Телефон 21 12340080

Ηλιακή ηλεκτρονική συσκευή για την καταπολέμηση υπόγεια τρωκτικа

Τιμή (Incl.tax):
29,60 €
Εκτός αποθέματος

 


Ηλεκτρονική υπερηχογράφημα ηλιακή μονάδα κατά κρεατοελιές και υπόγεια τρωκτικά περιοχή που καλύπτει 650 τ.μ. χορης μπαταρίες

Περιγραφη

Αριθμός καταλόγου: 60003

Βάρος: 1.0000

Μάρκα на Παραγωγός: Swissinno Solutions

Μοιραστείτε το προϊόν:

Ηλιακή ηλεκτρονική συσκευή για την καταπολέμηση υπόγεια τρωκτικа

Ηλιακή ηλεκτρονική συσκευή κατά τυφλοπόντικες και αρουραίο  σας παρέχει βιώσιμη και ανθρώπινο τρόπο για να λύσει το πρόβλημα των υπόγειων τρωκτικών. Κρεατοελιές και τυφλή σκύλων έχουν κακή όραση, αλλά σε αντάλλαγμα για αυτό το ιδιαίτερα ανεπτυγμένη την ακοή και την ευαισθησία στις δονήσεις του εδάφους. Η μονάδα για την καταπολέμηση των τρωκτικών υπόγεια χρησιμοποιήσετε ότι η αδυναμία τους. Η συσκευή δονούμενο ήχο που εκδίδονται με μεταβλητές παραμέτρους και σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα. Είναι ενοχλεί και φοβίζει κρεατοελιές και τυφλούς σκύλους και αναγκάζοντάς τους να εγκαταλείψουν την προστατευόμενη περιοχή.

Ηλεκτρονική συσκευή είναι εντελώς ακίνδυνο για τον άνθρωπο και τα κατοικίδια ζώα. εργασίες που δεν διακόπτεται και να δεσμευτεί για την υποστήριξη ή προμηθειών.
Η ηλεκτρονική συσκευή αυτή προορίζεται για την καταπολέμηση της Mole / Talpa Europea, Λ / και. Blind Dog / Spalax Leucodon /. Η συσκευή δεν επηρεάζει τα σκουλήκια Popov χοίρους και άλλα υπόγεια έντομα.
Η ηλεκτρονική συσκευή κατά υπόγεια τρωκτικά προστατεύσει μια έκταση περίπου 650kv. m Αυτό είναι ένας κύκλος με διάμετρο περίπου 30-35m.

Η ηλιακή ηλεκτρονική συσκευή κατά υπόγεια τρωκτικά τροφοδοτείται από ένα ηλιακό κύτταρο κατά τη διάρκεια της ημέρας και μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία που τροφοδοτεί τη συσκευή κατά τη διάρκεια της νύχτας. Δεν απαιτεί επιπλέον τροφοδοσία ρεύματος ή μπαταρίες.

ΟΔΗΓΙΕΣ:

Συνδέστε το ηλιακό σώμα στην υποδοχή του μεταλλικού σώματος. Η σύνδεση των δύο συνδετήρων είναι δυνατή μόνο προς μία κατεύθυνση

Μέσα από σκληρή αντικείμενο κάνει κυλινδρική τρύπα στο χώμα και τοποθετήστε τη μονάδα σε αυτό, η ταφή τους σε ¾ του μήκους του.
Για να εξασφαλιστεί η μέγιστη επαφή, πατήστε καλύτερα το έδαφος με τη μονάδα.
Για να εκκινήσετε την εσωτερική μπαταρία της συσκευής δεν πρέπει να εκτίθενται στον ήλιο 3-4 ώρες.
Μετά τη φόρτιση της μπαταρίας μέσα σε 30 δευτερόλεπτα. θα ακούσετε τον ήχο δόνησης, το οποίο δείχνει τη λειτουργία.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:

Μην συντρίψει τη συσκευή με ένα σφυρί ή άλλο σκληρό αντικείμενο.
Για να πάρετε το μέγιστο αποτέλεσμα από τη λειτουργία της συσκευής, πρέπει να τοποθετείται σε φυλασσόμενο χώρο μετά από βαθιά άροση να καταστρέψει τα παλιά καταφύγια των τρωκτικών, και τουλάχιστον δύο εβδομάδες πριν από τη φύτευση καλλιέργεια.
το αποτέλεσμα της λειτουργίας της μονάδας λαμβάνει χώρα μετά από 2-3 εβδομάδες, ανάλογα με τον τύπο του εδάφους και την αρχική πυκνότητα των υπόγειων τρωκτικών.
Η μονάδα κατά moles και mole αρουραίος είναι ανθεκτική σε καιρικές συνθήκες, αλλά σε υψηλή υγρασία ή παγωνιά πρέπει να απομακρύνεται από το έδαφος και αποθηκεύονται σε θερμοκρασία δωματίου.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ:
Συχνότητα: 400-1000 Hz
Αποτελεσματική περιοχή: 650 τ.μ.

Χώρα προέλευσης: Κίνα υπό τον έλεγχο της Suisino Ελβετία.

Εγγύηση: 12 μηνες

Παράδοση:
Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex σε κάθε σημείο στην Ελλάδα

Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex εντός 3-5 εργάσιμων ημερών

Πώς και πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 24 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες που έχουν γίνει μετά τις 15:00 μμ, καθώς και το Σαββατοκύριακο ή σε μέρες αργιών θα επεξεργαστούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε πόσο καιρό θα παραδοθεί το δέμα μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 48 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών οπουδήποτε στην Ελλάδα 


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψετε ή ανταλλαγή, εφόσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Διατήρηση καλή παρουσίαση (το προϊόν δεν έχει σπάσει, γδαρμένο).
2. Δεν υπάρχει καμία ζημία που προκλήθηκε από κακή χρήση.
3. άθικτη αρχική συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ σε περίπτωση που τους είχε συμπεριληφθεί.
4. Το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη. (Σε περίπτωση επιστροφής των πελατών εμπόρευμα πληρώνει 1 χρέωση courier αντί για 2 τελών για τις μεταφορές και στις δύο κατευθύνσεις).
ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ
Τραπεζικό έμβασμα - εισάγετε το πλήρες όνομα του δικαιούχου του λογαριασμού και το IBAN (αριθμός λογαριασμού). Η πληρωμή θα ακολουθήσει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας σε εμάς.

 
 
 
 

 

Παρομοια Προιοντα
Send us inquiry: