων, γάτων, κουνάβι, νυφίτσες, αλεπούδες, αγριόχοιρους, ελάφια, κουνέλια, ποντίκια, αρουραίους, και μερικά είδη πουλιών:

Το αποτέλεσμα αυτής της συσκευής εξαρτάται από τις τοπικές συνθήκες και την έκταση του οικισμού της άγρια ​​ή οικόσιτα ζώα. Σε ορισμένα είδη η επίδραση είναι άμεση, ενώ άλλοι μπορεί να χρειαστούν έως και δύο εβδομάδες μέχρι τα ζώα να σταματήσει να επισκεφθείτε την ιδιοκτησία σας.


Γιατί κάποια ζώα χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να μάθουν να επισκέπτονται την φυλασσόμενη περιοχή από άλλα;

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα ζώα κάνουν τις συνήθειες, ειδικά τα σκυλιά και τις γάτες. Σε συνήθειές τους συνήθως εισέρχονται και σήμανση του εδάφους και απαιτείται περισσότερος χρόνος για να είναι σε θέση να τους δώσει.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Τεχνολογία Υπερηχογράφημα: 20000-30000 Hz
ζώων Στόχος: σκύλοι, γάτες, κουνάβι, πουλιά, αλεπούδες, dormice, ποντίκια, αρουραίους, κουνέλια, και τα παρόμοια.
Λειτουργίες λειτουργίας 4 Θέση:
Θέση 0:. OFF
Θέση 1 :. 20 δευτερόλεπτα / 50 δευτερόλεπτα σε μια απόσταση (συνιστάται για βραχυπρόθεσμη χρήση για 1 έως 2 ημέρες)
Θέση 2:. 20 δευτερόλεπτα / 2 λεπτά (συνιστάται για έως και 2 εβδομάδες)
Θέση 3:. 20 δευτερόλεπτα ενεργοποιημένα / 5 λεπτά εκτός λειτουργίας (συνιστάται για μακρά νύχτα)
Τοποθέτηση: σε τοίχο και γείωση στο έδαφος
Τροφοδοσία: 3 μπαταρίες AA ή τροφοδοτικό 5 V (δεν περιλαμβάνεται)
Μέγεθος: 8.5 cm χ 11.5 cm χ 5.5 cm
Διαστάσεις των καρφιών: 3 εκ. X 27 εκ. X 1 εκ

Εγγύηση: 24 μηνες

Κατασκευαστής: GARDIGO Γερμανία

Παράδοση:
Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex σε κάθε σημείο στην Ελλάδα

Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex εντός 3-5 εργάσιμων ημερών

Πώς και πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 24 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες που έχουν γίνει μετά τις 15:00 μμ, καθώς και το Σαββατοκύριακο ή σε μέρες αργιών θα επεξεργαστούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε πόσο καιρό θα παραδοθεί το δέμα μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 48 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών οπουδήποτε στην Ελλάδα 


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψετε ή ανταλλαγή, εφόσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Διατήρηση καλή παρουσίαση (το προϊόν δεν έχει σπάσει, γδαρμένο).
2. Δεν υπάρχει καμία ζημία που προκλήθηκε από κακή χρήση.
3. άθικτη αρχική συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ σε περίπτωση που τους είχε συμπεριληφθεί.
4. Το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη. (Σε περίπτωση επιστροφής των πελατών εμπόρευμα πληρώνει 1 χρέωση courier αντί για 2 τελών για τις μεταφορές και στις δύο κατευθύνσεις).
ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ
Τραπεζικό έμβασμα - εισάγετε το πλήρες όνομα του δικαιούχου του λογαριασμού και το IBAN (αριθμός λογαριασμού). Η πληρωμή θα ακολουθήσει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας σε εμάς.

 
 
 
 

 

Send us inquiry: